Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
θελει αλλαγη τιτλου το θρεντ ''Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας ειναι η Julienne''

και σε ''Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας ειναι η Πένυ22?'' αν το αλλάξεις πάλι μπορεί να ναι καλό, παλιά εγραφέ στο website της στείλτε μόνο sms διότι μένω με τους γονείς μου και δεν μπορώ να μιλώ ελεύθερα  :2funny:  :fuck2:  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ok. τοτε απαντησε στο ερωτημα τι θα εκανες αν ανακάλυπτες ότι ο δικός σου τον παιρνει από πισω και θέλει να κοψει και το πουλι του  :dancing:
επι πληρωμη ολα αυτα ή στο τζαμπε;εχει σημασια...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καθόλου προχωρημένο .'Αρρωστο ακούγεται.

ενω αμα ανακαλυψεις οτι η κορη σου, γαιδουρα ολοκληρη, ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με μπουρδελα και εκφέρει γνωμη επι παντός γαμο-επιστητου, ειναι υγειές? :jerking:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Περα απο την πλακα.
Θα απαντησω εντελως θεωρητικα, μιας και δεν εχω παιδια.

Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.

Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος  περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....

Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.

Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....

Εξαιρετικό το σχόλιο σου Cheyenne.

ZaxosDoganosxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Θα τις έβαζα φόρο 40% για κάθε ραντεβού και και θα ζητούσα και απόδοση ΦΠΑ 28% επί του τζίρου της σε κάθε κλείσιμο των βιβλίων της ανά τρεις μήνες .  Τα βιβλία θα τα κρατούσα βέβαια εγώ με το συμβολικό ποσό των 250 Ε τον μήνα...  Εεεεε άμα παρόλα αυτά συνέχιζε 

1ον Πάει να πει ότι είναι κάτι που πραγματικά το γουστάρει οπότε θα το σεβόμουν..!!!!
2ον Θα τις έλεγα ότι δεν με πειράζει καθόλου να φιλοξενούμε στο σπίτι συναδέλφισες της συνέχεια...!!!
3ον Θα περίμενα πότε θα έρθει η μέρα να την καμαρώσω στη βουλή όπως συνηθίζετε σε αυτές τις περιπτώσεις ..!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Θα τις έβαζα φόρο 40% για κάθε ραντεβού και και θα ζητούσα και απόδοση ΦΠΑ 28% επί του τζίρου της σε κάθε κλείσιμο των βιβλίων της ανά τρεις μήνες .  Τα βιβλία θα τα κρατούσα βέβαια εγώ με το συμβολικό ποσό των 250 Ε τον μήνα...  Εεεεε άμα παρόλα αυτά συνέχιζε 

1ον Πάει να πει ότι είναι κάτι που πραγματικά το γουστάρει οπότε θα το σεβόμουν..!!!!
2ον Θα τις έλεγα ότι δεν με πειράζει καθόλου να φιλοξενούμε στο σπίτι συναδέλφισες της συνέχεια...!!!
3ον Θα περίμενα πότε θα έρθει η μέρα να την καμαρώσω στη βουλή όπως συνηθίζετε σε αυτές τις περιπτώσεις ..!!

τον νταβά της τον ρώτησες αν δέχεται?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
η πρωτη αντιδραση θα ηταν να βαλω 2-3 ουισκάκια.

την αλλη μερα θα πηγαινα στο ψυχιατρο γαι ορισμενες συμβουλες.

την τριτη μερα, θα πλάκωνα -προαιρετικά- την μανα της στο ξυλο.

την τεταρτη θα εκανα μια κουβεντα. αν ο θεμα ειναι οικονομικο, θα της προπλήρωνα όσα θα επιθυμούσε να βγάλει και να τελειωνει το θεμα.

αν οχι, θα εξαντλουσα καθε στοιχειο διαλογου.

σε καθε περιπτωση, θα εριχνα το σφαλμα σε εμενα και ΜΟΝΟ. οχι σε αυτη.

Επισκέπτης
χαίρομαι που κράτησες τον δικό μου τίτλο διότι ο προηγούμενος ήταν γελοίος.... ακου "θα προτρέπατε την κόρη σας να γίνει ιερόδουλη" έλεος

Φιλε μου το θεμα το ειχα ξεκινησει εγω και κλειδωθηκε χωρις κανενα προφανη λογο. Ο αρχικος του τιτλος δεν ηταν αυτος που λες αλλα "Θα σας πειραζε η κορη σας να γινει ιεροδουλη?". Ευτυχως, εστω κι ετσι, καποιοι εδω αναθεωρησαν τη βιαστικη και λαθεμενη αποφαση τους να το κλειδωσουν και το ξανανοιξαν.

Επισκέπτης
ενω αμα ανακαλυψεις οτι η κορη σου, γαιδουρα ολοκληρη, ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με μπουρδελα και εκφέρει γνωμη επι παντός γαμο-επιστητου, ειναι υγειές? :jerking:
Ναι είναι ακριβώς το ίδιο.Πολύ πετυχημένη η σύγκρισή σου. :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι είναι ακριβώς το ίδιο.Πολύ πετυχημένη η σύγκρισή σου. :headbang:
για να μην σπαμαρετε ανοιξτε αλλο θρεντ....θα σας πειραζε η κορη σας μεγαλωνοντας  να γινει βελβυ(ή αλιντισσα); :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin: :grin:

εμενα παντως οχι αρκει να βρει και καναν καλο γαμπρο απ το ιντερνετ να γλιτωσω και την προικα.... :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φτιαξτε και ενα "θα σας πειραζε να κανατε κορη θεουσα και να τρωει ξυλο δεκα φορες τη μερα χωρις να μιλαει απο ενα γυφτο συζυγο".

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
για να μην σπαμαρετε ανοιξτε αλλο θρεντ....θα σας πειραζε η κορη σας μεγαλωνοντας  να γινει βελβυ(ή αλιντισσα); :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin: :grin:

εμενα παντως οχι αρκει να βρει και καναν καλο γαμπρο απ το ιντερνετ να γλιτωσω και την προικα.... :sunglasses:

η κόρη μου velvy ή αλλίντισσα?? ούτε καν...ούτε στον εχθρό μου..ούτε και λουκριτία φυσικά :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φτιαξτε και ενα "θα σας πειραζε να κανατε κορη θεουσα και να τρωει ξυλο δεκα φορες τη μερα χωρις να μιλαει απο ενα γυφτο συζυγο".
μην γινεσαι υπερβολικος....που να βρεθει τετοιος συνδυασμος στις μερες μας; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και για να κλεινω, αυτο που θα με πειραζε ειναι να εχω παιδια δυστυχισμενα, κρυφα η φανερα. αρα και πουτανα θα με πειραζε και θεουσα θα με πειραζε και οτι διαολο αλλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η κόρη μου velvy ή αλλίντισσα?? ούτε καν...ούτε στον εχθρό μου..ούτε και λουκριτία φυσικά :sunglasses:
α οχι λουκρητια κορη θα ηθελα να εχω...βελβυ δεν ξερω γιατι μαλλον θα με ζαλιζε για τα παΪδακια που τρωω οτι σφαχτηκε ενα αρνακι παλι κοκ.... :headbang: :headbang: :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.436
Πόντοι
12.056
Δοξα τον θεο εχω γιους  :priest:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Δοξα τον θεο εχω γιους  :priest:
εχεις να πληρωνεις τα γαμησιατικα τους πολυ ακριβα :grin:
ενω αν ειχες κορες και απενταρες να τις αφηνες καλα θα παιρνουσαν εχουν τον τροπο τους και τα λιγουρια τα λεφτα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom