ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γτ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν ειναι.
γτ ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν ειναι.
στο μπλογκ σκοπελοσ λεει οτι του ειπε οτι τον απατησερε μεγαλε που ξερεις οτι τον κερατωσε?στο βιντεο δεν ακουγεται τι λενε
τυπε τον απατησε και αυτος το εμαθε οταν πηγαν για μπανιορε μεγαλε που ξερεις οτι τον κερατωσε?στο βιντεο δεν ακουγεται τι λενε
αυτο μαλιστα
ειναι αμπιουζαρισμα
και ο φελος στην μεση εμεινεαυτο μαλιστα
ειναι αμπιουζαρισμα
εσενα σε αμπιουζαρουν οι ποτιστες σου οταν μαθουν οτι σε ποτιζουν και αλλοι αβραμοτριαντη?Παλιό αυτό ρε....πω ρε ρεζιλίκια....βάλανε και το "Greek guy abuses his wife" στο βίντεο σαν τίτλο...ας βάζανε κάτι του στυλ "mad guy abuses his wife" or "guy goes bananas with his wife" ή κάτι τέτοιο....όχι και Greek να το βλέπουνε οι ξένοι και να γελάνε....
Επί του θέματος....όποιος/όποια σαπίζει κάποιον/κάποια στο ξύλο επειδή τον/την απάτησε είναι απλά για τον πούτσο άνθρωπος.....απλά το προσπερνάς ήρεμα και ωραία,και τέλος
Δεν είμαστε στο '40 για να θεωρείτε έγκλημα το κεράτωμα
με αφορμη αυτο
εσεις τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?
θα τον σαπιζατε στο ξυλο θα την πλακωνατε στα μπουκετα ?
τυπε τον απατησε και αυτος το εμαθε οταν πηγαν για μπανιο
στο μπλογκ σκοπελοσ λεει οτι του ειπε οτι τον απατησε
εσενα σε αμπιουζαρουν οι ποτιστες σου οταν μαθουν οτι σε ποτιζουν και αλλοι αβραμοτριαντη?
τυπε πρεπει να μαθουμε την ιστορια της γκομεναςτυπε η γκομενα ηταν εγκληματικη. δεν ενοχλεις με μιρλα τον αντρα που πινει το ποτακι του και χαλαρωνει στο μπαρ
σωστοοοοοοςςςς ο τυπος στο βιντεο βγηκε πολυ τζαμπα μαγκας...Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έκανα εγώ αλλά σίγουρα ο τύπος του video δεν είχε τα κότσια να της την σβουρίξει. Νομίζω ότι φοβότανε την αντίδρασή της. Περισσότερο να την τρομάξει προσπαθούσε παρά να ξεσπάσει το θυμό του.
Είμαι της γνώμης ότι αν μια γυναίκα σε φτάσει στο σημείο να την χτυπήσεις τότε κάντο σωστά! Όπως πρέπει! Αλλιώς μαζέψου! Μην το κάνεις καθόλου. Καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της παρά να της κάνεις ψευτοσκηνή.
ετσι για να του κανει εκπληξητυπε τον απατησε και αυτος το εμαθε οταν πηγαν για μπανιο
Abuse ξέρεις τι σημαίνει ρε βλάχο κατ'αρχήν;
αχ τι μου το θυμισεςμια φορα με απατησε ο νωντας η σουπερ πουτανιτσα μου
τον εκανα ντα στον κωλο και εβγαλα αιμα
και υστερα του εριξα αλατι να ηδονιστει στην πονο
βρε καλως τον κηπαρχηAbuse ξέρεις τι σημαίνει ρε βλάχο κατ'αρχήν;
τυπε πρεπει να μαθουμε την ιστορια της γκομενας
σιγουρα θα εχει και γονιδια ελλεεινιδας
Μου αρέσει αυτή η άποψη. Ξεπέρασε το ή ισοπέδωσε την.Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα έκανα εγώ αλλά σίγουρα ο τύπος του video δεν είχε τα κότσια να της την σβουρίξει. Νομίζω ότι φοβότανε την αντίδρασή της. Περισσότερο να την τρομάξει προσπαθούσε παρά να ξεσπάσει το θυμό του.
Είμαι της γνώμης ότι αν μια γυναίκα σε φτάσει στο σημείο να την χτυπήσεις τότε κάντο σωστά! Όπως πρέπει! Αλλιώς μαζέψου! Μην το κάνεις καθόλου. Καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί της παρά να της κάνεις ψευτοσκηνή.