Νέα

τι προτιματε?..αρνι η κατσικι?.............

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε στην σούβλα?

• Αρνί

Ψήφοι: 11 17,5%
  • Κατσίκι

Ψήφοι: 26 41,3%
  • Γουρουνόπουλο

Ψήφοι: 26 41,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε ποσο καιρο σχεδιαζες αυτο το γαστρονομικο οργιο?
της στιγμης ειναι,μεχρι χθες ημουν 50-50 σουβλα η φουρνο...αστο,αμα το εχεις μεσα σου...τι ψαχνεις..15κιλα μουναρα την αντεχεις?μπουχαχαχαχαχα

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε απο μασα τι αλλο θα εχει το τραπεζι?
ααα,ξεχασα ρε μαλακες,θα ψησω παιδακια προβατινα στη σχαρα και σκεφτομαι για καμια σεφταλια...ξερετε τι ειναι,ε?μπιφτεκι τυλιγμενο με μπολια...το τρωνε πολυ στην κυπρο..επειδη το μισο κατσικη ειναι μιρκο 3κιλα μονο,θα ψησω και κανα 2 κιλο παιδακια προβατινα...γαμανεεεε,οποιος ξερει απο κρεας...σαλατα θα εχει,μαλλον χωριατικη,τυρι γραβιερα,τζατζικη,μουσταρδα,ψωμι που ζυμωνω εγω...αντε γειαααα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.134
Πόντοι
5.006
ρε τον κοιλιοδουλο....θα γαμηθει στο φαι... :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ααα,ξεχασα ρε μαλακες,θα ψησω παιδακια προβατινα στη σχαρα και σκεφτομαι για καμια σεφταλια...ξερετε τι ειναι,ε?μπιφτεκι τυλιγμενο με μπολια...το τρωνε πολυ στην κυπρο..επειδη το μισο κατσικη ειναι μιρκο 3κιλα μονο,θα ψησω και κανα 2 κιλο παιδακια προβατινα...γαμανεεεε,οποιος ξερει απο κρεας...σαλατα θα εχει,μαλλον χωριατικη,τυρι γραβιερα,τζατζικη,μουσταρδα,ψωμι που ζυμωνω εγω...αντε γειαααα

Τώρα μιλάμε........... :rockon: :rockon: :rockon:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
οχι τυπε...δεν το κατεχω το αθλημα...και δεν μπορω και τη τσικνα...
ωραια,δεν τρως ομως ρε τυπε..τι ειναι αυτο τωρα...δεν μπορω την τσικνα,δεν το κατεχω..εγω θα σε εστελνα να μαζεψεις ξυλα να καμω καρβουνα να ψησω....αμα δεν βοηθας,.φαι δεν εχει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.134
Πόντοι
5.006
ωραια,δεν τρως ομως ρε τυπε..τι ειναι αυτο τωρα...δεν μπορω την τσικνα,δεν το κατεχω..εγω θα σε εστελνα να μαζεψεις ξυλα να καμω καρβουνα να ψησω....αμα δεν βοηθας,.φαι δεν εχει
φιλε υπαρχουν κανα δυο αγριανθρωποι στην παρεα που το ψησιμο το εχουν ιεροτελεστια...αν παω να κανω καμμια κινηση να βοηθησω ή υπαρξει υποψια πως παω να ψησω,παιζει να μου καρφωσουν το πηρουνι στην καρωτιδα...οποτε τους αφηνω στην καυλα τους και μια χαρα και για μενα...

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
φιλε υπαρχουν κανα δυο αγριανθρωποι στην παρεα που το ψησιμο το εχουν ιεροτελεστια...αν παω να κανω καμμια κινηση να βοηθησω ή υπαρξει υποψια πως παω να ψησω,παιζει να μου καρφωσουν το πηρουνι στην καρωτιδα...οποτε τους αφηνω στην καυλα τους και μια χαρα και για μενα...
ωραια,τραβα για ξυλα...μαζεψε απο ελια,πορτοκαλια,λεμονια,θα γινει νοστιμο το κρεας...και κλιματοβεργες αν βρεις...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.134
Πόντοι
5.006
ωραια,τραβα για ξυλα...μαζεψε απο ελια,πορτοκαλια,λεμονια,θα γινει νοστιμο το κρεας...και κλιματοβεργες αν βρεις...
τι ελια και πορτοκαλια ρε φιλε????δεν ειμαι και στο κατω παρταλι?????αν θες σου φερνω καμια σακουλα καρβουνα απο το πρακτικερ... :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στο στοιχειο σου εισαι καρατζον .......Τρωγε και κανα χορτο  για αντιμετρα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom