Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Α τίποτα.. Η ζέστηΤους τελευταίους...5-6 μήνες το ίδιο έχω ....τι αλλαξα
Α τίποτα.. Η ζέστηΤους τελευταίους...5-6 μήνες το ίδιο έχω ....τι αλλαξα
40 χρονια αναλγησίας πως να μην εχει γεμίσει η Ελλάδα αυθαίρετα.Γμσ τα....
Η μισή Ελλάδα όμως είναι αυθαίρετα,οπότε....
Αν αναπτύξουμε ειλικρινά τι σημαίνει αυθαίρετο νομίζω θα καταλήξουμε στο ότι το 70% της Αττικής είναι ένα αυθαίρετο...40 χρονια αναλγησίας πως να μην εχει γεμίσει η Ελλάδα αυθαίρετα.
Μην ανησυχείς τυπε , θα σταματήσει στην Βουλιαγμένης ..
Είμαστε κάτω εμείς
Και στο Μάτι έτσι έλεγαν, ότι θα σταματήσει στην Μαραθώνος....
Σαν τι να κάνουμε σύντροφε?? Έτσι και του ρίξεις τίποτα κλοτσιες και τύχει και να είναι αριστερός και ΛΟΑΤΚΙ θα προκύψει ο νέος Ζακ Κωστόπουλος και θα σαπισουμε στη φυλακή !
Και 20€ να παει τα ζώα θα πηγαινουν στο Ελληνικό γιατί θα νομίζουν πως έπιασαν τον παππα απ τ αρχιδιαΤυπε δε θα χει κίνηση, θα χει παει τη βενζίνη 10 ευρώ ο επόμενος διάδοχος του μητσοτακεικου
Πάρε την κούτα σου και τον ηλεκτρικό και πήγαινε Κηφισιά....προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνειςτυποι ζω και εργαζομαι κοντα στην ομονοια.μηπως κινδυνευω απο την φωτια;
Τίποτα δε θα κάνει το κράτος. Αφού όλες αυτές οι πυρκαγιές είναι στημένες απ'το κράτος για την "πράσινη ενέργεια" , όλα αυτά περί κλιματικής αλλαγής είναι ψέματα, αυτοί είναι βάλτοι να καταστρέψουν τη χώραΤο θέμα δεν είναι τι θα κάνουμε εμείς .
Το θέμα είναι τι κάνει το κράτος για τους οικοπεδοφάγους και τις ανεμογεννήτριες που πάνε και βάζουν στα καμένα .
Ας μην είμαστε όλοι αυτοκλιτοι δικαστές και ειδικά του πληκτρολογίου κιόλας .
Άρα που καταλήγουμε ???Τίποτα δε θα κάνει το κράτος. Αφού όλες αυτές οι πυρκαγιές είναι στημένες απ'το κράτος για την "πράσινη ενέργεια" , όλα αυτά περί κλιματικής αλλαγής είναι ψέματα, αυτοί είναι βάλτοι να καταστρέψουν τη χώρα
το χειρότερο είναι οτι τα νομιμοποιούν αλλά αν σου καεί το σπίτι, δε σε αποζημιώνει γιατί είναι αυθαίρετοΟι εκάστοτε κυβερνήσεις που νομιμοποιούν κάθε τόσο αυθαίρετα στα δάση είναι οι χειροτεροι εμπρηστες
την ίδια απορίαΣτη χαράδρα μέσα πως έκτισαν 4οροφα οι τυποι που δείχνουν τώρα τα κανάλια?