Σ αυτη τη περιπτωση θα σε ...προικισει...Εκεινο το εξοχικο στα Σουρμενα....ξερει εκεινη.....δικο σου θα γινει
η Αλι είναι ο στόχος...κι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε...
Σ αυτη τη περιπτωση θα σε ...προικισει...Εκεινο το εξοχικο στα Σουρμενα....ξερει εκεινη.....δικο σου θα γινει
Ευτυχώς ο δικός μου ο μπαμπάς δεν σκαμπάζει απο ιντερνετ
εχω ρουφιανο στο σπιτι κ κοιταει ιστορικο
Αν κυβερνουσα θα ειχα νομιμη την πορνεια και θα προωθουσα κυβερνητικες διαφημισεις που θα προετρεπαν τις νεες κοπελες να γινουν ιεροδουλες για οσο θελουν. Θα τους παρειχα ασφαλιση και θα διασφαλιζα σαν κρατος την ευημερια των ιεροδουλων. Ετσι η κοινωνια θα τις εβλεπε τελειως διαφορετικα και θα σταματουσαν να ζουν κρυφα και στο περιθωριο. Επισης, ετσι η νεολαια θα περνουσε πολυ καλυτερα απελευθερωμενη απο καθε ταμπου. Το να κανει μια γυναικα ευκολα σεξ δεν θα ηταν υποτιμητικο, οπως ειναι σημερα.
Γενικα θα ηταν ενας καλυτερος και πιο φυσιολογικος κοσμος.
η Αλι είναι ο στόχος...κι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε...
Ένα οικοπεδάκι εκτός σχεδίου στην Ανω κωλοτουμπίτσα και είμαστε κομπλέ.Σ αυτη τη περιπτωση θα σε ...προικισει...Εκεινο το εξοχικο στα Σουρμενα....ξερει εκεινη.....δικο σου θα γινει
Όχι ρε τι ιστορικά και μαλακίες..να τα σβήνεις όλα με το κλείσιμο του υπολογιστή.εμενα αρχιζει και μαθαινει, και ψαχνει γενικα, αλλα εχω ρουφιανο στο σπιτι κ κοιταει ιστορικο
Θα.......εκοβα το internetτι θα κανατε αν αυριο η κορη σας μαθαινει πως υπηρχε καποτε ενα σαιτ μπουρδελοσαιτ και εισασταν και τιμημενος τρομαρα μας;
για φαντασου να ησουν κορη του γλου μερα νυχτα με παιδακια θα σε μπουκωνε και κοψιδια για δικια μου κορη δεν το συζητωνα μαι κορη καποιου απο δω? :S :S :S
EKTOΣ σχεδιου???????????? Ασε ακυρον....Αν ειναι ετσι ,δεν αξιζει ο κοποs και με το μπαρντονΈνα οικοπεδάκι εκτός σχεδίου στην Ανω κωλοτουμπίτσα και είμαστε κομπλέ.Όχι ρε τι ιστορικά και μαλακίες..να τα σβήνεις όλα με το κλείσιμο του υπολογιστή.
Απλα θα τα μαζευε και θα εφευγε απο το σπιτι.
Θεμα βιοπορισμου δεν τιθεται,οι τανες βγαζουν αρκετα για να περνανε απο ετσι κι ετσι μεχρι και μπεικα.
Όχι ρε τι ιστορικά και μαλακίες..να τα σβήνεις όλα με το κλείσιμο του υπολογιστή.
δεν ειμαι τιμημενος καρδια μου χεσμενος ειμαιτι θα κανατε αν αυριο η κορη σας μαθαινει πως υπηρχε καποτε ενα σαιτ μπουρδελοσαιτ και εισασταν και τιμημενος τρομαρα μας;
την κόρη σου θα την άφηνες σε αυτό το σύστημα που λες ή θα την είχες κλειδωμένη στο αμπάρι και θα την έλουζες στο φεγγαρόφωτο?
Αν κυβερνουσα θα ειχα νομιμη την πορνεια και θα προωθουσα κυβερνητικες διαφημισεις που θα προετρεπαν τις νεες κοπελες να γινουν ιεροδουλες για οσο θελουν. Θα τους παρειχα ασφαλιση και θα διασφαλιζα σαν κρατος την ευημερια των ιεροδουλων. Ετσι η κοινωνια θα τις εβλεπε τελειως διαφορετικα και θα σταματουσαν να ζουν κρυφα και στο περιθωριο. Επισης, ετσι η νεολαια θα περνουσε πολυ καλυτερα απελευθερωμενη απο καθε ταμπου. Το να κανει μια γυναικα ευκολα σεξ δεν θα ηταν υποτιμητικο, οπως ειναι σημερα.
Γενικα θα ηταν ενας καλυτερος και πιο φυσιολογικος κοσμος.
1/2 παναυλακιωτης,1/2 καταυλακιωτης-οχι ομως απο Αιγιο.μπεικα???
μονο απο αιγιωτες το χω ακουσει!!
Ένα οικοπεδάκι εκτός σχεδίου στην Ανω κωλοτουμπίτσα και είμαστε κομπλέ.
Ααααα πεστο μου ετσι...Οτι ταχα μου παs για την κορη, ενω στοχευειs την μανα
Αχχχχχ μανα με τουs εννια σου γιουs και με την μια σου κορη , την κορη την πενταμορφη......