You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Υπομονη.....Τι θα κάνατε και πως θα αντιδρούσατε εάν ανακαλύπτατε(για παράδειγμα βρίσκατε αποδείξεις στο κινητό της είτε στον υπολογιστή της) ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη/callgirl/citytour???
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Περα απο την πλακα.
Θα απαντησω εντελως θεωρητικα, μιας και δεν εχω παιδια.
Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.
Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....
Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.
Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....
Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.
Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....
Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.
Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
θα γαμούσα τζαμπέ ;)
Περα απο την πλακα.
να σου πω κατι? πολι θα γουσταρα να εχο για πατερα εναν ανθροπο με τη δικη σου ψιχη. μπεσα μιλαο.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα γαμούσα τζαμπέ ;)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ευχαριστω πολυ.να σου πω κατι? πολι θα γουσταρα να εχο για πατερα εναν ανθροπο με τη δικη σου ψιχη. μπεσα μιλαο.
Να εισαι καλα.
Ευχαριστω πολυ.
Να εισαι καλα.
εγω σε ευχαριστω ,ξερις εσυ ;) θιμασε ε?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σταματηστε τα κοπλιμεντα.O Cheyenne έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μας για καλό λόγο.
θα ....το κλεισω το Pc
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κατι θυμαμαι........εγω σε ευχαριστω ,ξερις εσυ ;) θιμασε ε?
...θα ελεγα παλι καλα που δεν την πετυχα εν ωρα υπηρεσιας σαν πελατης.....Τι θα κάνατε και πως θα αντιδρούσατε εάν ανακαλύπτατε(για παράδειγμα βρίσκατε αποδείξεις στο κινητό της είτε στον υπολογιστή της) ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη/callgirl/citytour???
σοβαρα τωρα, κοιτα τι εγραψε ο cheyenne
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Περα απο την πλακα.
Μεταξύ μας φίλε επειδή μου φαίνεσαι πολύ οκ τύπος υποθετικά μιλώντας αν μάθαινες ότι έγινε για παράδειγμα callgirl και το συζητήσατε και δεν θέλει να σταματήσει επειδή είναι ικανοποιημένη αν σου ζητούσε να την βοηθήσεις στη δουλειά της όχι τρελά πράγματα π.χ να σου πεί θέλω να με πηγαίνεις εσύ στα ραντεβού μου που έχω για παράδειγμα σε μισή ώρα στο χοτελ τάδε ας πούμε θα το έκανες??
Κατι θυμαμαι........
και ομος ξερις ποσο βοηθιθικα απο τα λογια σου και ας μην σε ξερο? ξερισ οτι μου εδοσες να καταλαβο πολλα?
δεν εινε κοπλιμεντο. δουλευο 5 χρονια απο το γυμνασιο και προτη φορα καπιος μου πε κατι σωστο να μη εινε καγκουρια με ενδιαφερον για μενα. τεσπα και παλι στο λεο μακαρι ολι να χαμε πατερα σαν εσενα καπιονε.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Aυτο οχι, δεν θα το εκανα.Μεταξύ μας φίλε επειδή μου φαίνεσαι πολύ οκ τύπος υποθετικά μιλώντας αν μάθαινες ότι έγινε για παράδειγμα callgirl και το συζητήσατε και δεν θέλει να σταματήσει επειδή είναι ικανοποιημένη αν σου ζητούσε να την βοηθήσεις στη δουλειά της όχι τρελά πράγματα π.χ να σου πεί θέλω να με πηγαίνεις εσύ στα ραντεβού μου που έχω για παράδειγμα σε μισή ώρα στο χοτελ τάδε ας πούμε θα το έκανες??
Γιατι οπως ειπα και πριν, δεν θα ημουν ενθουσιασμενος ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της.
Εαν την πηγαινα θα την βοηθουσα κατα καποιον τροπο να συνεχισει, ενω στην ουσια θα ηθελα να την αποτρεψω.
Στα λογια και εγω κανω αθλους, χωρις φυσικα να λεω πως δεν θα το εκανες ;)Περα απο την πλακα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μα εξ αρχης εγραψα οτι η απαντηση μου ειναι θεωριτικη, γιατι δεν εχω παιδια.Στα λογια και εγω κανω αθλους, χωρις φυσικα να λεω πως δεν θα το εκανες ;)