baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
οταν ερθει η ωρα της κρισης στο τσατ πολλοι θα λουφαξουν στις φωλιες τουςοχι...πουτσα τσατ....μονο πουτσες δεχεται....
οταν ερθει η ωρα της κρισης στο τσατ πολλοι θα λουφαξουν στις φωλιες τουςοχι...πουτσα τσατ....μονο πουτσες δεχεται....
ο.κδεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση πως όχι αλλά καλού κακού
μπες εδώ και δες ... τα τουρμπο Garett είναι τα καλύτερα.
αυτοί οι τύποι είναι μάνες στα τουρμπο. πριν 30 χρόνια κατάφεραν με ένα V4 ΒΜW 1000+ ιπποδύναμη...
δεν ξέρω τώρα τι μελέτες κάνουν μετα από τόσες συγχωνεύσεις εταιριων αλλά πρέπει πάλι να κάνουν φανταστικά πράγματα...
είμαστε λίγο εκτός θεματος ας μας συγχωρέσουν
πα μηπος ξερεις ...αλλα τσαμπα το αβαταρ.ελπίζω να σε κάλυψα
Voice chat ειναι?
πα μηπος ξερεις ...αλλα τσαμπα το αβαταρ.
ετσι ετσι με το πλαι και οπου παιΩχ..μας βλέπω σε λίγο με τα τούρμπο να γράφουμε με παντιλίκια εδώ...!!!!
δε ροτησα πολλα πραγματα ρωτησα αν καπου εχεις δει τουρμπι σε μονοκυλινδρο..ξέρω κάποια πράγματα αλλά δεν είμαι μηχανολόγος, έχω κάποια τρέλα αλλα οκ
πόσα πράγματα μπορώ να σου πω απο το φόρουμ
το άβαταρ έχει και αυτό σχέση αλλά έχει και σημειολογικό και αλληγορικό χαρακτήρα...
ετσι ετσι με το πλαι και οπου παι
όπως το καταλαμβαίνω εγώ με το φτωχό μου μυαλό....
όχι ρε picker δεν είναι θέμα δαιμονισμού... απλώς τις παραπάνω φορές μια γυναίκα και γενικώς το περισσότερο ποσοστό των γυναικών για να ενεργήσει σεξουαλικά χρειάζεται και μια ψυχική επαφή από τον παρτενερ της και αυτό είναι το φυσιολογικό. Οι πόρνες δεν έχουν ψυχική επαφή με τον παρτενέρ τους και αναγκάζονται να υποκρίνονται(παραφύση) και αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι που προκαλεί την ψυχική φθορά τον πόνο και τα προβλήματα. Οι γυναίκες στο σεξ είναι λίγο πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές από τους άντρες. Μπαίνει και μέσα και το θέμα ότι πωλούν το σώμα τους(και την ψυχή τους-ψυχαναγκασμός είπαμε) για λεφτά, καθως και το θέμα της περηφάνειας και ολοκληρώνεται το κακο.
Δεν πιστεύω όμως ότι και οι άντρες δεν θέλουν μια έστω λίγη ψυχική επαφή αλλά οι γυναίκες θέλουν περισσότερη. Και με πουτάνα να πας πιστεύω αν πας την δεύτερη φορά μαζί της θα είναι καλύτερα παρά η πρώτη(και αυτό πιστεύω είναι και μαθηματικά πιθανό). Επιπρόσθετα πιστεύω και η ελάχιστη ψυχική επαφή κάνει καλύτερο το σεξ και πιο απολαυστικό, είναι πολύ άχαρο το ψεκάστε σκουπίστε, τελιώσατε....
ναι θες να μου κλασις τα αρχιδια???πισωκούνα είσαι καβλιάρη μου?
ωραιο θρεντ !!!!
αλλα αυτα δεν ειναι για γελια .... να κανουμε χαβαλε με το πονο ανθρωπων που αντικρυζουν το παιδι τους να γινεται πουτανα.... ;)
Εσύ φταις...με τα τετραπετάλουδά σου...!!!την απάντηση μου αυτή που έκανα τόσο κόπο να την γράψω δεν την σχολιάσατε και σχολιάσατε το τούρμπο που ήταν copy paste
και εκτος θέματος....
δε ροτησα πολλα πραγματα ρωτησα αν καπου εχεις δει τουρμπι σε μονοκυλινδρο..
Αφου το γλυτοσες..τι ψαχνεσαι τωρα??την απάντηση μου αυτή που έκανα τόσο κόπο να την γράψω δεν την σχολιάσατε και σχολιάσατε το τούρμπο που ήταν copy paste
και εκτος θέματος....
ναι θες να μου κλασις τα αρχιδια???
ατσα το κατερινακι!!χωνια δεν λενε μπερδευουν στις στροφες..Εσύ φταις...με τα τετραπετάλουδά σου...!!!
ναι θελω να με γαμησεις θα ερθεις??δεν μου απάντησες..