life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Θα ελεγεs οτι μπαινειs μεσα γιατι εχει καλα........πολιτικα θεματαδεν ειμαι τιμημενος καρδια μου χεσμενος ειμαι
Θα ελεγεs οτι μπαινειs μεσα γιατι εχει καλα........πολιτικα θεματαδεν ειμαι τιμημενος καρδια μου χεσμενος ειμαι
πες του μπαμπα ...μπαμπα ξερω ενα ωραιο σαιτ....βαζουν και τσοντες.....μπεικα???
μονο απο αιγιωτες το χω ακουσει!!
εγω δεν εχω θεμα ρε, ο μπαμπας ελεγχεται χαχαχαχα
το ξερω κορη μου ειμαι μελος ηδηπες του μπαμπα ...μπαμπα ξερω ενα ωραιο σαιτ....βαζουν και τσοντες.....
το ξερω κορη μου ειμαι και #1 αξιολογητής
Αρχισες τις μαλακίες πάλι.Το εχω πει απο την αρχη, θα την προετρεπα να γινει νομιμη ιεροδουλη για 1-2 χρονια.
Μαλιστα ....παs δλδ για την εμπειρη.....καθοτι η κοτα η αλανιαρα εχει το ζουμι....Μαλιστα μαλισταμπορείς να την βγάλεις και πιο οικονομικά...
ναι ρε..τι να το κάνω το πιτσιρίκι..το έμπειρο μωρό θέλω...
παs δλδ για την εμπειρη.....
Ντροπη σου μικρο κοριτσι να βλεπειs τετοια....Φυγε απο κει τωρα....Δεν θα μου χαλασειs την παρεα εσυπες του μπαμπα ...μπαμπα ξερω ενα ωραιο σαιτ....βαζουν και τσοντες.....
Ναι αλλα το δυσκολο ειναι αυτο που μαs φτιαχνει....Το απορθητο, το μακρυνοτο κυνηγάω αλλά μου το παίζει βεντέτα...
4ος ειμαι.....δεν κλεβω.....το ξερω κορη μου ειμαι #1 αξιολογητης
απο γυρω περιοχες ε?1/2 παναυλακιωτης,1/2 καταυλακιωτης-οχι ομως απο Αιγιο.
4ος ειμαι.....δεν κλεβω.....
Αχ βρε Αλι......εχειs καψει καρδιεs παναθεμα σε, αλλα δεν ριχνειs λιγο νερο στο κρασι σου..εστω εμφιαλωμενο
γουλφακη με θες για πεθερο σου
Μονο ε?????? Δε βαριεσαι φιλε μου....Φτανει να το χορηγει το ΙΚΑ κι ολα τ αλλατο μωρο μου πινει μονο sparkling...
Οχι.απο γυρω περιοχες ε?
Μονο ε?????? Δε βαριεσαι φιλε μου....Φτανει να το χορηγει το ΙΚΑ κι ολα τ αλλα
τα προσοντα ντυμενος τα εχωπρεπει να'χεις τα προσοντα αλλα κοπηκες..
επρεπε να αφησω το Αλιντισσακι να στην πει που την θες και για γυναικα σου...ουσττττττττττττττ