Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
εχεις να πληρωνεις τα γαμησιατικα τους πολυ ακριβα :grin:
ενω αν ειχες κορες και απενταρες να τις αφηνες καλα θα παιρνουσαν εχουν τον τροπο τους και τα λιγουρια τα λεφτα  :2funny:

Το ενα αναιρει το αλλο.... :dancing:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η καλυτερη επιλογή στην εποχή μας!! Θα κέρδιζε πολλά λεφτά χωρίς να έχει ουσιαστικά προσόντα!! Δεν θα χρειαζόταν να τη σπουδάσω και να ξοδευτώ άδικα!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ok. τοτε απαντησε στο ερωτημα τι θα εκανες αν ανακάλυπτες ότι ο δικός σου τον παιρνει από πισω και θέλει να κοψει και το πουλι του  :dancing:
ποιος ειναι ο δικος μου :think:
Το ενα αναιρει το αλλο.... :dancing:
μαλλον μπερδευεσαι το ενα ειναι η συνεχεια του αλλου :2funny:
και με απλα λογια εσυ θα πληρωνεις για να βγαινουν εξω οι γιοι σου και να κερνανε τα κοριτσια μηπως και γαμησουν,και αν γαμανε τοτε οκ στ’αρχιδια σου για σκεψου να πληρωνουν και να μην γαμανε :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τι προτιματε ,η κορη σας να ειναι ιεροδουλη ή ο γιος σας
σαν τον...Νικητα Κακλαμανη ?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Θα τρελαινομουνα απο την στεναχωρια, για τον ιδιο λογο που θα τρελαινομουνα απο την στεναχωρια αν μαθαινα οτι ο γιος μου ή η κορη μου ειναι ομοφυλοφιλος/η...χωρις να εχω κατι εναντιον καποιων ανθρωπων...ισα ισα εκτιμω ολους τους ανθρωπους  και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που εχω φιλους απο πολλα διαφορετικα walks of life που λενε και οι αγγλοι, αλλα θα τρελαινομουνα απο την στεναχωρια γιατι αυτοι οι ανθρωποι εχουν μπροστα τους μια δυσκολη ζωη....και ποιος γονεας θελει μια δυσκολη ζωη για το παιδι του? Απο εκει και περα μετα το πρωτο σοκ θα προσπαθουσα να μιλησω με το παιδι μου και να του δωσω να καταλαβει οτι η αγαπη μου για αυτο ειναι χωρις ορους....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
φτιαξτε και ενα "θα σας πειραζε να κανατε κορη θεουσα και να τρωει ξυλο δεκα φορες τη μερα χωρις να μιλαει απο ενα γυφτο συζυγο".

Να φτιαχτεί και ένα θρεντ για βίζιτες... " Θα λέγατε στον πατέρα/μαμα σας οτι κάνετε βίζιτες?" :2funny:
Να μας πουν και τα κορίτσια την άποψη τους... :2funny:

την επόμενη φορά που θα πάρω βίζιτα θα την ρωτήσω.........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
....."Να μου συστησει τιs  φιλεs τηs"

rayne

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Για να δουμε ποσο πραγματικα εκτιμαμε τις ιεροδουλες εδω μεσα. Ειναι το κρισιμο ερωτημα που διαλυει καθε αμφιβολια για το τι πραγματικα αισθανομαστε για αυτες. Η ερωτηση αναφερεται στις ιεροδουλες που ασκουν νομιμα το επαγγελμα τους σε οικους ανοχης. Για να δουμε ποσο συντηρητικοι ή ποσο φιλελευθεροι ειμαστε...

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγο προχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.

καλες και χρυσες οι κοπελιτσες να του δινουν να καταλαβαινει αλλα να πληρωνονται κιολας.αλλα προσωπικα για μενα θα ηταν αρρωστο να βγαλω το παιδι μου στα 3 παζαρια να μου το πηδαει ο καθενας και να μου σκαει κ λεφτα.η κοινωνια μπορει να απελευθερωθει κ με αλλες αλλα οχι κ με την δικη μου κορη.το τελευταιο που θα ηθελα να μου πει ειναι: εσυ φταις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να μαι κορη καποιου απο δω? :S :S :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Παντωs αυτο δεν γινεται απ την μια μερα στην αλλη.......Και σιγουρα θα προυπαρχει αιτια μεσα στο σπιτι οπου τιποτα δεν θα πηγαινει καλα.....Σπανια να ειναι τοσο πολυ ξεπεσμενη μεσα σε ενα υγιεs  οσο το δυνατον περιβαλλον

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να δουμε ποσο πραγματικα εκτιμαμε τις ιεροδουλες εδω μεσα. Ειναι το κρισιμο ερωτημα που διαλυει καθε αμφιβολια για το τι πραγματικα αισθανομαστε για αυτες. Η ερωτηση αναφερεται στις ιεροδουλες που ασκουν νομιμα το επαγγελμα τους σε οικους ανοχης. Για να δουμε ποσο συντηρητικοι ή ποσο φιλελευθεροι ειμαστε...

Εγω προσωπικα θα προετρεπα την κορη μου να γινει ιεροδουλη για 1-2 χρονια. Πιστευω οτι αν ολες οι κοπελες το εκαναν αυτο για λιγο καιρο στα 18-19 τους, τοτε θα ζουσαμε σε μια κοινωνια καλυτερη, πιο ειλικρινη και πληρως απελευθερωμενη απο τα αμετρητα ταμπου της. Μπορει να ακουγεται λιγο προχωρημενο αλλα σκεφτειτε το λιγο.
Απλά  σωστός!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Δεν είναι καν Ελλάδα,δεν γνωρίζει απο ελληνικά site τίποτα σου λέω :rockon:

([size=6pt]Μπαμπά εσύ??? :tooth:[/size]

Ναι.....ετσι τον συμβουλεψα να πει σε σενα.......BTW  μην ψαχνειs το κλειδι τηs ταρατσαs....Τοχει κατω απ το σεμεν :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αρε κατι απελευθερομενα τυπακια...σε λιγο θα μας πειτε οτι ισος να γαμαγατε και την κορη σας οταν την πετιχανατε σε μπουρδελο :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:δε γαμιεσται ρε μαλακες λεω εγω...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
θέλω να κάνεις μία κόρη και να την πιάσω γκόμενα..τπτ άλλο..
Σ αυτη τη περιπτωση θα σε ...προικισει...Εκεινο το εξοχικο στα Σουρμενα....ξερει εκεινη.....δικο σου θα γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom