Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
που σε παλλικάρι , νομιζα οτι διακοπεύεις!.
![]()
Κάνω διάλειμμα από τις διακοπές μέχρι τον επόμενο γύρο.
που σε παλλικάρι , νομιζα οτι διακοπεύεις!.
![]()
σου εχω πει οτι εισαι πολυ μικρη ε?ακους εκει το σκατο μου θελει ψηλοτακουνα φορεμενα με εσωρουχαΣου εχω πει οτι σ'αγαπω ε ?![]()
τι νουμεράκι φοράς?εκτος απο το λεοπαρ για ολα τα αλλα θα σκοτωνα.απλα.![]()
37.και πλησιαζουν τα γενεθλια μουτι νουμεράκι φοράς?
37.και πλησιαζουν τα γενεθλια μου![]()
Γιατί;
που να σου βρω louboutin σε 43 καμαρι μου?![]()
και τα δικά μου !! 43 αλλα να ξέρεις είμαι μα πολύ δύσκολος
![]()
Ειναι θλιβερο το θεαμα .... 99% των περιπτωσεων που φορανε μιουλς επιλεγουν ενα τριτοτεταρτο μιουλ το οποιο και σερνουν και ακουγεται το γγγρρ γρρρρ στο πατωμα + αθλιο ντυσιμο ... και γενικα μεγαλο πληγμα στην αισθητικη μου...
Τα σιχαινομαι :S
+ οτι φαινεται ολη η πατουσακλα :S
41 .... 30-10 γενεθλια
![]()
![]()
μ'αρεσουν οι αντρες που προσεχουν τις λεπτομερειες :-* :-*Δε συμφωνώ. Οι περιποιημένες φτέρνες και πατούσες αποτελούν όμορφο θέαμα. Επίσης είναι μια λεπτομέρεια που προδίδει το πόσο μια γυναίκα προσέχει τον εαυτό της.![]()
Δε συμφωνώ. Οι περιποιημένες φτέρνες και πατούσες αποτελούν όμορφο θέαμα. Επίσης είναι μια λεπτομέρεια που προδίδει το πόσο μια γυναίκα προσέχει τον εαυτό της.![]()
θα συμφωνησω μικρη οτι χρειαζεται να μπορεις να τα υποστηριξεις τα mules.ι σ'ενοχλει καλε να φαινεται η πατουσα?τζαμπα τα πληρωνουμε τα σπα πεντικιουρ?Ειναι θλιβερο το θεαμα .... 99% των περιπτωσεων που φορανε μιουλς επιλεγουν ενα τριτοτεταρτο μιουλ το οποιο και σερνουν και ακουγεται το γγγρρ γρρρρ στο πατωμα + αθλιο ντυσιμο ... και γενικα μεγαλο πληγμα στην αισθητικη μου...
Τα σιχαινομαι :S
+ οτι φαινεται ολη η πατουσακλα :S
![]()
αυτό σχεδιάκι εξαντλήθηκε! τί κρίμα
![]()
3/8![]()
θα συμφωνησω μικρη οτι χρειαζεται να μπορεις να τα υποστηριξεις τα mules.ι σ'ενοχλει καλε να φαινεται η πατουσα?τζαμπα τα πληρωνουμε τα σπα πεντικιουρ?
μ'αρεσουν οι αντρες που προσεχουν τις λεπτομερειες :-* :-*
Αλλα για μενα οι πατουσες δεν ειναι ομορφο θεαμα :S
Συγχωρήστε με, αλλά η πραγματικά θηλυκή και περιποιημένη πατούσα είναι όμορφο θέαμα.
Γνωρίζω βέβαια, ότι μερικές κυρίες έχουν μεγάλη κουπ ντε πιε ή χοντρά δάκτυλα. Αυτές ας φορέσουν κλειστά.
δεν εχει διακοπες φετοςακομα εδω εισαι συ βλεπω...μπραβο...καλα πας...
Λιονταρακι <3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορω παιδι μ σιχαινομαι ... :S
Εννοώ ότι είναι φωτογραφία τραβηγμένη από μένα...εξηγήσου ...γιατί .....μας μπέρδεψες ? προσωπική συλλογή ???![]()
![]()