erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
αη μωρή αγλαϊα πλέξε κανα γιλέκο
εσυ τι θα κανεις λαιονακι αν η κορη σου γινει ιεροδουλος;
αη μωρή αγλαϊα πλέξε κανα γιλέκο
ποια κραζεις παλι;Και δεν είμαι κλαψομούνα..τσάμπα με χρεώνετε...
Αν ήμουνα..θα σας έγλυφα νυχθημερόν να έρθετε να με γαμήσετε..
Και δώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωστου φιλάκια σε όλους...
αστο ξεχειλωσε το θεμα, θεωρω τη κλαψα της κατερινας αστοχη και ανουσια, αλλα αστο...
θα της έλεγα ευτυχώς που δεν έγινες δικηγόροςεσυ τι θα κανεις λαιονακι αν η κορη σου γινει ιεροδουλος;
μπα μωρε κατσε εδω... βάλε ενα ρακομελακι... αναψε την τσιγαρούκλα σου... και αμα θελεις βγαλε κια κανενα ρουχαλακι (για να φτιαξουμε την ατμοσφαιρα)Και δεν είμαι κλαψομούνα..τσάμπα με χρεώνετε...
Συζήτηση κάνουμε ρε παιδιά..
Αν είναι και δεν μετράει η άποψή μου εδώ μέσα...να φύγω...
να πάω στο Κοσμοπόλιταν...
Και δεν είμαι κλαψομούνα..τσάμπα με χρεώνετε...
Συζήτηση κάνουμε ρε παιδιά..
Αν είναι και δεν μετράει η άποψή μου εδώ μέσα...να φύγω...
να πάω στο Κοσμοπόλιταν...
θα της έλεγα ευτυχώς που δεν έγινες δικηγόρος
μπα μωρε κατσε εδω... βάλε ενα ρακομελακι... αναψε την τσιγαρούκλα σου... και αμα θελεις βγαλε κια κανενα ρουχαλακι (για να φτιαξουμε την ατμοσφαιρα)
Όποιος κατάλαβε.. κατάλαβε..!!!ποια κραζεις παλι;
άμα γίνει αυτό κάτι δε θα χω κάνει καλά. Ή θα 'σαι μεγάλη κατσικοπόδαρηστο ευχομαι λοιπον με ολη μου την καρδια..
τι εννοεις ''μπεσα'' δεν σε πιανω????σόρι κιόλας μα όταν λες την άποψή σου φρόντισε να την υποστηρίζεις και να την τεκμηριώνεις μέχρι τέλους...
από αυτά που λες φαίνεται ότι δεν έχεις και πολύ "μπέσα" στις ιερόδουλες και ειδικότερα στην Κατερίνα...
μλκ μεγάλη..δεν την ξέρεις..οπότε ή άσε αυτό που έγραψε να πάει στο ντούκου ή άσε αυτό που έγραψε να πάει στο ντούκου..αυτά..καλή συνέχεια παίχτη
τι εννοεις ''μπεσα'' δεν σε πιανω????
Βρήκες κι εσύ..παιδί να παίξεις...χαχαχαχαχ...!!!!μπα μωρε κατσε εδω... βάλε ενα ρακομελακι... αναψε την τσιγαρούκλα σου... και αμα θελεις βγαλε κια κανενα ρουχαλακι (για να φτιαξουμε την ατμοσφαιρα)
άμα γίνει αυτό κάτι δε θα χω κάνει καλά. Ή θα 'σαι μεγάλη κατσικοπόδαρη
Μπαίνεις πολύ στα βαθειά έτσι..
Αν μιλάς για νορμάλ καταστάσεις,καλό θα ήταν να κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό αυτό..
Δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια μάνα κι ένα πατέρα να μάθει ότι η κόρη τους εκδίδεται..
Ξέρω όμως και "άλλες" περιπτώσεις που είναι μάνα με κόρη στο ίδιο μπουρδέλο και αλλάζουν μεταξύ τους βάρδιες..
Ή νύφη με πεθερά.Η πεθερά υπηρεσία και η νύφη κοκότα..(ο γιος?...άσε το γιο...είναι φύλακας απ'έξω)..και άλλες πολλές..
Προσωπικά ο μόνος άνθρωπος που με νοιάζει να μην μάθει για μένα...είναι η μάνα μου...αρκετά πληγωμένη από τη ζωή της είναι..γιατί να είμαι κι εγώ άλλο ένα συν?