Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μεγαλυτερη προκληση κι απο αυτη ειχα δεχτει πριν περιπου 5 χρονια οταν ζουσα στην ιδιαιτερη πατριδα μου την καστορια..ενας αλβανος μου ειχε πει οτι επειδη ειμαι καλο παιδι οταν την παρουν η αλβανοι την πολη θα με αφηνει να ερχομαι να βλεπω το σπιτι μου! ειλικρινα το ειπε..
και ουτε τοτε εκανες τιποτα τυπε? :think:

OP
OP
M

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
θα περιμενα φιλε θα εστρωνα σχεδιο θα παρακολουθουσα που παει και σε ασχετη φαση θα του αφαιρουσα τη ανυπαρκτη γαμηκενη ζωουλα του
φιλε μην λες μεγαλα λογια..εκεινη την ωρα θολωνεις κι οποιον παρει ο χαρος

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
μεγαλυτερη προκληση κι απο αυτη ειχα δεχτει πριν περιπου 5 χρονια οταν ζουσα στην ιδιαιτερη πατριδα μου την καστορια..ενας αλβανος μου ειχε πει οτι επειδη ειμαι καλο παιδι οταν την παρουν η αλβανοι την πολη θα με αφηνει να ερχομαι να βλεπω το σπιτι μου! ειλικρινα το ειπε..

τύπε, γενικά τις έχεις παίξει ποτέ με κανέναν? δε σε κόβω και πολύ αγριο

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..

Σηκώνεσαι και φεύγεις.Και αν και η γκόμενα είναι λογική (Ελληνίδα και λογική βεβαίως σπάνιος συνδυασμός) θα σου το προτείνει η ίδια.Ιδίως με Αλβανά και Γεωργιανούς...Δεν αξίζει να πας στο νοσοκομείο ή να βιαστεί η κοπέλα επειδή γέλασαν.Αστους να γελάνε.Αυτοί ήταν μόνοι τους εσύ με τον παίδαρο!!!

Και φυσικά ούτε λόγος για μαχαίρια,όπλα και άλλες μαλακίες.Άπαξ και οπλίσεις,πρέπει να πυροβολήσεις αλλά και να είσαι έτοιμος να δεχτείς πυροβολισμό.Είσαι έτοιμος για τη φυλακή στην καλύτερη ή για συνάντηση με τα σκουλίκια;

Μεγαλύτερες κωλοφάρες από τα Αλβανά και τους μαλάκες από την πρώην ΕΣΣΔ δεν υπάρχουν.Ακόμα και οι πιτσιρικάδες που γεννιούνται στις ανεξάρτητες πλέον χώρες έχουν στο DNA τους το φόνο.Οι πιο παλιοί που έχουν κάνει και 4 χρόνια στο Σοβιετικό στρατό,δε μασάνε...

Και να ξέρεις ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ,και γαμάει ακόμα...Του τσαμπουκαλή,και η μάνα θα κλάψει αλλά και την πούτσα του θα ψάχνει να βρει...

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ειπες εισαι στις ειδικες δυναμεις.... καλυτερα που δεν εκανες τιποτα, γιατι και ο Nicolas Cage φορουσε στολη εδω, τα εβαλε με τρεις και εφαγε 7 χρονακια...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom