Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Για τιs τιμεs σου ειπα......Μονο μια τυροπιττα η μπουγατσα κατ επιλογην και μπλε πορτοκαλαδα με ανθρακικο δλδ
Κρισιs
σιγα να μην πουλησω τα τεκνα μου για μια πορτοκαλαδα και μια τυροπιτα αν το κανουν σουβλακια 2πιτα και μπυρες το σκεφτομαι :grin:

Επισκέπτης
Προσωπικά ο μόνος άνθρωπος που με νοιάζει να μην μάθει για μένα...είναι η μάνα μου...αρκετά πληγωμένη από τη ζωή της είναι..γιατί να είμαι κι εγώ άλλο ένα συν?
Πρέπει να ηταν και να είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό απο την μάνα σου.Καλά κάνεις.Είσαι σπαθί..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα βγαζα και τη μανα της...2 μισθοι καλυτεροι απο εναν

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
παντως 17 ατομα ψηφισαν (θα την προετρεπα). ενεκα οικονομικης κρισης φανταζομε :jerking: :jerking:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
το ερώτημα  που προκύπτει είναι τι θα κάνατε αν κόρη σας είναι κατ΄ επίφασιν ιερόδουλος, ξέρετε από αυτά τα κρυφοπουτανακια που το πάιζουν παρθενόπες, όπλως λεει το ρητό η ημιμάθεια είνια χειρότερη από την πουτάνα, ετσι η ημιπουτάνα ειναι χειρότερη από την πουτάνα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μπαίνεις πολύ στα βαθειά έτσι..
Αν μιλάς για νορμάλ καταστάσεις,καλό θα ήταν να κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό αυτό..
Δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια μάνα κι ένα πατέρα να μάθει ότι η κόρη τους εκδίδεται..
Ξέρω όμως και "άλλες" περιπτώσεις που είναι μάνα με κόρη στο ίδιο μπουρδέλο και αλλάζουν μεταξύ τους βάρδιες..
Ή νύφη με πεθερά.Η πεθερά υπηρεσία και η νύφη κοκότα..(ο γιος?...άσε το γιο...είναι φύλακας απ'έξω)..και άλλες πολλές..
Προσωπικά ο μόνος άνθρωπος που με νοιάζει να μην μάθει για μένα...είναι η μάνα μου...αρκετά πληγωμένη από τη ζωή της είναι..γιατί να είμαι κι εγώ άλλο ένα συν?
να και μια σοβαρη αποψη..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πρέπει να ηταν και να είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις κρυφό απο την μάνα σου.Καλά κάνεις.Είσαι σπαθί..
Ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλω να πληγώσω είναι αυτή..
Και όχι γιατί ντρέπομαι..καθόλου..
Κάποτε ναι..ντρεπόμουν πολύ..
Ντρεπόμουν γιατί πήγαινα στο εργοστάσιο χειμώνα καιρό με πάνινα παπούτσια και δούλευα..
Ντρεπόμουν που είχα έναν άντρα τεμπέλη που θυμόταν 2 φορές το χρόνο να πάει για δουλειά..
Ντρεπόμουν που είχα ένα μικρό παιδί κι έβγαινα στη ζήτα στον έναν συγγενή και στον άλλον.. ή φίλο..να μου συμπληρώσει χρήματα να πάρω γάλα..
Ντρεπόμουν τους ιδιοκτήτες που νοικιάζαμε που αγανακτούσαν οι άνθρωποι να πάρουν τα ενοίκιά τους και μας κόβανε το νερό από το ρολόι να μας αναγκάσουν να φύγουμε και μας πετούσαν τα πράγματα έξω..
Κι άαααααααααααλλα πολλά που έτσι και τα θυμηθώ και τα γράψω θα ξημερώσουμε..
Κι έτσι αποφάσισα ότι..το να πληγώσεις έτσι έναν άνθρωπο που σ'έχει φέρει στο κόσμο είναι "κακούργημα"..ενώ η "ντροπή",είναι "κατάσταση"....!!!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ντρεπόμουν γιατί πήγαινα στο εργοστάσιο χειμώνα καιρό με πάνινα παπούτσια και δούλευα..
Ντρεπόμουν που είχα έναν άντρα τεμπέλη που θυμόταν 2 φορές το χρόνο να πάει για δουλειά..
Ντρεπόμουν που είχα ένα μικρό παιδί κι έβγαινα στη ζήτα στον έναν συγγενή και στον άλλον.. ή φίλο..να μου συμπληρώσει χρήματα να πάρω γάλα..
Ντρεπόμουν τους ιδιοκτήτες που νοικιάζαμε που αγανακτούσαν οι άνθρωποι να πάρουν τα ενοίκιά τους και μας κόβανε το νερό από το ρολόι να μας αναγκάσουν να φύγουμε και μας πετούσαν τα πράγματα έξω..
Κι έτσι αποφάσισα ότι..το να πληγώσεις έτσι έναν άνθρωπο που σ'έχει φέρει στο κόσμο είναι "κακούργημα"..ενώ η "ντροπή",είναι "κατάσταση"....!!!
δεν ξέρω αλλα όλα αυτα που παραθετεις μου φαινονται ολιγον Ολιβερ Τουιστ ................

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Για να κανουμε και το ερωτημα αντιστρεμενα.Τι θα κανατε αν ο γιος σας ειναι ιεροδουλος-και δεν εννοω λουγκρα- αλλα κωλομπαρας επι χρημασι, η νεαρος γυμνασμενος φετες που συνοδευει,ως σχεση κυρια διασημη πολλων μαιων....τι θα λεγατε?
Εχουμε δει κατα καιρους πολλους ωραιους νεους αντρες να σχετιζονται με τις μαμαδες τους μην πω και γιαγιαδες τους ηλικιακα .ΜΗΠΩΣ η πορνεια ειναι καταρχας σημειο των καιρων και αν μια κοπελα η ενα αγορι μεγαλωσει σωστα ξεπερασει αυτον τον σκοπελο.ΑΡΑ ΤΟ ερωτημα ειναι καθαρα φιλολογικο λοιπον...και απανταται πολυ απλα -κανω σωστη δουλεια και αποκλειεται να συμβει-.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν ξέρω αλλα όλα αυτα που παραθετεις μου φαινονται ολιγον Ολιβερ Τουιστ ................

πώς θα σου φαινόταν να βγει από την οθόνη ένα χέρι και να σου τραβάει χαστούκια?

^ αυτό είναι παραμύθι..όχι, όμως κι αυτά που γράφει η Κατερίνα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μια φορά πάντως...κρυφοπουτάνα και μυξοπαρθένα δεν είμαι φίλε μου..
Σας αρέσω δεν σας αρέσω αυτή είμαι..
Ούτε και θέλω να αποδείξω τίποτα...
Ρόδα είναι και γυρίζει..
Τραβάμε όλοι από ένα λαχείο..
Ε...εμένα...αυτό μου έλαχε..
Δεν θα πεθάνω κι όλας..
Υπάρχουν και χειρότερα...!!!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.405
Πόντοι
6.955
Για να δουμε ποσο πραγματικα εκτιμαμε τις ιεροδουλες εδω μεσα. Ειναι το κρισιμο ερωτημα που διαλυει καθε αμφιβολια για το τι πραγματικα αισθανομαστε για αυτες. Η ερωτηση αναφερεται στις ιεροδουλες που ασκουν νομιμα το επαγγελμα τους σε οικους ανοχης. Για να δουμε ποσο συντηρητικοι ή ποσο φιλελευθεροι ειμαστε...

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγο προχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.

Γαμάς καθόλου?

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πώς θα σου φαινόταν να βγει από την οθόνη και να σου τραβάει χαστούκια?

^ αυτό είναι παραμύθι..όχι, όμως κι αυτά που γράφει η Κατερίνα
ρε λύκε δεν γουσταρω με τίποτα την κλαψομουνιαση από μια πουτάνα...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δεν θελω να φανω ερειστικος αλλα κιαλες πεινασαν,εσκυψαν το κεφαλι και καθαρισαν σκαλες.Δεν εγιναν ομως ιεροδουλες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
ΕΜΕΝΑ παλι μου φαινονται αυτονοητα και ειλικρηνη.Προφανως κατι παει λαθος-η εχει παει πολυ λαθος- για να πουλησει καποιος το τελευταιο του εφοδιο που ειναι το σωμα του....

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Μακη εσυ καλα τα λες και συμφωνω απολυτα.Αλλα αστο θα μας βρησουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
 για να πουλησει καποιος το τελευταιο του εφοδιο που ειναι το σωμα του....
Από πού κι ως πού τελευταίο; Μερικές φορές αυτό πουλιέται ή είναι προγεγραμμένο να πουληθεί απ' την αρχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom