Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
που σε παλλικάρι , νομιζα οτι διακοπεύεις!.
Κάνω διάλειμμα από τις διακοπές μέχρι τον επόμενο γύρο.
που σε παλλικάρι , νομιζα οτι διακοπεύεις!.
σου εχω πει οτι εισαι πολυ μικρη ε?ακους εκει το σκατο μου θελει ψηλοτακουνα φορεμενα με εσωρουχαΣου εχω πει οτι σ'αγαπω ε ?
τι νουμεράκι φοράς?εκτος απο το λεοπαρ για ολα τα αλλα θα σκοτωνα.απλα.
37.και πλησιαζουν τα γενεθλια μουτι νουμεράκι φοράς?
και τα δικά μου !! 43 αλλα να ξέρεις είμαι μα πολύ δύσκολος37.και πλησιαζουν τα γενεθλια μου
Γιατί;
που να σου βρω louboutin σε 43 καμαρι μου?και τα δικά μου !! 43 αλλα να ξέρεις είμαι μα πολύ δύσκολος
Ειναι θλιβερο το θεαμα .... 99% των περιπτωσεων που φορανε μιουλς επιλεγουν ενα τριτοτεταρτο μιουλ το οποιο και σερνουν και ακουγεται το γγγρρ γρρρρ στο πατωμα + αθλιο ντυσιμο ... και γενικα μεγαλο πληγμα στην αισθητικη μου ...
Τα σιχαινομαι :S
+ οτι φαινεται ολη η πατουσακλα :S
αυτό σχεδιάκι εξαντλήθηκε! τί κρίμα41 .... 30-10 γενεθλια
μ'αρεσουν οι αντρες που προσεχουν τις λεπτομερειες :-* :-*Δε συμφωνώ. Οι περιποιημένες φτέρνες και πατούσες αποτελούν όμορφο θέαμα. Επίσης είναι μια λεπτομέρεια που προδίδει το πόσο μια γυναίκα προσέχει τον εαυτό της.
Δε συμφωνώ. Οι περιποιημένες φτέρνες και πατούσες αποτελούν όμορφο θέαμα. Επίσης είναι μια λεπτομέρεια που προδίδει το πόσο μια γυναίκα προσέχει τον εαυτό της.
θα συμφωνησω μικρη οτι χρειαζεται να μπορεις να τα υποστηριξεις τα mules.ι σ'ενοχλει καλε να φαινεται η πατουσα?τζαμπα τα πληρωνουμε τα σπα πεντικιουρ?Ειναι θλιβερο το θεαμα .... 99% των περιπτωσεων που φορανε μιουλς επιλεγουν ενα τριτοτεταρτο μιουλ το οποιο και σερνουν και ακουγεται το γγγρρ γρρρρ στο πατωμα + αθλιο ντυσιμο ... και γενικα μεγαλο πληγμα στην αισθητικη μου ...
Τα σιχαινομαι :S
+ οτι φαινεται ολη η πατουσακλα :S
αυτό σχεδιάκι εξαντλήθηκε! τί κρίμα
3/8
θα συμφωνησω μικρη οτι χρειαζεται να μπορεις να τα υποστηριξεις τα mules.ι σ'ενοχλει καλε να φαινεται η πατουσα?τζαμπα τα πληρωνουμε τα σπα πεντικιουρ?
μ'αρεσουν οι αντρες που προσεχουν τις λεπτομερειες :-* :-*
Αλλα για μενα οι πατουσες δεν ειναι ομορφο θεαμα :S
Συγχωρήστε με, αλλά η πραγματικά θηλυκή και περιποιημένη πατούσα είναι όμορφο θέαμα.
Γνωρίζω βέβαια, ότι μερικές κυρίες έχουν μεγάλη κουπ ντε πιε ή χοντρά δάκτυλα. Αυτές ας φορέσουν κλειστά.
δεν εχει διακοπες φετοςακομα εδω εισαι συ βλεπω...μπραβο...καλα πας...
Λιονταρακι <3
Δεν μπορω παιδι μ σιχαινομαι ... :S
τουλάχιστον θα σε έχω παρέαδεν εχει διακοπες φετος
Εννοώ ότι είναι φωτογραφία τραβηγμένη από μένα...εξηγήσου ...γιατί .....μας μπέρδεψες ? προσωπική συλλογή ???