alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Με δαύτην?Ρε μπάς και έχετε βγεί ραντεβουδάκι τα δυό σας?
Με δαύτην?Ρε μπάς και έχετε βγεί ραντεβουδάκι τα δυό σας?
τι ορίζεις εσύ σαν αποτυχία?Οπως εξαλλου και ο καθε κομπλεξικος για τους επιτυχημενους και μορφωμενους, εχει χιλιαδες ιστοριες αμορφωτων και αποτυχημενων που ειναι πιο γαμάτοι απο τους πρώτους.
Ο καθενας ξερει τι ειναι αποτυχια και αν την εχει βιωσει. Δεν ειναι το ιδιο για τον καθενα. Αλλά ο καθενας γνωριζει για τον ιδιο.τι ορίζεις εσύ σαν αποτυχία?
Ο,τι πεις.ρε πανεξυπνε σε μια σηζητηση εξω θα σε εσβηνα μη μου πουλας εμενα εξυπναδα
κανε καμια δικογραφια εκει ,κανα διαζυγιο καμια πολιτογραφηση και ασε πιος ειναι πιο μορφωμενος τωρα
Ο καθενας ξερει τι ειναι αποτυχια και αν την εχει βιωσει. Δεν ειναι το ιδιο για τον καθενα. Αλλά ο καθενας γνωριζει για τον ιδιο.
παπαρια μορφωση...
το να εχεις τελειωσει μια σχολη δε σε καθιστα και μορφωμενο ως ανθρωπο..
αν δεν εχεις ευγενεια διαπαιδαγωγιση και γενικη αποψη περι παντως δε λογασαι για μοργφωμενος...
αυτοι που εντρυφουν στην επιστημη τους κ μονο ειναι αινιδεοι..
καποτε φλερταρα με το μαθηματικο στο πανεπιστημιο..οι 18 σελιδες βιογραφικο με γοητευσαν..οταν τον γνωρισα ομως δια ζωσης εφυγα μακρια!!
Η παροιμια λεει ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο.ο χαρακτηρας μετραει και η συμπεριφορα βανακια μετραει οχι τοσο η μορφωση
εδώ η άλλη η μαλακισμένη ραντεβού ήθελε να βγεί και διάβασε το βιογραφίκο του.18 σελιδες βιογραφικο;;; στην 2η θα το ειχα κλεισει.
πάει ο άλλος να στειλει 18 σελιδες βιογραφικο σε εταιρεια.
Ναρκωτικα παιρνουν ;;;
Αυτο σου κανει εντυπωση, ή τα παραμυθια οτι της εδωσε να διαβασει το βιογραφικο του?18 σελιδες βιογραφικο;;; στην 2η θα το ειχα κλεισει.
πάει ο άλλος να στειλει 18 σελιδες βιογραφικο σε εταιρεια.
Ναρκωτικα παιρνουν ;;;
Εσυ εφυγες ή αυτος?
Ναι, και ο 18 σελιδες βιογραφικο δεν της εκανε και τον απερριψε, ενω εκεινος προφανως εκοβε φλεβα. Τι άλλα κομπλεξικα θα διαβασω.εδώ η άλλη η μαλακισμένη ραντεβού ήθελε να βγεί και διάβασε το βιογραφίκο του.
Να σου θυμίσω Αλέξανδρε τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω δεί ήταν ηλικιωμένοι και αμόρφωτη δυστυχώς οι μορφωμένοι ένα μεγάλο ποσοστό είναι αγενής.Η παροιμια λεει ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο.
Δεν λεει οτι ειναι πελεκημενο αν ειναι καλο παιδι.
Αυτο σου κανει εντυπωση, ή τα παραμυθια οτι της εδωσε να διαβασει το βιογραφικο του?
Στο βιογραφικό του συμπεριέλαβε τα βυζιά σου η όχι?εγω! Αυτος γουσταρε γτ οπως μ ειχε πει εχω τα βυζια που του αρεσουν..
ημουν μολις 19 στο πρωτο ετος κ αυτος 38 τοτε
Οχι αγαπητε μου να με συγχωρεις αλλά δεν ισχυει.Να σου θυμίσω Αλέξανδρε τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω δεί ήταν ηλικιωμένοι και αμόρφωτη δυστυχώς οι μορφωμένοι ένα μεγάλο ποσοστό είναι αγενής.
Αυτο σου κανει εντυπωση, ή τα παραμυθια οτι της εδωσε να διαβασει το βιογραφικο του?
Μπορω να εχω το λινκ παρακαλω?αξεστε, τα βιογραφικα των καθηγητων ειναι αναρτημενα στο σαιτ της σχολης!
Έχεις δίκιο είναι αγενέστατοι αλλά ευγενικότατοι με τους ανωτέρους τους και πελάτες χλιμίτζουρες του κερατά παλιό γλυφτρόνια αυτό σπουδάζουν.Οχι αγαπητε μου να με συγχωρεις αλλά δεν ισχυει.
Ετσι ειναι αν ετσι πιστευεις.Έχεις δίκιο είναι αγενέστατοι αλλά ευγενικότατοι με τους ανωτέρους τους και πελάτες χλιμίτζουρες του κερατά παλιό γλυφτρόνια αυτό σπουδάζουν.