Νέα

Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι η κόρη σας έγινε ιερόδουλη???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 416
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα σας πείραζε η κόρη σας να γίνει ιερόδουλη;

• Αν γινόταν θα τη σκότωνα

Ψήφοι: 46 22,9%
  • Ναι, θα με πείραζε

Ψήφοι: 101 50,2%
  • Όχι, δε θα με πείραζε

Ψήφοι: 19 9,5%
  • Θα την προέτρεπα να γίνει

Ψήφοι: 35 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1

Я точно знаю, папу выбирала,
Тогда я просто ангелом была.
Людей я многих сверху наблюдала,
И вот его увидеть я смогла:
Он симпатичый, с дамами галантен,
И нет вокруг приятней никого.
Он музыкален и чуть-чуть экстравагантен,
Хочу я быть похожа на него.

Отец и дочь, мы не разлей-вода,
Отец и дочь, беда нам – не беда.
Отец и дочь, мы как две половинки,
Отец и дочь, как в сказке на картинке.

Когда ещё ты, дочка, не родилась,
Уже я знал, какая будешь ты.
Ведь ты однажды мне уже приснилась,
Как воплощенье счастья и мечты.
Растёшь ты, доча, доброй и красивой,
Ведь каждый день купаешься в любви.
Я знаю: будешь девочкой счастливой,
И все мечты исполнятся твои.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Περα απο την πλακα.
Θα απαντησω εντελως θεωρητικα, μιας και δεν εχω παιδια.

Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.

Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος  περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....

Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.

Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....

Με ποιό τρόπο θα την απέτρεπες απο το να συνεχίσει?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ουφ, δυσκολα πραματα...
ο cheynne ωραια τα πε παντως.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Περα απο την πλακα.

Σιγουρα δεν θα την εδιωχνα απο το σπιτι, η θα την χτυπουσα, ή δεν θα αντιδρουσα βιαια σε γενικες γραμμες.

Σαφως δεν θα ημουν ενθουσιασμενος και ουτε θα χαιρομουνα με την επιλογη της, οχι γιατι δεν σεβομαι τις ιεροδουλες και τις θεωρω "πολιτες Β κατηγοριας", αλλα επειδη ο κοσμος των ιεροδουλων, δεν ειναι αγγελικα πλασμενος  περιεχει πολλους κινδυνους, και το βασικοτερο ειναι πολυ ψυχοφθορος....

Θα την πλησιαζα και θα προσπαθουσα να μαθω τους λογους που επελεξε αυτο τον δρομο, και εαν μπορουσα θα εκανα το ανθρωπινως δυνατον να την σταματησω.

Τωρα εαν ειναι αυτο που θελει, και ειναι συνειδητη της επιλογη, θα συνεχιζα να της φερομαι οπως της φερομουν και πριν....
Πιστεύω έτσι θα αντιδρούσε κάθε νοήμων και σόφρων πολιτισμένος άνθρωπος.
Τι συναισθήματα γενικά θα νιώθατε την ώρα που ανακαλύπτατε π.χ στον υπολογιστή της είτε στο κινητο της τις αποδείξεις μηνύματα του τύπου πόσο η μιαμιση ώρα και θα συναντηθούμε στο τάδε μέρος είτε και ακόμη γυμνές προσεγγιστικές της φωτογραφίες από website; (θυμό;, απογοήτευση;). εγώ προσωπικά μόλις έβλεπα τέτοιο θα έχανα τα λόγια δεν θα ήξερα πως θα αντιδράσω και θα μου ερχόντουσαν στο μυαλό εικόνες από κορίτσια που έκανα αγοραίο έρωτα μαζί τους στο κρεβάτι μου και στη θέση τους η εικόνα της κόρης μου... πιστεύω αυτό το πράγμα θα το έβλεπα και εφιάλτες 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι συναισθήματα γενικά θα νιώθατε την ώρα που ανακαλύπτατε π.χ στον υπολογιστή της είτε στο κινητο της τις αποδείξεις μηνύματα του τύπου πόσο η μιαμιση ώρα και θα συναντηθούμε στο τάδε μέρος είτε και ακόμη γυμνές προσεγγιστικές της φωτογραφίες από website; (θυμό;, απογοήτευση;). εγώ προσωπικά μόλις έβλεπα τέτοιο θα έχανα τα λόγια δεν θα ήξερα πως θα αντιδράσω και θα μου ερχόντουσαν στο μυαλό εικόνες από κορίτσια που έκανα αγοραίο έρωτα μαζί τους στο κρεβάτι και στη θέση τους η εικόνα της κόρης μου... πιστεύω αυτό το πράγμα θα το έβλεπα και εφιάλτες   
Και η δικη μου πρωτη αντιδραση,λογικα, καπως ετσι θα ηταν.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι συναισθήματα γενικά θα νιώθατε την ώρα που ανακαλύπτατε π.χ στον υπολογιστή της είτε στο κινητο της τις αποδείξεις μηνύματα του τύπου πόσο η μιαμιση ώρα και θα συναντηθούμε στο τάδε μέρος είτε και ακόμη γυμνές προσεγγιστικές της φωτογραφίες από website; (θυμό;, απογοήτευση;). εγώ προσωπικά μόλις έβλεπα τέτοιο θα έχανα τα λόγια δεν θα ήξερα πως θα αντιδράσω και θα μου ερχόντουσαν στο μυαλό εικόνες από κορίτσια που έκανα αγοραίο έρωτα μαζί τους στο κρεβάτι και στη θέση τους η εικόνα της κόρης μου... πιστεύω αυτό το πράγμα θα το έβλεπα και εφιάλτες  

και στανταρ θα σταματουσες με τη μια να πηγαινεις με τανες.

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
στο κρεβάτι και στη θέση τους η εικόνα της κόρης μου... πιστεύω αυτό το πράγμα θα το έβλεπα και εφιάλτες  

σιγουρα θα το εβλεπες γιατι εινε ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ οι αλλι την βλεπουνε σαν πουτανα εσι θα τηνε βλεπις παντα οπος την ιχες μεσα στην κουνια της μικρη. για σενα εινε οτι το ακρυβοτερο που απο λαθος επηλογη χαλασε τη ζοη της. μη σου πο οτι πεζει κανενας να μεινι και στον τοπο απο το σοκ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Θυμάται κανένας πριν 6-7 χρόνια που ένας πατέρας πήγε να δει την κόρη του στο πανεπηστήμιο της Πάτρας, έμενε σε ξενοδοχείο, το βράδυ παράγγειλε πουτάνα και του ήρθε η κόρη του;

Το είχα ακούσει στις ειδήσεις, αλλά δε ξέρω αν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Πάντως, εμένα αν η κόρη μου γίνονταν call girl πολυτελείας, θα ήμουν ευχαριστημένος, αν ήταν δεκτική σε συμβουλές θα τη συμβούλευα μόνο να μαζεύει τα λεφτά της και να πάει σε έναν ψυχολόγο, έτσι, για να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να έχει κανένα ψυχικό τραλαλά που λέει και ο Χάρυ.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
εγω προσωπικα θα τισ τα παιρνα κανονικα θα γινομουνα νταβατζησ στησ ετσι για τη εχουμε και οικονομικα προβληματα......μακαρι να κανω κορη θα την κανω οχι πουτανα αλλα καραπουταναρα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Περα απο την πλακα.

Δεν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τον κύκλο της τι άτομα είναι για τον νταβατζή ή τον οδηγό της εαν είχε και να μάθετε τι άτομα είναι και ότι δεν καταπιέζουν την κόρη σας ενδεχομένως? (δεν εννοώ αναγκαστικά να τους μάθετε από γνωριμία πρόσωπο  με πρόσωπο είτε να πίειτε καφέ μαζί αλλά με άλλο τρόπο) εγώ προσωπικά πάντως θα έβαζα ντετέκτιβ να βρει ποίοι είναι και τα στοιχεία τους και τι καπνό φουμάρουν και με κάποια αφορμή χωρίς να μάθουν ότι εγώ είμαι ο πατέρας της τάδε να τους μιλούσα έτσι απο περιέργια αλλά ... αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρχει και το άλλο άκρο να μην θέλουν να τους δουν είτε μόλις τους δουν να τους σκοτώσουν.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τον κύκλο της τι άτομα είναι για τον νταβατζή ή τον οδηγό της εαν είχε και να μάθετε τι άτομα είναι και ότι δεν καταπιέζουν την κόρη σας ενδεχομένως? (δεν εννοώ αναγκαστικά να τους μάθετε από γνωριμία πρόσωπο  με πρόσωπο είτε να πίειτε καφέ μαζί αλλά με άλλο τρόπο) εγώ προσωπικά πάντως θα έβαζα ντετέκτιβ να βρει ποίοι είναι και τα στοιχεία τους και τι καπνό φουμάρουν και με κάποια αφορμή χωρίς να μάθουν ότι εγώ είμαι ο πατέρας της τάδε να τους μιλούσα έτσι απο περιέργια αλλά ... αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να υπάρχει και το άλλο άκρο να μην θέλουν να τους δουν είτε μόλις τους δουν να τους σκοτώσουν.
Το τελευταιο που θα με ενδιεφερε ειναι να μαθω ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι.
Αυτο που θα με ενδιεφερε θα ηταν να αποτραβηξω την κορη μου, απο την πορνεια.

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα κόρη πουτάνα, παρά γιο αδερφή.

Ασε που η πορνεία έχει συνήθως οικονομικά κίνητρα και ίσως να μπορείς να την αντιμετωπίσεις.
Η ανωμαλία δεν νικιέται.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Ασε που η πορνεία έχει συνήθως οικονομικά κίνητρα και ίσως να μπορείς να την αντιμετωπίσεις.
Η ανωμαλία δεν νικιέται.
H μαλακια να δεις...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Η ανωμαλία δεν νικιέται.
δεν συμφωνω να σου πω αλήθεια... σκοτεινός ο κόσμος της πορνείας... αν η υποτιθέμενη πόρνη κόρη σου έμπλεκε άσχημα πως θα σου φαινόταν μια μέρα που επιστρέφεις από τη δουλειά να δεις το σπίτι σου καμένο...

fwtis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1

z149177638.jpg

Επισκέπτης
καρδιακη προσβολη και τεζα. Στον τοπο θα εμενα :P

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λίγο τραβηγμένο το παράδειγμα που έφερες. Βέβαια, κανένας δεν είπε ότι είναι ώραιο η κόρη σου να είναι πόρνη.

Συνήθως όσοι μπλέκουν σε καταστάσεις σαν αυτή που περιέγραψες δεν είναι αυτοί που βγάζουν πολλά λεφτά(πόρνες), αλλά αυτοί που τα τρώνε(ναρκομανείς, τζογαδόροι,  κλπ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom