Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ειναι στο μυαλο και την ψυχη κατι ηλιθιων χριστοληπτων σαν εσενα που εχουν δαιμονοποιησει το σεξ.  :jerking:
όπως το καταλαμβαίνω εγώ με το φτωχό μου μυαλό....
όχι ρε picker δεν είναι θέμα δαιμονισμού... απλώς τις παραπάνω φορές μια γυναίκα και γενικώς το περισσότερο ποσοστό των γυναικών για να ενεργήσει σεξουαλικά χρειάζεται και μια ψυχική επαφή από τον παρτενερ της και αυτό είναι το φυσιολογικό. Οι πόρνες δεν έχουν ψυχική επαφή με τον παρτενέρ τους και αναγκάζονται να υποκρίνονται(παραφύση) και αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι που προκαλεί την ψυχική φθορά τον πόνο και τα προβλήματα. Οι γυναίκες στο σεξ είναι λίγο πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές από τους άντρες. Μπαίνει και μέσα και το θέμα ότι πωλούν το σώμα τους(και την ψυχή τους-ψυχαναγκασμός είπαμε) για λεφτά, καθως και το θέμα της περηφάνειας και ολοκληρώνεται το κακο.

Δεν πιστεύω όμως ότι και οι άντρες δεν θέλουν μια έστω λίγη ψυχική επαφή αλλά οι γυναίκες θέλουν περισσότερη. Και με πουτάνα να πας πιστεύω αν πας την δεύτερη φορά μαζί της θα είναι καλύτερα παρά η πρώτη(και αυτό πιστεύω είναι και μαθηματικά πιθανό). Επιπρόσθετα πιστεύω και η ελάχιστη ψυχική επαφή κάνει καλύτερο το σεξ και πιο απολαυστικό, είναι πολύ άχαρο το ψεκάστε σκουπίστε, τελιώσατε....      

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κάαααποτε τα χα με μια Ρουμάνα! Διαλεχτά κορίτσια είναι όλες! Μια και μια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι σκατά είναι τούτο = λίντα ????????????????????

έχεις χάσει επισόδεια ρε!

το μισό κόσμο έχει μαζευτεί εδώ!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
όπως το καταλαμβαίνω εγώ με το φτωχό μου μυαλό....
όχι ρε picker δεν είναι θέμα δαιμονισμού... απλώς τις παραπάνω φορές μια γυναίκα και γενικώς το περισσότερο ποσοστό των γυναικών για να ενεργήσει σεξουαλικά χρειάζεται και μια ψυχική επαφή από τον παρτενερ της και αυτό είναι το φυσιολογικό. Οι πόρνες δεν έχουν ψυχική επαφή με τον παρτενέρ τους και αναγκάζονται να υποκρίνονται(παραφύση) και αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι που προκαλεί την ψυχική φθορά τον πόνο και τα προβλήματα. Οι γυναίκες στο σεξ είναι λίγο πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές από τους άντρες. Μπαίνει και μέσα και το θέμα ότι πωλούν το σώμα τους(και την ψυχή τους-ψυχαναγκασμός είπαμε) για λεφτά, καθως και το θέμα της περηφάνειας και ολοκληρώνεται το κακο.

Δεν πιστεύω όμως ότι και οι άντρες δεν θέλουν μια έστω λίγη ψυχική επαφή αλλά οι γυναίκες θέλουν περισσότερη. Και με πουτάνα να πας πιστεύω αν πας την δεύτερη φορά μαζί της θα είναι καλύτερα παρά η πρώτη(και αυτό πιστεύω είναι και μαθηματικά πιθανό). Επιπρόσθετα πιστεύω και η ελάχιστη ψυχική επαφή κάνει καλύτερο το σεξ και πιο απολαυστικό, είναι πολύ άχαρο το ψεκάστε σκουπίστε, τελιώσατε....      
ασε το βλακα και πες μου κατι γιατη εχωλισαξει και δεν θελω να πεταξω λευτα για να το δοκιμασω..μονοκυλινδρος κηνιτας τουρμιζεται???(λογω παλμικης ροης καυσαεριων)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
γαμώ μέχρι να αλλάξουν νοοτροπία..μετά βρωμάει το θέμα..δεν με νοιάζει μόνο ήταν μικρή (>18)
αν μιλας σοβαρα θα σου πω τι γνωμη μου και αν θες κρατα την,νοοτροπια δεν αλαζουν αφτη εχουν απλα την κριβουν ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μολις μπει το λογισμικο ο ροχαλος δεν θα ξαναπατησει εδω μεσα....

Στηριζουμε Ερευνητη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Με το ειδικο λογισμικο φωνης και ηχου , ο ροχαλος θα αποκαλυφθει περισσοτερα γνωριζει ο παμμεγιστος ερευνητης

Τελος ο ροχαλος... θα αποτελεσει παρελθον ... μεταμφιεσμενο αγορακι ειναι η κλωνος του χεκτορ

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ασε το βλακα και πες μου κατι γιατη εχωλισαξει και δεν θελω να πεταξω λευτα για να το δοκιμασω..μονοκυλινδρος κηνιτας τουρμιζεται???(λογω παλμικης ροης καυσαεριων)

δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση πως όχι αλλά καλού κακού

μπες εδώ και δες ... τα τουρμπο Garett είναι τα καλύτερα.
αυτοί οι τύποι είναι μάνες στα τουρμπο. πριν 30 χρόνια κατάφεραν με ένα V4 ΒΜW μικρότερο από 2.7L 1000+ ιπποδύναμη...
δεν ξέρω τώρα τι μελέτες κάνουν μετα από τόσες συγχωνεύσεις εταιριων αλλά πρέπει πάλι να κάνουν φανταστικά πράγματα...

είμαστε λίγο εκτός θεματος  :) :) :) ας μας συγχωρέσουν

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
οχι...πουτσα τσατ....μονο πουτσες δεχεται.... :sunglasses:
57.jpg

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

ελπίζω να σε κάλυψα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom