Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Τι θα κάνατε και πως θα αντιδρούσατε εάν ανακαλύπτατε(για παράδειγμα βρίσκατε αποδείξεις στο κινητό της είτε στον υπολογιστή της) ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη/callgirl/citytour???

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι θα κάνατε και πως θα αντιδρούσατε εάν ανακαλύπτατε(για παράδειγμα βρίσκατε αποδείξεις στο κινητό της είτε στον υπολογιστή της) ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη/callgirl/citytour???
Υπομονη.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Θα της έλεγα να μαζεύει τις αποδείξεις της

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ θα έγραφα εδώ μια καλή κριτική για να την προωθήσω

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Περα απο την πλακα.
Θα απαντησω εντελως θεωρητικα, μιας και δεν εχω παιδια.

Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.

Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος  περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....

Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.

Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
θα γαμούσα τζαμπέ  ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Περα απο την πλακα.

Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.

Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος  περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....

Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.

Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....

να σου πω κατι?  πολι θα γουσταρα να εχο για πατερα εναν ανθροπο με τη δικη σου ψιχη. μπεσα μιλαο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δεν εχω κορη :dancing:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
...θα ελεγα παλι καλα που δεν την πετυχα εν ωρα υπηρεσιας σαν πελατης.....

σοβαρα τωρα, κοιτα τι εγραψε ο cheyenne

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Περα απο την πλακα.

Μεταξύ μας φίλε επειδή μου φαίνεσαι πολύ οκ τύπος υποθετικά μιλώντας αν μάθαινες ότι έγινε για παράδειγμα callgirl και το συζητήσατε και δεν θέλει να σταματήσει επειδή είναι ικανοποιημένη αν σου ζητούσε να την βοηθήσεις στη δουλειά της όχι τρελά πράγματα π.χ να σου πεί θέλω να με πηγαίνεις εσύ στα ραντεβού μου που έχω για παράδειγμα σε μισή ώρα στο χοτελ τάδε ας πούμε θα το έκανες??

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατι θυμαμαι........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και ομος ξερις ποσο βοηθιθικα απο τα λογια σου και ας μην σε ξερο? ξερισ οτι μου εδοσες να καταλαβο πολλα?
δεν εινε κοπλιμεντο. δουλευο 5 χρονια απο το γυμνασιο και προτη φορα καπιος μου πε κατι σωστο να μη εινε καγκουρια με ενδιαφερον για μενα. τεσπα και παλι στο λεο μακαρι ολι να χαμε πατερα σαν εσενα καπιονε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μεταξύ μας φίλε επειδή μου φαίνεσαι πολύ οκ τύπος υποθετικά μιλώντας αν μάθαινες ότι έγινε για παράδειγμα callgirl και το συζητήσατε και δεν θέλει να σταματήσει επειδή είναι ικανοποιημένη αν σου ζητούσε να την βοηθήσεις στη δουλειά της όχι τρελά πράγματα π.χ να σου πεί θέλω να με πηγαίνεις εσύ στα ραντεβού μου που έχω για παράδειγμα σε μισή ώρα στο χοτελ τάδε ας πούμε θα το έκανες??
Aυτο οχι, δεν θα το εκανα.

Γιατι οπως ειπα και πριν, δεν θα ημουν ενθουσιασμενος ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της.
Εαν την πηγαινα θα την βοηθουσα κατα καποιον τροπο να συνεχισει, ενω στην ουσια θα ηθελα να την  αποτρεψω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Περα απο την πλακα.

Στα λογια και εγω κανω αθλους, χωρις φυσικα να λεω πως δεν θα το εκανες  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Stories

Νέο!