enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.699
- Πόντοι
- 3.656
Γατάκια...οι πρώτοι 2 όροφοι θεωρούνται υπόγεια...
τυπε θα ξεροχυσω οταν θεωρηθει υπογειο και το ρετιρε
Γατάκια...οι πρώτοι 2 όροφοι θεωρούνται υπόγεια...
Και στο Μάτι έτσι έλεγαν, ότι θα σταματήσει στην Μαραθώνος....Μην ανησυχείς τυπε , θα σταματήσει στην Βουλιαγμένης ..
Είμαστε κάτω εμείς
Αυτές τα περιμένουν έτοιμα από κάνα σιχαμα που θα κάνει την βρώμικη δουλειά πρώτα....το ιδανικο θα ηταν να ηταν εμπρηστρια αποδεκτης εμφανισης, να τη γαμουσες μεχρι τελικης πτωσης
Όχι ρε...επί εποχής Πράσινης Ανάπτυξης θα έχεις πολλή ισχυρή υποστήριξη από τα ανώτατα κλιμάκια του κράτους.Σαν τι να κάνουμε σύντροφε?? Έτσι και του ρίξεις τίποτα κλοτσιες και τύχει και να είναι αριστερός και ΛΟΑΤΚΙ θα προκύψει ο νέος Ζακ Κωστόπουλος και θα σαπισουμε στη φυλακή !
Τυπε δε θα χει κίνηση, θα χει παει τη βενζίνη 10 ευρώ ο επόμενος διάδοχος του μητσοτακεικουΟι κατσαπλιαδες έχουν λυσσάξει με το Ελληνικό κι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ανοίξει και πατάνε μόνο στο Μωλ για καφε 6€ και παρκιγκ αλλά 10€ για να βλεπουν τον ουρανοξυστη μετά από δυο ωρες κίνηση, η Γλυφαδα θα γίνει εκ νέου Λονδινο
τυπε νομιζω αυτα τα απαγορευει η συνθηκη της γενευης.....καρφι για εγκληματιας πολεμου στη χαγη πας με κατι τετοιο...απανθρωπο!θα τον εβαζα να διαβασει τα νηματα του τζορμακα τυπε
Είναι ενδημικά της χώρας φίλε...(τα 4όροφα).Στη χαράδρα μέσα πως έκτισαν 4οροφα οι τυποι που δείχνουν τώρα τα κανάλια?
Καμμία φορά το κυνήγι είναι αποδοτικό ακόμα και όταν δεν γυρίσεις σπίτι με θήραμα....Πριν αρκετα χρονια κυνηγι με τον πατερα μου στη Μακεδονια, ειχαμε παρει το δρομο της επιστροφης οταν ειδαμε 2 Ρομα να τρεχουν πανικοβλητοι μεσα στο δασος. Εμενα δε μου περασε απο το μυαλο αλλα ο "γερος" μου το μυριστηκε κατ' ευθειαν και εριξε 2 ντουφεκιες στον αερα. Ψαξαμε και βρηκαμε που ειχαν βαλει τον εμπρηστικο μηχανισμο(γκαζακι με βραδυκαυστο δεμενο πανω σε μπιτονι βενζινης σκεπασμενο με ξερα) τον διαλυσαμε. Στο δρομο ειδαμε ενα DATSUN εγκαταλελειμενο που ειχε φυγει στο χαντακι. Σημερα στη ιδια περιπτωση δεν θα ειχα ριξει στον αερα. Ολη τη γεμιστηρα της BENELLI πανω τους....
Μετά θα, τους τα φτιάξουν τζάμπα για την ψηφοΜακαρι να καουν ολα τα αυθαιρετα που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετα νομιμοποίησαν τοσο για να μην χάσουν η να κερδίσουν ψήφους αλλα και με τον τροπο αυτο γέμιζαν και τα ταμια μιας και επρεπε να πληρώσεις για την νομιμοποίηση.
Σωστά ...δύσκολο να γίνει έτσι δουλειά .Μετά θα, τους τα φτιάξουν τζάμπα για την ψηφο
Και αυτή ....άσε καμμία για εμάς ....θα της εκανα το μουνι να παρει φωτια
Γμσ τα....Μακαρι να καουν ολα τα αυθαιρετα που ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις απο την μεταπολίτευση και μετα νομιμοποίησαν τοσο για να μην χάσουν η να κερδίσουν ψήφους αλλα και με τον τροπο αυτο γέμιζαν και τα ταμια μιας και επρεπε να πληρώσεις για την νομιμοποίηση.
Κάτι άλλαξες στο Νικ σου?Και αυτή ....άσε καμμία για εμάς ....
Τους τελευταίους...5-6 μήνες το ίδιο έχω ....τι αλλαξαΚάτι άλλαξες στο Νικ σου?