Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Τι το περιεργο ειδες στην ατακα μου? Ψεματα ειναι? Υπαρχουν πουτανες που ειναι τοσο ανοιχτες και βαζουν και την κρεμα και νομιζεις οτι γαμας κανενα πηγαδι. Δηλαδη δεν καταλαβαινουν καν οτι μπαινει μεσα τους πουτσος. Πιο ευκολο χρημα απο αυτο δε νομιζω οτι υπαρχει. Τωρα αυτα περι φυσικοτητας που λες ειναι ψιλοπαπαριες, επιτρεψε μου!
δεν ειναι στο μουνι ο κοπος και πονος ρε χαλασμενε ειναι στο μυαλο και στην ψυχη..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν πιστεύω να είναι όλοι έτσι πρέπει να υπάρχουν και σοβαροί ανθρώποι που πάνε σε μπουρδέλα... :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :)
αυτούς τους τύπους δεν θέλω να βλέπω για αυτό δεν πήγα και δεν ξέρω αν θα πάω ποτέ σε ρδελο και προτιμάω να παίρνω μόνο delivery...  :)
Οι σοβαροί είναι μικρό ποσοστό..
Οι δε υπόλοιποι δικαιολογούνται κατά κάποιο τρόπο για το νεαρό της ηλικίας τους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν πιστεύω να είναι όλοι έτσι πρέπει να υπάρχουν και σοβαροί ανθρώποι που πάνε σε μπουρδέλα... :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :)
αυτούς τους τύπους δεν θέλω να βλέπω για αυτό δεν πήγα και δεν ξέρω αν θα πάω ποτέ σε ρδελο και προτιμάω να παίρνω μόνο delivery...  :)
πιτσα πουτανεσκα.... :grin: :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αχαχαχαχαχαχα καλως την . Δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα . Πιασαμε τις παροιμιες χαχαχαχαχαχαχα
Το ένα χέρι νίβει το άλλο...και στη κορφή κανέλα...
Χααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ....
Κάπως έτσι....!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
υπαρχει πιτσα με μακαρονια....ετρωγα εγω περυσι....και ο αβραμης πιτσα με γυρο.... :sunglasses:
Αυτο ειναι η πιτσα ζυμη με οτι υλικα θελεις...η καθεαυτου ομως συνταγη που λεγεται<<αλ πουτανεσκα>>ειναι σπαγγετι.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
υπαρχει πιτσα με μακαρονια....ετρωγα εγω περυσι....και ο αβραμης πιτσα με γυρο.... :sunglasses:
Ααααα...έτσι εξηγείται πώς βγήκε το
activia.jpg

Tρώτε...και μετά...ξεφουσκώνετε....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ειναι στο μυαλο και την ψυχη κατι ηλιθιων χριστοληπτων σαν εσενα που εχουν δαιμονοποιησει το σεξ.  :jerking:
Δε μου λες μπασταρδε σε εβρισα?? η μηπος νομιζεις οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη με την δικη σου ειναι ηλιθιος??σαλτα τωρα γαμησου κα μην μου πριζεις τα αρχιδια

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον δοκιμαστε πιτσα με γυρο κρεμα γαλακτος πιπερια μπεικον και καργα μοτσαρελα και θα χασεται τι μπαλα :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.330
Πόντοι
17.885
Μμμμ...Αν μάθαινα κάτι τέτοιο για την "κόρη μου"...απλά θα σκεφτόμουν ότι απέτυχα σαν πατέρας...τίποτα άλλο νομίζω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μωρή λίντα από ποιό ανέκδοτο σε πέταξαν εσένα?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παντως αν εχετε ωραιες κορες εμενα δεν θα με πειραζε καθολου

Stories