Νέα

τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλιό αυτό ρε....πω ρε ρεζιλίκια....βάλανε και το "Greek guy abuses his wife" στο βίντεο σαν τίτλο...ας βάζανε κάτι του στυλ "mad guy abuses his wife" or "guy goes bananas with his wife" ή κάτι τέτοιο....όχι και Greek να το βλέπουνε οι ξένοι και να γελάνε.... :2funny:

Επί του θέματος....όποιος/όποια σαπίζει κάποιον/κάποια στο ξύλο επειδή τον/την απάτησε είναι απλά για τον πούτσο άνθρωπος.....απλά το προσπερνάς ήρεμα και ωραία,και τέλος

Δεν είμαστε στο '40 για να θεωρείτε έγκλημα το κεράτωμα :jerking:
εσενα σε αμπιουζαρουν οι ποτιστες σου οταν μαθουν οτι σε ποτιζουν και αλλοι αβραμοτριαντη? :2funny:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
με αφορμη αυτο
εσεις τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?
θα τον σαπιζατε στο ξυλο θα την πλακωνατε στα μπουκετα ?

Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έκανα εγώ αλλά σίγουρα ο τύπος του video δεν είχε τα κότσια να της την σβουρίξει. Νομίζω ότι φοβότανε την αντίδρασή της. Περισσότερο να την τρομάξει προσπαθούσε παρά να ξεσπάσει το θυμό του.
Είμαι της γνώμης ότι αν μια γυναίκα σε φτάσει στο σημείο να την χτυπήσεις τότε κάντο σωστά! Όπως πρέπει! Αλλιώς μαζέψου! Μην το κάνεις καθόλου. Καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της παρά να της κάνεις ψευτοσκηνή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε η γκομενα ηταν εγκληματικη. δεν ενοχλεις με μιρλα τον αντρα που πινει το ποτακι του και χαλαρωνει στο μπαρ
τυπε πρεπει να μαθουμε την ιστορια της γκομενας
σιγουρα θα εχει και γονιδια ελλεεινιδας :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έκανα εγώ αλλά σίγουρα ο τύπος του video δεν είχε τα κότσια να της την σβουρίξει. Νομίζω ότι φοβότανε την αντίδρασή της. Περισσότερο να την τρομάξει προσπαθούσε παρά να ξεσπάσει το θυμό του.
Είμαι της γνώμης ότι αν μια γυναίκα σε φτάσει στο σημείο να την χτυπήσεις τότε κάντο σωστά! Όπως πρέπει! Αλλιώς μαζέψου! Μην το κάνεις καθόλου. Καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της παρά να της κάνεις ψευτοσκηνή.
σωστοοοοοοςςςς :rockon:ο τυπος στο βιντεο βγηκε πολυ τζαμπα μαγκας...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μια φορα με απατησε ο νωντας η σουπερ πουτανιτσα μου

τον εκανα ντα στον κωλο και εβγαλα αιμα

και υστερα του εριξα αλατι να ηδονιστει στην πονο  :2on1:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μια φορα με απατησε ο νωντας η σουπερ πουτανιτσα μου

τον εκανα ντα στον κωλο και εβγαλα αιμα

και υστερα του εριξα αλατι να ηδονιστει στην πονο  :2on1:
αχ τι μου το θυμισες :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε πρεπει να μαθουμε την ιστορια της γκομενας
σιγουρα θα εχει και γονιδια ελλεεινιδας :2funny:

σιγουρα. το κακο γιαυτην ομως οτι δεν υπολογισε οτι ο αλλος εχει γονιδια σιβηριας  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μερικες θελουν κανα χαστουκι...το κανουν επιτηδες για να καβλωσουν,σου σπανε τα νευρα και φτιαχνονται κιολας αμα τους σφυριξεις καμμια ψιλη...

αλλα να βαρεσεις τη γκομενα επειδη σε κερατωσε ειναι απλως ανουσιο αφου παλι κερατας θα σαι...

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Μου αρέσει αυτή η άποψη. Ξεπέρασε το ή ισοπέδωσε την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom