Μεγακλής Μιλφιάδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυπε αυτες ηταν βιζιτες,εμενα [size=10pt]ηταν[/size] η σχεση μου..τελειως διαφορετικη φασση
Γιατι χωρισες ? εχουμε fcbk της κοπελα μηπως χαχαχα
τυπε αυτες ηταν βιζιτες,εμενα [size=10pt]ηταν[/size] η σχεση μου..τελειως διαφορετικη φασση
Λογικα τρολάρεις αλλα οκ, αυτή είναι η πρώτη κίνηση για έναν αρχάριο.ΛΑΘΟΣ...το σωστο ειναι πας κλασσικα κοντα μυτη με μυτη...και γονατια στα αρχιδια...η αμα μπορεις τα αρπαζεις και τα κανεις ντοματοπολτο τσεκαρισμενο λειτουργει
μην γλειφεσαι! δεν χωρισα! ποιος σου ειπε οτι χωρισα?Γιατι χωρισες ? εχουμε fcbk της κοπελα μηπως χαχαχα
τυπε αυτες ηταν βιζιτες,εμενα ηταν η σχεση μου..τελειως διαφορετικη φαση
Λογικα τρολάρεις αλλα οκ, αυτή είναι η πρώτη κίνηση για έναν αρχάριο.
ειναι κι αυτο μια αποψη παντως! ;)όντως πιο σοβαρό να σε κοροιδεύουνε για βιζιτες παρά με την γκόμενα σου...
γιατί η γκόμενα σου ξερει καταβαθος ποσο μαλακας εισαι (γενικα μιλαω) ενω οι βιζιτες θα πουνε με αυτα τα φλορακια θα πηδηχτουμε
μην γλειφεσαι! δεν χωρισα! ποιος σου ειπε οτι χωρισα?
μας κουφανες!Eγραψες ΗΤΑΝ...αρα τωρα δεν ειναι ? χαχαχα τρολλαρω
Αν ηθελα να γραψω φιδια τυπε θα τα εγραφα για μενα και οχι για τον κολλητο μου.Ετσι εγινε ακριβως, ο κολλητος ητανε πανω στα ντουζενια του,και το πρωτο βραδυ ηθελε να γαμησει και την "δικια μου"Azazel τ'ακους?Μιλα ρε.Εεεεεεετσι κλασσικη ιστορια...χωρις καμια δοση υπερβολης οπως παντα αλλωστε χαχαχαχαχαχα
εσκασε το τζιπακι με τα φιμε τζαμια με 2-3 καλοπαιδα μεσα και μετα εγιναν παναγιες οι μαγκιτες
τυπε μονο εγω απαντησα σοβαρα μου φαινεταιακομα δεν μου απαντησατε ομως εσεις στην θεση μου τι θα κανατε/ θα φευγτε? θα πλακωνοσασταν? θα καλουσατε το 100? τι?
ολοι ενταξει τυποι ειναι οι πιο πολλοι παντως μαλλον με θεωρησαν χεστη αλλα δεν καταλαβα γιατι! γι αυτο ρωτησα τι θα εκανα στην θεση μουτυπε μονο εγω απαντησα σοβαρα μου φαινεται
οι υπολοιποι ειναι μπαχαλακηδες :S
ακομα δεν μου απαντησατε ομως εσεις στην θεση μου τι θα κανατε/ θα φευγτε? θα πλακωνοσασταν? θα καλουσατε το 100? τι?
ναι αλλα δεν ενιωθες οτι σε μειωσαν μπροστα στην γκομενα σου/ λεμε τωρα..κατα τ αλλα συμφωνω μαζι σουΘα τους έγραφα στ' αρχίδια μου και θα έπαιζα με το ψηλό. Στα παπάρια σου όσο δεν γίνονται επιθετικοί.
ακομα δεν μου απαντησατε ομως εσεις στην θεση μου τι θα κανατε/ θα φευγτε? θα πλακωνοσασταν? θα καλουσατε το 100? τι?
χμμμ.κι αν πηδαγανε και σενα μετα?Θα τους φωναζα για παρτουζα ολους μαζι το βραδυ
ναι αλλα δεν ενιωθες οτι σε μειωσαν μπροστα στην γκομενα σου/ λεμε τωρα..κατα τ αλλα συμφωνω μαζι σου
Τυπε εγω θα τους πλησιαζα και θα τους ρωτουσα αν ηθελαν να γνωρισουν τον legolas και τον ιπποτη.Για να εχουν κατι να γαμανε κι αυτοι και να μην ασχολουντε με την δικια σου.ναι αλλα δεν ενιωθες οτι σε μειωσαν μπροστα στην γκομενα σου/ λεμε τωρα..κατα τ αλλα συμφωνω μαζι σου