3η γυμνασίου, Κυριακή της Αποκριάς, είμαστε στα wendy's στην κηφισιά καμιά 15αριά άτομα σαν ριγιούνιον από το δημοτικό, έχουμε ενώσει 3-4 τραπέζια και κάθομαι στη μια πλευρά του με δυο παλιές φίλες απέναντι, μια αριστερά μου να μου κωλοτρίβεται και μια δεξιά, η κατά κάποιον τρόπο επίσημη γκόμενα. Αυτή η δεξιά περνάει (τότε) μια rave φαση και κυκλοφορεί με πράσινα μαλλιά, μπλούζες πρόντιτζυ και τα συναφή και σε ένα διπλανό στα 2μέτρα τραπέζι κάθονται δυο ναυάγια 20ρηδες πίνουν μπίρες και αρχίζουν να βρίζονται με την ρεηβού, στην αρχή ήπια και μετά να φουντώνει το πράγμα. Και όπως καυλαντίζω με όλες μαζί και περνάω καλά, παίρνει το μάτι μου τον εναν να κρατάει το πλαστικό ποτήρι με τη μπίρα, να το παίζει και να γελάει
Ψυλλιάζομαι βρωμοδουλειά, σηκώνομαι λέω πάω στο περίπτερο να πάρω μια τηλεκάρτα και βγαίνω έξω για κανένα δίλεπτο
Όπως γυρνάω βλέπω τους ρεμπεσκέδες να βγαίνουν τρέχοντας από το μαγαζί και μπαίνοντας το ρεηβοκόριτσο κλαίει και την παρηγορούν οι άλλοι γιατί της έχυσαν τη μπίρα στην πλάτη όπως έφευγαν.
Την παρηγόρησα, "αν ήμουν εκεί θα τους έδειχνα", τα φκιάξαμε και τυπικά την επόμενη μέρα και τη βόλεψα καλά
ως τα επόμενα Χριστούγεννα