argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.059
- Πόντοι
- 9.297
Tην θες και παρθένα μήπως;Όχι τύπε,τα πρώτα ελληνικά χύσια που θα πιει θέλω να'ναι τα δικά μου.Είπαμε,για εγωιστικούς και μόνο λόγους.
Tην θες και παρθένα μήπως;Όχι τύπε,τα πρώτα ελληνικά χύσια που θα πιει θέλω να'ναι τα δικά μου.Είπαμε,για εγωιστικούς και μόνο λόγους.
κανα ντοκουμεντο απο τα βυζια της μανδαμ εχουμε; μονο πιξελιασμενες φωτο βρισκω...γειά σου ρε αίολε !!
σου έχω κορίτσι ατσάλι που δε μασάει σε τίποτα και δέρνει για πάρτη σου
Έβγαλε ΚΟ την αντίπαλο και μετά έδειξε όλο το στήθος της στο κοινό από χαρά! (vid)
Όλα τα νέα για τις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) σε Ελλάδα και εξωτερικό.ufight.gr
Δεν το έψαξα αλλα φοβάμαι μονο πιξελιασμένα...κανα ντοκουμεντο απο τα βυζια της μανδαμ εχουμε; μονο πιξελιασμενες φωτο βρισκω...
Καθαρα απο ενδιαφερον για το αθλημα δηλαδη, ο παππους μου ηταν πρωταθλητης ΜΜΑ (Μάσα Μουνιά Αραλίκι)
αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοιΔεν το έψαξα αλλα φοβάμαι μονο πιξελιασμένα...
Tην θες και παρθένα μήπως;
Το έσωσες...Ξένη και παρθένα δύσκολο.
Μόνο ελλεεινίδες βρίσκεις ακόμα παρθένες
Τι παρθένα ρε φίλε; Να την κάνεις τι;;;;;;;;;; Κορνίζα;Ξένη και παρθένα δύσκολο.
Τι παρθένα ρε φίλε; Να την κάνεις τι;;;;;;;;;; Κορνίζα;
Δεν είπα να πάρεις κάποια που την παρτούζωσε όλη η Αφροασία, αλλά έλεος, παρθένα γυναίκα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο(πρέπει εκτός από τρελοχαρακτήρα, να έχει ΠΟΛΛΑ κουσούρια απάνω: 150-250 κιλά, βρωμιάρα, αξύριστη - ατημέλητη, κακάσχημη, κ.λ.π. )
εσύ έλεγες ότι γυναίκες (και εδώ) γαμιούνται όποτε θέλουν και τους έχουν τρεις τρεις...Ξένη και παρθένα δύσκολο.
Παρθένες ?
απο ποιό σημείο του σώματως τους ?
σοβαρή ερώτηση!!
εσύ έλεγες ότι γυναίκες (και εδώ) γαμιούνται όποτε θέλουν και τους έχουν τρεις τρεις...
άλλα εννοούσες σε άλλα νήματα.ΑΝ θέλουν
Τυπε τον ξεβρακωσες τωρα περιμενε κωλοτουμπες τυπου Ιωαννη Μελισσανιδηάλλα εννοούσες σε άλλα νήματα.
που τωρα μάλλον καταρρίπτεις...
τέλος πάντων τι εννοείς λοιπόν, ότι μπορούν να έχουν όσους άντρες θέλουν αλλά προτιμάνε την παρθενιά τους?
Σχετικό είναι αυτό. Μπορεί να έχουν κάλο στον εγκέφαλο ή να είναι πολύ θρησκευόμενες (το ίδιο πράγμα δηλαδή ), όπως η Αντριάνα Λίμα που έμεινε παρθένα μέχρι και τον γάμο της στα 27 της.Τι παρθένα ρε φίλε; Να την κάνεις τι;;;;;;;;;; Κορνίζα;
Δεν είπα να πάρεις κάποια που την παρτούζωσε όλη η Αφροασία, αλλά έλεος, παρθένα γυναίκα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο(πρέπει εκτός από τρελοχαρακτήρα, να έχει ΠΟΛΛΑ κουσούρια απάνω: 150-250 κιλά, βρωμιάρα, αξύριστη - ατημέλητη, κακάσχημη, κ.λ.π. )
Εσύ δηλαδή ρε τύπε δε θα θελες να είσαι ο πρώτος που θα ξαράχνιαζε το τρυφερό μουνάκι της αμαγάριστης Λίμα έστω και στα 27;Σχετικό είναι αυτό. Μπορεί να έχουν κάλο στον εγκέφαλο ή να είναι πολύ θρησκευόμενες (το ίδιο πράγμα δηλαδή ), όπως η Αντριάνα Λίμα που έμεινε παρθένα μέχρι και τον γάμο της στα 27 της.
Μάλλον δεν πρέπει να απέχουν πολύ από την παραστατική περιγραφή που είδαμε νωρίτερα ...Είπα εγώ ότι ψάχνω παρθένα;
Πάντως Ελλάδα έχει παρθένες που δεν έχουν σχέση μ'αυτά τα κιλά που λες.
Κάτι 22-23αρες που δεν γαμιόντουσαν καθόλου ούτε ως φοιτητριες
Σχετικό είναι αυτό. Μπορεί να έχουν κάλο στον εγκέφαλο ή να είναι πολύ θρησκευόμενες (το ίδιο πράγμα δηλαδή ), όπως η Αντριάνα Λίμα που έμεινε παρθένα μέχρι και τον γάμο της στα 27 της.