Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 216
κι ομως φιλε ειμαι πολυ εκπαιδευμενος ειδικα στην λουφα!![]()
Σαι ωραίος!!!
κι ομως φιλε ειμαι πολυ εκπαιδευμενος ειδικα στην λουφα!![]()
![]()
![]()
![]()
Γελάσαμε και σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα!!!
τυπε θα επενεβαιναν και οι 2 καντινιερηδες ετοιμοι ηταν
Γιατί θα παρέμβαιναν? Φίλοι σου, γνωστοί?τυπε θα επενεβαιναν και οι 2 καντινιερηδες ετοιμοι ηταν αλλα μετα γαμισε τα τι μπλεξιμο θα ειχαμε
το σιδερικο ρε δε το δειχνεις φορα παρτιδα ρε μαλακα αλλα αν σε καταστασεις που δε μπορεις να αντιμετωπισεις αλιως ρε κεφτε
κι ομως τυπε μας υποστηριξαν αφου ομως πρωτα ειχαν φυγει οι τυποι..μου ειπαν αν στην πεφτανε θα τους λιανιζαμε τους αλητεςΓιατί θα παρέμβαιναν? Φίλοι σου, γνωστοί?
Γιατί τώρα ο κόσμος απλά παρακολουθεί δεν μπλέκει.
κι ομως τυπε μας υποστηριξαν αφου ομως πρωτα ειχαν φυγει οι τυποι..μου ειπαν αν στην πεφτανε θα τους λιανιζαμε τους αλητες
mexican standoff τυπεNαι ρε...μια τετοια κατασταση ειναι να σου βγαλει σιδερικο ο αλλος...με το που θα πας να το βγαλεις θα χαιρετας τον Αγιο Πετρο...
Εγω τοσα χρονια δεν εχω βρεθει σε καμια τετοια κατασταση....θα φταιει οτι μενω κ συχναζω σε καλες περιοχες χαχαχαχα
ο Νεοέλληνας εν τω μεταξύ είναι λέοντας σε τέτοιες καταστάσεις.... Δε βαριέσαι που να μπλέκουμε τώρα με τους αλήτες κλπ.... Πιάσε ένα με απ'όλα χωρίς κέτσαπ καλύτερα!!!![]()
ξεμουνιασε την διμετρη,σε σημειο να ειχε αιματα η αλλη
Φαίνεται ότι τα έχει δουλεμένα το παιδί. Κάνω και εγώ χρονια αλλα και με κλοτσιές μαζί (king boxing).τυπε ο τυπος εκανε δωρεαν προπονηση,ουτε να πληρωνει γυνμαστηρια ουτε τιποτα![]()
Φαίνεται ότι τα έχει δουλεμένα το παιδί. Κάνω και εγώ χρονια αλλα και με κλοτσιές μαζί (king boxing).
Αν πρόσεξες πάντα σχεδόν η πρώτη γροθιά είναι με το αδύναμο χέρι (σε αυτόν αριστερό) και έρχεται μετά με φορα το δυνατό να του γαμήσει την μούρη.
Όσοι μπορείτε μάθετε, καλο είναι για αυτοάμυνα και για μια δύσκολη στιγμή. Ακόμα και οταν υα πάρεις θέση πριν πλακωθείς θα ψαρώσει ο άλλος τι παίζει.
Τώρα αν βγούνε μαχαιρια, σιδερικά, γάμησε τα.![]()
τυπε θυμασαι τι ειχαν παθει κατι αριστεροι που στραβοκοιταζαν τον λακη στην γειτονια του? ;)
τυπε αυτες ηταν βιζιτες,εμενα ηταν η σχεση μου..τελειως διαφορετικη φασηΧριστουγεννα 2008 στα Γιαννενα:Μαζι με ενα φιλο αποφασιζουμε να καλεσουμε απο γραφειο στην Τσεχια 2"κοριτσια" για να περασουμε τις γιορτες στην ομορφη πολη της Ηπειρου.Πανω στην βιασυνη μας και ενω εχουμε δει τις φωτο των κοριτσιων δεν προσεξαμε το υψος τους.Και σκαει μυτη στο αεροδρομιο στην Θεσσαλονικη το διδυμο αλλα η μια εχει υψος 1.96,Λεω στον κολλητο να την καβατζωσει αυτος και γω διαλεγω την αλλη.Αυτο ηταν.Απο την στιγμη που φτασαμε στα Γιαννενα δεν φτανει που ειμασταν αγνωστοι εμεις,δεν φτανει που ηταν αγνωστες οι κοπελλες,δεν φτανει που ηταν μουναρες και οι 2,δεν φτανει που ηταν διμετρη η μια,καταλαβαινετε τι γινοτανε στις εξοδους μας.Ειτε μπαρακια,ειτε εστιατορια,ειτε βολτες ολα τα ματια πανω μας,αρκετα γελια απο πισω μας,θα μπορουσαμε να ειχαμε πλακωθει ανετα.
Φυσικα καναμε την παλαβη,τους γραψαμε ολους στ αρχιδια μας,ο κολλητος την ξεμουνιασε την διμετρη,σε σημειο να ειχε αιματα η αλλη.Και φυσικα ο κολλητος δεν θα μπορουσε παρα να ειναι μελος του bou.Και να διαβαζει τωρα την ιστορια.............
εσκασε το τζιπακι με τα φιμε τζαμια με 2-3 καλοπαιδα μεσα και μετα εγιναν παναγιες οι μαγκιτες