baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 5.097
οτι δηλώσεις είσαι,έτσι δεν έχουμε μάθει στην Ελλάδα.Για το δικηγορος οχι?
οτι δηλώσεις είσαι,έτσι δεν έχουμε μάθει στην Ελλάδα.Για το δικηγορος οχι?
καμια ενσταση!!! ισχυει και στο λεω με βεβαιοτητα..οσους δικηγορους γνωρισα απο εδω ηταν κουκλια... ισως λεω ισως με γοητευει η μορφωση τους και η εξυπναδα τους!φευγω γιατι θα με οι μοντ
υγ: βιλατζ στο νημα μ λες συνεχεια ''θα μας κλασετε μια μαντρα ..κτλ'' ε βαλε την τη ρημαδα γυρω απο το πηγαδι να το λες και νομιμα πλεον!..
Μόρφωσή έχουν δεν γίνεται αλλιώς αν δεν ξέρεις να ομιλείς και να γράφεις ορθά την ελληνική γλώσσα αλλά το κύριο προτέρημα των δικηγόρων είναι το λέγειν και αυτό είναι έμφυτο δεν διδάσκεται.ε οχι και μορφωση και εξυπναδα αυτοι που αποστηθιζουν βιβλια και μετα τα εχουν ξεχασει
ακου μορφωση και εξυπναδα
επειδη την εχω κανει πολλες φορες αυτην την κουβεντα και ξερω πεντε πραματα παραπανω για τον κλαδο ειναι πολλα πραματα αλλα μορφωμενοι και εξυπνοι οχι τουλαχιστον οσο ειναι ο μεσος ορος των υπολοιπων επαγγελματιων
Μόρφωσή έχουν δεν γίνεται αλλιώς αν δεν ξέρεις να ομιλείς και να γράφεις ορθά την ελληνική γλώσσα αλλά το κύριο προτέρημα των δικηγόρων είναι το λέγειν και αυτό είναι έμφυτο δεν διδάσκεται.
Μόρφωσή έχουν δεν γίνεται αλλιώς αν δεν ξέρεις να ομιλείς και να γράφεις ορθά την ελληνική γλώσσα αλλά το κύριο προτέρημα των δικηγόρων είναι το λέγειν και αυτό είναι έμφυτο δεν διδάσκεται.
Μάλλον αντί για σέξ κάνετε διάλεξη.Τι το ηθελε η Ευα να αποθεωσει τους δικηγορους? Τωρα το τρολλάκι θα μας πρηξει τ' αρχιδια.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο, μια πρώην καύλωνε να της κάνω νομικες αναλυσεις πριν το σεξΜάλλον αντί για σέξ κάνετε διάλεξη.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο, μια πρώην καύλωνε να της κάνω νομικες αναλυσεις πριν το σεξ
παπαρια μορφωση...
το να εχεις τελειωσει μια σχολη δε σε καθιστα και μορφωμενο ως ανθρωπο..
αν δεν εχεις ευγενεια διαπαιδαγωγιση και γενικη αποψη περι παντως δε λογασαι για μοργφωμενος...
αυτοι που εντρυφουν στην επιστημη τους κ μονο ειναι αινιδεοι..
καποτε φλερταρα με το μαθηματικο στο πανεπιστημιο..οι 18 σελιδες βιογραφικο με γοητευσαν..οταν τον γνωρισα ομως δια ζωσης εφυγα μακρια!!
Τώρα άσε αυτά για φραπέ θα πάμε?παπαρια μορφωση...
αν δεν εχεις ευγενεια διαπαιδαγωγιση και γενικη αποψη περι παντως δε λογασαι για μοργφωμενος...
καποτε φλερταρα με το μαθηματικο στο πανεπιστημιο..οι 18 σελιδες βιογραφικο με γοητευσαν..οταν τον γνωρισα ομως δια ζωσης εφυγα μακρια!!
Εσυ εφυγες ή αυτος?παπαρια μορφωση...
Γιώργη εγώ είμαι του πολυτέχνειου αλλά δεν το διατυμπανίζω μην με περάσουν και για κοκουε.ο χαρακτηρας μετραει και η συμπεριφορα βανακια μετραει οχι τοσο η μορφωση
Οπως εξαλλου και ο καθε κομπλεξικος για τους επιτυχημενους και μορφωμενους, εχει χιλιαδες ιστοριες αμορφωτων και αποτυχημενων που ειναι πιο γαμάτοι απο τους πρώτους.πολυ σωστα
εχω και εγω χιλιαδες τετοια περιστατικα που μπορω να διηγηθω
Ρε μπάς και έχετε βγεί ραντεβουδάκι τα δυό σας?Εσυ εφυγες ή αυτος?
Οπως εξαλλου και ο καθε κομπλεξικος για τους επιτυχημενους και μορφωμενους, εχει χιλιαδες ιστοριες αμορφωτων και αποτυχημενων που ειναι πιο γαμάτοι απο τους πρώτους.