Νέα

τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυναικα δεν εχω χτυπησει στην ζωη μου,αλλα δεν προκειτε να το κανω και ποτε. θεωρω οτι ειναι το χειροτερο ξεφτυλικι που υπαρχει για εναν αντρα.ομως μου εχει τυχη να βγω εξω απο ενα μαγαζι,και ενας μαλακας να χαστουκιζει την γκομενα του ασυστολα,και οι μαλακες και καλα οι πορτιεριδες να κανουν σαν να μην συμβαινει τιποτα.του λεω του τυπου να σταματησει να την χτυπαει την κοπελα,αλλα αυτος με εγραψε στα αρχιδια του,και τοτε επαθε αυτο που του αξιζε.τελος παντων μου εκανε μηνυση η παλιοαδερφη,και πληρωσα και 1500 στο δικαστηριο,για το ξυλοδαρμο.αυτη ειναι η αξια τους σε αυτους μαλακες.παντως εκανε 1 μηνα να βγει ο καριολης απο το σπιτι του,και χαλαλι το 1500 χιλιαρικο.εννοειτε οτι στο δικαστηριο η γκομενα ηρθε και κατεθεσε υπερ μου,και αυτος ηρθε με την μανα του και καθοταν σαν κλαμενο μουνι στο δικαστηριο.τετοιοι ειναι αυτοι που χτυπανε γκομενες να ξερετε.
μονο χρηματικο προστιμο εφαγες τυπε?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
γυναικα δεν εχω χτυπησει στην ζωη μου,αλλα δεν προκειτε να το κανω και ποτε. θεωρω οτι ειναι το χειροτερο ξεφτυλικι που υπαρχει για εναν αντρα.ομως μου εχει τυχη να βγω εξω απο ενα μαγαζι,και ενας μαλακας να χαστουκιζει την γκομενα του ασυστολα,και οι μαλακες και καλα οι πορτιεριδες να κανουν σαν να μην συμβαινει τιποτα.του λεω του τυπου να σταματησει να την χτυπαει την κοπελα,αλλα αυτος με εγραψε στα αρχιδια του,και τοτε επαθε αυτο που του αξιζε.τελος παντων μου εκανε μηνυση η παλιοαδερφη,και πληρωσα και 1500 στο δικαστηριο,για το ξυλοδαρμο.αυτη ειναι η αξια τους σε αυτους μαλακες.παντως εκανε 1 μηνα να βγει ο καριολης απο το σπιτι του,και χαλαλι το 1500 χιλιαρικο.εννοειτε οτι στο δικαστηριο η γκομενα ηρθε και κατεθεσε υπερ μου,και αυτος ηρθε με την μανα του και καθοταν σαν κλαμενο μουνι στο δικαστηριο.τετοιοι ειναι αυτοι που χτυπανε γκομενες να ξερετε.

το ξέρουμε
τζαμπα μαγκες
εκει που μπορουνε
μονο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εστω κανα κλωτσιδι ρε τυπε
της πλακας abuse ηταν
στο τελος τον εγραψε κανονικα τον μαλακα και πηγε να κανει μπανιο

snooki.gif

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
:2funny:
εστω κανα κλωτσιδι ρε τυπε
της πλακας abuse ηταν
στο τελος τον εγραψε κανονικα τον μαλακα και πηγε να κανει μπανιο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και τι περιμενες να του πει να σου εξηγησω "δεν ειναι αυτο που νομιζεις" :2funny: :2funny: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
με αφορμη αυτο
εσεις τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?
θα τον σαπιζατε στο ξυλο θα την πλακωνατε στα μπουκετα ?

Παλιό αυτό ρε....πω ρε ρεζιλίκια....βάλανε και το "Greek guy abuses his wife" στο βίντεο σαν τίτλο...ας βάζανε κάτι του στυλ "mad guy abuses his wife" or "guy goes bananas with his wife" ή κάτι τέτοιο....όχι και Greek να το βλέπουνε οι ξένοι και να γελάνε.... :2funny:

Επί του θέματος....όποιος/όποια σαπίζει κάποιον/κάποια στο ξύλο επειδή τον/την απάτησε είναι απλά για τον πούτσο άνθρωπος.....απλά το προσπερνάς ήρεμα και ωραία,και τέλος

Δεν είμαστε στο '40 για να θεωρείτε έγκλημα το κεράτωμα :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom