Νέα

Σας εχουν προκαλεσει ποτε επειδη συνοδευατε ομορφη γκομενα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mantaklas32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι φλουφληδεΣ όλοι μόνο Ο ρεπας αξίζει :humpleg:
δεν ειναι θεμα φλουφλη,το θεμα ειναι να λυσαξουν απο την ζηλεια τους,επειδη τυγχανει να σε συνοδευω π.χ,σκανε απο την κακια τους,,.πανε σπιτι παιζουν το πουλακι τους,η ακομα μπορουν να ξεκαβλωνουν αληλοτσιμπουκονωντας ο ενας τον αλλον.σκεπτομενοι εσενα
Και εγω να ειμαι σπιτι να σου εχω ανοιξει τις ποδαρες και να σε γλειφομουνιαζω....
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
3η γυμνασίου, Κυριακή της Αποκριάς, είμαστε στα wendy's στην κηφισιά καμιά 15αριά άτομα σαν ριγιούνιον από το δημοτικό, έχουμε ενώσει 3-4 τραπέζια και κάθομαι στη μια πλευρά του με δυο παλιές φίλες απέναντι, μια αριστερά μου να μου κωλοτρίβεται και μια δεξιά, η κατά κάποιον τρόπο επίσημη γκόμενα. Αυτή η δεξιά περνάει (τότε) μια rave φαση και κυκλοφορεί με πράσινα μαλλιά, μπλούζες πρόντιτζυ και τα συναφή και σε ένα διπλανό στα 2μέτρα τραπέζι κάθονται δυο ναυάγια 20ρηδες πίνουν μπίρες και αρχίζουν να βρίζονται με την ρεηβού, στην αρχή ήπια και μετά να φουντώνει το πράγμα. Και όπως καυλαντίζω με όλες μαζί και περνάω καλά, παίρνει το μάτι μου τον εναν να κρατάει το πλαστικό ποτήρι με τη μπίρα, να το παίζει και να γελάει
Ψυλλιάζομαι βρωμοδουλειά, σηκώνομαι λέω πάω στο περίπτερο να πάρω μια τηλεκάρτα και βγαίνω έξω για κανένα δίλεπτο
Όπως γυρνάω βλέπω τους ρεμπεσκέδες να βγαίνουν τρέχοντας από το μαγαζί και μπαίνοντας το ρεηβοκόριτσο κλαίει και την παρηγορούν οι άλλοι γιατί της έχυσαν τη μπίρα στην πλάτη όπως έφευγαν.
Την παρηγόρησα, "αν ήμουν εκεί θα τους έδειχνα", τα φκιάξαμε και τυπικά την επόμενη μέρα και τη βόλεψα καλά  :fuck1: ως τα επόμενα Χριστούγεννα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μου έχει τύχει ποτέ ... αλλά με  2 μ και χέρια-μπούτια σαν κορμούς δέντρων το σκέφτεται δυο φορές ο άλλος .
Πάντως είμαι πολύ ήρεμος και τα αποφεύγω αυτά - αν εξαιρέσω καναδυο σκηνικά σε μπουρδέλα παλιά που έπεσε χοντρό ξύλο.

Πλακωθηκες με νταβαδες φιλε Ψωριαρη... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;;????

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
36
Πόντοι
1
Δεν χρειαζεται να ζηλευεις  στα παπαρια σου οι μαλακες  ...τους αγνοεις και φευγεις το συντομοτερο ... απο το πουθενα γινετε το κακο ...και εμενα μου εχει τυχει ..δρομο και κατευθειαν στο ξενοδοχειο  :fuck2:...αυτοι οι τυποι δεν εχουν να χασουν τιποτα ,ρεμαλια του κερατα μπασταρδα ειναι  ...ενω εσυ και στο κατ μπορεις να βρεθεις και να μεινεις αγαμητος κ.α

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τύπε στρατιωτικός είσαι δεν κάνεις τα κουμάντα σου να βρεις κάνα 45άρι για προσωπική χρήση για την μαγκιά και τον τσαμπουκά?

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
ειχε συμβει με εμενα χωρις ανασα, παλια...ημουνα απο κατω στη λεωφ καβαλας, ειχα παει με εναν φιλο και αφησα μια θεογκομενα απο την γ λυκειου με ενα συμμαθητήτης. την πειραξε ενας, χωρις να εχει δει εμενα, και χωρις να πω τπτ του σκαω μπουνια και του εσπασα την μυτη

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Σε μικρη ηλικια συνεχεια.
Αργοτερα καταλαβα πως δεν φταιει μονο το καθε λιγουρι αλλα και η γυναικα που μεταδιδει το μηνυμα "κοιτα με" και ας μην τον κοιταει φανερα,ας μην κανει κινηση.
Αρκει μια ματιά της την ωρα που κοιτας αλλου και το αρπαχτικο-λιγουρι της διπλανης πορτας,κοιταει για ωρα μετα..
Ολα εχουν να κανουν με την γυναικα.
Μπορει να βγεις με μουναρα αλλα σωστη κοπελα και να εχει αρχες και παιδεια και να μην σε φερει ποτε σε δυσκολη θεση.Και μπορει να βγεις με μια μετριοτητα αλλα να ειναι ανασφαλης και καρακιτσαριο και να επιδιωκει συνεχως να σε φερνει σε δυσκολη θεση για να σε δοκιμαζει.Και εσυ να μην καταλαβαινεις τιποτα
Παιζει μεγαλο ρολο και το ντυσιμο.
Προσεξτε πολυ το παπουτσι που φορανε στις εξοδους.Εκει θα καταλαβετε αν η αλλη ψαχνετε για να προσελκυσει βλεμματα και κολακειες απο τριτους!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συνεχεια γιατι σα νωντοτυπος κυκλοφορω παντα με ομορφες γκομενες  :knockinb: εννοειται οτι οποιος τολμησε να ενοχλησει εφαγε τραμπουκισμο και μια εβδομαδα δωρεαν διαμονης στο κατ με σπασμενα χερια και πλευρα  ;)

νωντισμος = πιρφορισμος ρωτα και τον σλαβιανκα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πλακωθηκες με νταβαδες φιλε Ψωριαρη... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;;????

Πριν μερικά χρόνια στη Λιοσίων ζήτησα τα λεφτά μου πίσω .. η τσατσά με το στανιό τελικά τα επέστρεψε . Τότε μπήκε μέσα ενας αλβανός - χαρακτηριστική φάτσα , τεράστιο κεφάλι , καράφλα , μάλλον κοντός ... άρχισε να με σπρώχνει και να μου λέει "ελα τον πούλο" , "ελα τον πούλο" . Με το που μου το ξανα είπε , του έσκασα κουτουλιά στην κεφάλα και έφυγε πετώντας προς τα πίσω , έπεσε κάτω και έμεινε εκεί ξερός . Την θυμάμαι την φάση λες και έγινε μόλις χτες  .
Τον νταβά τον είχα δει πριν σε απέναντι καφενείο με άλλους δυο λεχρίτες . Με κάποιο τρόπο τον ειδοποίησε η κωλόγρια και ήρθε να μου ζητήσει τα ρέστα .
Ελπίζω - και εύχομαι - να του άφησα κουσούρι .

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..
Μου εχει τυχη ναμε στο αυτοκινιτο διπλα μου μια τανα που εβγαινα τοτε , σε καθε φαναρι ακουγα πω πω η μπουταρες σου...ηταν μινιον...αλλα φοραγε καυτο σορτσ ηταν καλοκαιρι...Μουχει τυχη παλυ με μινιον κοπελα σε κλαμπ να της την πεφτουν...αλλα μολης αγρικοιταγα σταματαγαν..Μια φορα σε ενα καφε με μια κοπελα οχι μινιον...λιγο πιο ψιλη, εγω ειμαι 1.73 σαν εσενα αλλα ειμαι 80 κιλα...και εχω αρκετο ογκο λογο γυμναστικης...τελοσπαντον στο καφε τοτε ηταν 3 τυποι και ζητησαν να παει στο τραπεζι απο μενα...Λεω εισαστε συγουροι....λενε ναι....λεω μπεσα....λενε ναι και γελαγαν ειρονικα...της λεω πηγαινε ....λεει τρελαθηκες....λεω πηγαινε με νευρα...με το που καθετε η κοπελα ...μεσα σε 7 δευτερολεπτα...οι 3 τυποι βρεθηκαν στον πεζοδρομο εξω απο το καφε...Τωρα το πως , ειμουν κολοφαρδος διοτι επιναν και οι 3 μπυρες ...1 γυαλινο μπουκαλακι για τον καθενα....Ο ιδιοκτιτης του καφε ηταν φιλος οποτε δεν ειχα θεμα με μηνυσης κτλ.. :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν μερικά χρόνια στη Λιοσίων ζήτησα τα λεφτά μου πίσω .. η τσατσά με το στανιό τελικά τα επέστρεψε . Τότε μπήκε μέσα ενας αλβανός - χαρακτηριστική φάτσα , τεράστιο κεφάλι , καράφλα , μάλλον κοντός ... άρχισε να με σπρώχνει και να μου λέει "ελα τον πούλο" , "ελα τον πούλο" . Με το που μου το ξανα είπε , του έσκασα κουτουλιά στην κεφάλα και έφυγε πετώντας προς τα πίσω , έπεσε κάτω και έμεινε εκεί ξερός . Την θυμάμαι την φάση λες και έγινε μόλις χτες  .
Τον νταβά τον είχα δει πριν σε απέναντι καφενείο με άλλους δυο λεχρίτες . Με κάποιο τρόπο τον ειδοποίησε η κωλόγρια και ήρθε να μου ζητήσει τα ρέστα .
Ελπίζω - και εύχομαι - να του άφησα κουσούρι .
Ωραιος ο τυπος ετσι γιατι πολυ μαγκια το παιζουνε οχι ολοι ορισμενοι, στους πελατες και ειναι αδικο αυτο...τοσα τραβαμε... :rockon:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
συνεχεια γιατι σα νωντοτυπος κυκλοφορω παντα με ομορφες γκομενες  :knockinb: εννοειται οτι οποιος τολμησε να ενοχλησει εφαγε τραμπουκισμο και μια εβδομαδα δωρεαν διαμονης στο κατ με σπασμενα χερια και πλευρα  ;)

φιλαράκο με τρομαξες ,για πες που συχνάζεις ,,,,,χαχαχαχα

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@mantraklas
Από την στιγμή που οι άλλοι ήταν 4 και εσύ ένας το μόνο που σε έπερνε να κάνεις ήταν να αδιαφορήσεις, να κάνεις ότι δεν βλέπεις και ακούς. Ειδικά μάλιστα αφού γράφεις πως παίζει να ήταν αλήτες αλβανοί ή γεωργιανοί. 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
ετυχε καποια περιοδο να πηδαω μια πολυ πιο ομορφοτερη απο εμενα...αλλα μονο πηδημα δηλαδη κατι σαν "φιλικοερωτικη σχεση"
μια φιλη της την ρωτησε...καλα τι του βρηκες??? και της απαντησε....
- με γαμαει καλα....τεοιο γαμησι δεν το χανω...
εννοειται πως δεν ημουν μπροστα οταν μιλησανε...αλλα μου το ειπε μετα η κοπελα που γαμουσα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεματακι γιατι με οσους φιλους αλλα και γνωστους το συζητησα ολοι ειχαν να μου διηγηθουν παρομοιες ιστοριες..συγκεκριμενα εξω απο καντινα που ειχα σταματησει να παρω σαντουιτς και ενω συνοδευα ομορφη γυναικα 4 αλητες πιθανον αλλοδαποι αμλλον Αλβανοι η Γεωργιανοι αρχισαν να μας κοιτανε εντονα και να γελανε δυνατα..πραγματικα παγωσα εκεινη την ωρα αφου δεν ηξερα πως να αντιδρασω..αμα τους ζηταγα τον λογο θα μου ελεγαν ετσι γουσταρουμε και γελαμε λεμε ανεκδοτα και γελαμε ενω ηταν φανερο οτι γελαγανε σε βαρος μας..πιθανον το οτι η γκομενα ηρταν 1,80 με τα τακουνια και γω 1.73 να ηταν η αιτια..η βαθυτερη αιτια φυσικα ηταν η ζηλεια αφου εκαναν μπαμ απο μακρια οτι οι τυποι η αλλαξοκωλιες κανανε η ηταν αγαμητοι...σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο? Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι θα κανατε εσεις στην θεση μου..με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας..

Πάντα ολοι έχουν μια ιστορια να διηγηθουν απο τοτε που κάποιος ειχε πειραξει την γκομενα τους και ξαφνικά φουσκωσε το στηθος του σουπερμαν και τα τσάκισαν ολα. Άσε ρε. Ολο φιδιές ακούμε.

Οσο για το θεμα απορω που ασχοληθηκες και σε προβληματισε τι σε νοιαζει εσενα τωρα για ποιο λογο γελάνε οι βλάκες ακομα και αν γελάνε μαζι σου. Δηλαδη αμα ερχοντουσαν κιολας να σε βρισουν ή να σε απειλησουν τι θα εκανες? αδιαφορο το σκηνικο.

Σε τέτοια περιστατικά πάντως πρέπει να παιζεις αμυντικά , μονο αν έρθει ο άλλος να σε ακουμπησει τον ακινητοποιεις ή αμα τον δεις να τρεχει προς το μερος σου. Ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα πραγματικά λες και στη γκομενα να μη τσιμπησει και ουτε γατα ουτε ζημια. Αμα κατσεις να παρεις στα σοιβαρα τωρα το καθε βλακα στο δρομο εισαι χαμένος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πάντα ολοι έχουν μια ιστορια να διηγηθουν απο τοτε που κάποιος ειχε πειραξει την γκομενα τους και ξαφνικά φουσκωσε το στηθος του σουπερμαν και τα τσάκισαν ολα. Άσε ρε. Ολο φιδιές ακούμε.

Οσο για το θεμα απορω που ασχοληθηκες και σε προβληματισε τι σε νοιαζει εσενα τωρα για ποιο λογο γελάνε οι βλάκες ακομα και αν γελάνε μαζι σου. Δηλαδη αμα ερχοντουσαν κιολας να σε βρισουν ή να σε απειλησουν τι θα εκανες? αδιαφορο το σκηνικο.

Σε τέτοια περιστατικά πάντως πρέπει να παιζεις αμυντικά , μονο αν έρθει ο άλλος να σε ακουμπησει τον ακινητοποιεις ή αμα τον δεις να τρεχει προς το μερος σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Σε τέτοια περιστατικά πάντως πρέπει να παιζεις αμυντικά , μονο αν έρθει ο άλλος να σε ακουμπησει τον ακινητοποιεις ή αμα τον δεις να τρεχει προς το μερος σου. Ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα πραγματικά λες και στη γκομενα να μη τσιμπησει και ουτε γατα ουτε ζημια. Αμα κατσεις να παρεις στα σοιβαρα τωρα το καθε βλακα στο δρομο εισαι χαμένος.

σκσ ρε φλωρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom