Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου θα ημουν περηφανη γι' αυτο που κανω και θα το ειχα πει προ πολλου στη μανα μου και μαλιστα θα υπερασπιζομουν την επιλογη μου εξηγωντας της πως αυτο που διαλεξα να κανω ειναι λειτουργημα. Δεν συμφωνω καθολου μαζι σου, μαλλον η υποκριτικη κοινωνια σε εχει κανει να ντρεπεσαι γι' αυτο το ομορφο πραγμα που κανεις.
Και να το κρύψω σωστό είναι..
..και να το πω..σωστό θα είναι πάλι..
Αλλά εδώ πρόκειται αγόρι μου για τη δική μου τη μάνα που πασχίζω να την αποτρέψω από εγκεφαλικά κι εμφράγματα..κι όχι για την δική σου..
Σόρυ κι όλας..καλά τα λες..το ξέρω πως η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι ότι καλύτερο..αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ στη μέση..
Αυτό το γαμημένο "αλλά" μας έχει φάει...!!!!

Επισκέπτης
Και να το κρύψω σωστό είναι..
..και να το πω..σωστό θα είναι πάλι..
Αλλά εδώ πρόκειται αγόρι μου για τη δική μου τη μάνα που πασχίζω να την αποτρέψω από εγκεφαλικά κι εμφράγματα..κι όχι για την δική σου..
Σόρυ κι όλας..καλά τα λες..το ξέρω πως η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι ότι καλύτερο..αλλά υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ στη μέση..
Αυτό το γαμημένο "αλλά" μας έχει φάει...!!!!

Αχ, αυτο το γαμημενο το "αλλα" της γαμημενης υποκριτικης κοινωνιας... Πηγαινε πες στη μανα σου ποσους αντρες σωνεις καθημερινα απο την καταθλιψη κοπελα μου!  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αχ, αυτο το γαμημενο το "αλλα" της γαμημενης υποκριτικης κοινωνιας... Πηγαινε πες στη μανα σου ποσους αντρες σωνεις καθημερινα απο την καταθλιψη κοπελα μου!  :rockon:
Ε..δεν τα λένε αυτά..τσ τσ τσ..
Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα..
Κάνουμε ότι κάνουμε αλλά έως ένα σημείο..
Γιατί αν ανοίξει ο στόμας μου...δεν θα της πω για την "ωφέλεια"
που έχω μόνο στην κοινωνία...αλλά και για κάτι μαλάκες με περικεφαλαία
που πάνε στα μπουρδέλα για να περάσουν την ώρα τους βάζοντας στοίχημα με τους φίλους τους και κρατώντας χρονόμετρο...ποιός θα πηδάει περισσότερη ώρα την πουτάνα ή τι της έκανε πως την γύρισε και πόσα κιλά άντρας μετά απ'όλα αυτά έγινε...
Κάνει να τα πω?
Τσ τσ τσ...δεν κάνει...!!!!

Επισκέπτης
Αυτος ο πικερ απο ποιο μυθιστορημα ξεπηδησε? Εχει διατελεσει πουτανα για να γνωριζει τον θαυμαστο κοσμο της πορνειας? Η ετσι το εκοψε η κουτρα του? τσκ τσκ τσκ :headbang: :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αυτος ο πικερ απο ποιο μυθιστορημα ξεπηδησε? Εχει διατελεσει πουτανα για να γνωριζει τον θαυμαστο κοσμο της πορνειας? Η ετσι το εκοψε η κουτρα του? τσκ τσκ τσκ :headbang: :headbang:

εχει πηδηξει πουτανες ομως. ααα τι? δεν ειναι το ιδιο?! :S
ωχ με το μαλακο να του το φερετε :-

Επισκέπτης

Δηλαδη εσεις νομιζετε οτι ολες οι πουτανες ειναι θυματα και τις κακομεταχειριζονται? Κανετε λαθος, εγω εχω γνωρισει πορνες που διαλεγουν οι ιδιες τι θα κανουν και πως θα το κανουν. Ειναι δυσκολη δουλεια, συμφωνω αλλα ξερετε ποσες δυσκολες δουλειες υπαρχουν? Απο εκει και περα υπαρχει το κοινωνικο στιγμα λογω των χριστιανικων ηθων που υπαγορευουν στις γυναικες να μη γαμιουνται με πολλους, γιατι κατα τ' αλλα το να γαμιεται μια γυναικα ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο νομιζω.

Επισκέπτης
Δηλαδη εσεις νομιζετε οτι ολες οι πουτανες ειναι θυματα και τις κακομεταχειριζονται? Κανετε λαθος, εγω εχω γνωρισει πορνες που διαλεγουν οι ιδιες τι θα κανουν και πως θα το κανουν. Ειναι δυσκολη δουλεια, συμφωνω αλλα ξερετε ποσες δυσκολες δουλειες υπαρχουν? Απο εκει και περα υπαρχει το κοινωνικο στιγμα λογω των χριστιανικων ηθων που υπαγορευουν στις γυναικες να μη γαμιουνται με πολλους, γιατι κατα τ' αλλα το να γαμιεται μια γυναικα ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο νομιζω.

Απολυτα φυσιολογικο ειναι να γαμιεται η γυναικα με αυτον που διαλεγει. Εχεις δει πολλες πουτανες , πλην της Τζουλιεν  :tooth: , να διαλεγουν ποιος θα τις πηδηξει? Απο τη στιγμη που μπαινει το χρημα στη μεση και μια  φυσικη λειτουργια γινεται επαγγελμα , δεν νομιζω να ειμαστε σε θεση να μιλαμε για φυσιολογικες καταστασεις. Αποδεχτες μεν , αλλα οχι καθαγιασμενες. 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Απολυτα φυσιολογικο ειναι να γαμιεται η γυναικα με αυτον που διαλεγει. Εχεις δει πολλες πουτανες , πλην της Τζουλιεν  :tooth: , να διαλεγουν ποιος θα τις πηδηξει? Απο τη στιγμη που μπαινει το χρημα στη μεση και μια  φυσικη λειτουργια γινεται επαγγελμα , δεν νομιζω να ειμαστε σε θεση να μιλαμε για φυσιολογικες καταστασεις. Αποδεχτες μεν , αλλα οχι καθαγιασμενες. 
να το πεταξεις το καρφακι σου δεν μπορεις :grin:

Επισκέπτης
Απολυτα φυσιολογικο ειναι να γαμιεται η γυναικα με αυτον που διαλεγει. Εχεις δει πολλες πουτανες , πλην της Τζουλιεν  :tooth: , να διαλεγουν ποιος θα τις πηδηξει? Απο τη στιγμη που μπαινει το χρημα στη μεση και μια  φυσικη λειτουργια γινεται επαγγελμα , δεν νομιζω να ειμαστε σε θεση να μιλαμε για φυσιολογικες καταστασεις. Αποδεχτες μεν , αλλα οχι καθαγιασμενες.  

Σε ολες τις δουλειες κανουμε πραγματα που δεν θα τα καναμε αν δεν μας πληρωναν. Σκεψου λιγο και θα δεις οτι ολες οι ενστασεις της κοινωνιας εχουν να κανουν με την "ανηθικοτητα" του πραγματος, γιατι ειδικα αν ανοιξει και λιγο το μουνακι ουτε βια υπαρχει στο επαγγελμα ουτε τιποτα.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι και τυπισσες... αγνοειτε κατι πολυ σημαντικο.

Ολα ειναι κανονισμενα απο πανω.... (δεν ξερω αν υπαρχει θεος η χριστος η βουδισμος και τα συναφη) αλλα εγω πιστευω πως καθε ανθρωπος εχει τη μοιρα του σε αυτη τη ζωη

Αν της αλληνης η μοιρα ειναι να γινει ιεροδουλος κανεις δεν προκειται να την σταματησει.... αν η μοιρα καποιου ειναι να πεσει στα ναρκωτικα επισης το ιδιο θα γινει ο ηλιος να βγει απο την δυση.

Οτι και να λετε... η να λεμε... αν η μοιρα καποιου ειναι ο δρομος αυτος... τοτε ετσι θα γινει. Αν και πιστευω πως ολα απο καπου ξεκινανε.... απο καπου θα ξεκινησε λοιπον και μια ιεροδουλη!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ετσι οπως παμε ολες οι κορες ιεροδουλες θα γινουν

Επισκέπτης
Σε ολες τις δουλειες κανουμε πραγματα που δεν θα τα καναμε αν δεν μας πληρωναν. Σκεψου λιγο και θα δεις οτι ολες οι ενστασεις της κοινωνιας εχουν να κανουν με την "ανηθικοτητα" του πραγματος, γιατι ειδικα αν ανοιξει και λιγο το μουνακι ουτε βια υπαρχει στο επαγγελμα ουτε τιποτα. ;)

Κανεις δε μιλησε για ανηθικοτητα , παρα μονο για φυσικοτητα. Αλλα μετα και απο την φοβερης εμπνευσης ατακα που πεταξες , θεωρω οτι πασα συζητηση μαζι σου ειναι ανουσια  και εσυ εισαι αλλος ενας πελατης που κρινει απο τη δικη του σκοπια. Θα αρκεστω στην τοποθετηση της Κατερινας ,που θεωρω  οτι ειναι και η καταλληλοτερη να εκφερει αποψη.

σιγα να μην ειμαι και ο παισιος που θα με πεις γεροντα γεροντισσα :2funny:
για την τζουλιεν μιλαω ρε  :uglystupid:

εεεεεεεεεεξω  απ'τα δοντια εμιλησα. Δεν ητο καρφι ητο σαφης αναφορα. :boobies:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ε..δεν τα λένε αυτά..τσ τσ τσ..
Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα..
Κάνουμε ότι κάνουμε αλλά έως ένα σημείο..
Γιατί αν ανοίξει ο στόμας μου...δεν θα της πω για την "ωφέλεια"
που έχω μόνο στην κοινωνία...αλλά και για κάτι μαλάκες με περικεφαλαία
που πάνε στα μπουρδέλα για να περάσουν την ώρα τους βάζοντας στοίχημα με τους φίλους τους και κρατώντας χρονόμετρο...ποιός θα πηδάει περισσότερη ώρα την πουτάνα ή τι της έκανε πως την γύρισε και πόσα κιλά άντρας μετά απ'όλα αυτά έγινε...
Κάνει να τα πω?
Τσ τσ τσ...δεν κάνει...!!!!

Δεν πιστεύω να είναι όλοι έτσι πρέπει να υπάρχουν και σοβαροί ανθρώποι που πάνε σε μπουρδέλα... :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :)
αυτούς τους τύπους δεν θέλω να βλέπω για αυτό δεν πήγα και δεν ξέρω αν θα πάω ποτέ σε ρδελο και προτιμάω να παίρνω μόνο delivery...  :)

Επισκέπτης
Κανεις δε μιλησε για ανηθικοτητα , παρα μονο για φυσικοτητα. Αλλα μετα και απο την φοβερης εμπνευσης ατακα που πεταξες , θεωρω οτι πασα συζητηση μαζι σου ειναι ανουσια  και εσυ εισαι αλλος ενας πελατης που κρινει απο τη δικη του σκοπια. Θα αρκεστω στην τοποθετηση της Κατερινας ,που θεωρω  οτι ειναι και η καταλληλοτερη να εκφερει αποψη.

Τι το περιεργο ειδες στην ατακα μου? Ψεματα ειναι? Υπαρχουν πουτανες που ειναι τοσο ανοιχτες και βαζουν και την κρεμα και νομιζεις οτι γαμας κανενα πηγαδι. Δηλαδη δεν καταλαβαινουν καν οτι μπαινει μεσα τους πουτσος. Πιο ευκολο χρημα απο αυτο δε νομιζω οτι υπαρχει. Τωρα αυτα περι φυσικοτητας που λες ειναι ψιλοπαπαριες, επιτρεψε μου!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
"Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι..αργεί να ξημερώσει"....!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom