gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ Μ-Ο-Ν-Ογια τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πεις
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ Μ-Ο-Ν-Ογια τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πεις
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εγω φουξια :S :S :S :Sε στα ποδοσφαιρικα δεν υπαρχει περιορισμος βαλε και φουξια με λαχανι.
εισαι παλιοκοριτσοεγω αρβυλες
Για γυναικία μια χαρά είναι αν και το μωβάκι που λες μαζί με το μαύρο (ή καλύτερα το μαύρο μαζί με το μωβάκι) μπορεί να κάνει και λίγο μακαβριο...Πρέπει να έχει ελααααααααααααααααααααααχιστο μωβ.
Σε αντρικά προτιμώ (και παίρνω σχεδόν πάντα) βάση μαύρη και μετά ανάλογα. Στα ΝΙΚΕ σοξ έχω πάρει με ασημί λεπτομέρια, ALL BLACK, με κόκκινη λεπτομέρεια και τέλος με ξεθωριασμένη κίτρινη.
Υ.Γ Κέρδισα κανέναν πόντο ή ακόμα
1) Καλά τότε φαντάσου να πας Ριο Ντε Ζανέρο στο καρναβάλι και οι γκόμενες να χορεύουν φορόντας σταράκια (θα με περιλάβει η λούκρη που κακολογό τα σταράκια)
2) Σαν απλός καλεσμένος; Ή σα κουμπάρος πχ....Υπάρχει διαφορά ξέρεις
3) Άλλο το "τα βρίσκω συμπαθητικά" και άλλο "τα φοράω και πετάω"....Και εγώ το Beetle συμπαθητικό το βρίσκω (λεμε τώρα) αλλά θα προτιμούσαν να πάω από την Κίνα στην ελλάδα με τα πόδια παρά να με δουν να το οδηγάω
τα 4-1 εννοειται...
Και το καλοκαίρι ακόμα;;;;;εγω αρβυλες
για τους νεους ναι γιατι πηρα αδεια...εκπαιδευτης γαρ...τα εσταξα τα καημενα...για μενα σε κανα μηνα...εδω οι γνωστες μαλακιες βλεπω...Τι λέει ρε λοκ....τελείωσε το μαρτύριο;
για τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πεις
1) Άσχετο,αλλά μιας και είπες Ρίο Ντε Ζανέρο...όσο και αν δε πάω τους Έλληνες,ποτέ δε θα έφευγα από την Ελλάδα.......πόσο μάλλον να πήγαινα Βραζιλία που είπες.....η Αθήνα έχει κάτι που με τραβάει
2) Μόνο σαν καλεσμένος,έτσι για την παρέα,δεν είμαι χριστιανός για να παώ κουμπάρος παρανυφάκι και τρίχες μάλλινες
3) Εγώ έχω κάτι πράσινα αθλητικά κάπα,και τα γουσάρω πολύ
καιρος να αλλαξεις θειο..
αυτο ειναι παπουτσι...λες και τρεχεις ξυπολητος
http://[URL unfurl="true"]www.productwiki.com/upload/images/nike_mercurial_vapor_sl_fg_front_back.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραία δε λέω, αλλά αντί για το μωβάκι θα προτιμούσα κάτι σε ασημί ή χρυσό χρώμα
καιρος να αλλαξεις θειο..
αυτο ειναι παπουτσι...λες και τρεχεις ξυπολητος
http://[URL unfurl="true"]www.productwiki.com/upload/images/nike_mercurial_vapor_sl_fg_front_back.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Nike τυπε δεν προκειται να ξαναφορεσω ποτε μου.
Σωστά γιατί η Βραζιλία είναι χάλια χώρα....Εγώ πάλι όσο και αν πιστεύω στους Έλληνες (αρκεί κάποια στιγμή να ξεκολλήσουν από κάποια θέματα) ένας λόγος που κάνω το επάγγελμα που κάνω είναι γιατί μου έδινε πάντα την ευκαιρία να δω ανθρώπους και πολιτισμούς (αλλά και να γευτώ και την χαρά του σεξ και πως το τρίβουν το πιπέρι στην Ιαπωνία ή στις Βαλτικές χώρες )
Και εγώ δεν είμαι αλλά όταν πολύ καλός μου φίλος με ρώτησε αν θέλω να γίνω κουμπάρος ΟΥΤΕ καν σκέφτηκα θρησκεία και μαλακίες....Σκέφτηκα πως σα κουμπάρος στο πανυγήρι θα είχα τίποτα τυχερό
Αν είναι σκέτο πράσινα ναι οκ αρκεί να τα συνδιάσεις κατάλληλα..
Ωραία δε λέω, αλλά αντί για το μωβάκι θα προτιμούσα κάτι σε ασημί ή χρυσό χρώμα
Nike τυπε δεν προκειται να ξαναφορεσω ποτε μου.
1) Καλά όταν βγεις ποτέ από την Ελλάδα και κάνεις μια επίσκεψη σα τουρίστας στη Νότια Γαλλία πχ ή στην Ιταλία να έχεις το νου σου να μη σου κρεμάσει το στόμα1) Εγώ πάλι όπως είπα μπορεί μεν να μη γουστάρω τους Έλληνες....αλλά η Ελλάδα σαν τόπος μ'αρέσει,και είναι και πολύ όμορφη χώρα......γι'αυτό και δε θα έφευγα........μπορεί να έχουμε για τον πούτσο κατοίκους,αλλά υπερτερούμε στα τοπία......και αυτό κανείς δε μπορεί να το αρνηθει
2) Πανηγύρια και μαλακίες......εγώ ένα "να ζήσετε" λέω στο γαμπρό και στη νύφη,και ανταλάσω μια χειραψία.....γλέντια και τέτοια είναι too much....άσε που πα΄πιζουν και χάλια μουσική
3) Μου αρέσουν τα έντονα χρώματα.....έχω επίσης μπλε ρολόι,πορτοκαλί τ-σερτ,κτλ.....
1) Καλά όταν βγεις ποτέ από την Ελλάδα και κάνεις μια επίσκεψη σα τουρίστας στη Νότια Γαλλία πχ ή στην Ιταλία να έχεις το νου σου να μη σου κρεμάσει το στόμα
2)Ρε τύπε καταλαβαίνεις τι σου λέω; Πολυ καλός μου φίλος που ήμασταν μαζί φοιτητές μου ζήτησε να γίνω κουμπάρος του, και ούτε καν σκέφτηκα θρησκείες παπάδες και τα λοιπά....Και 12θειστική τελετή να έκαναν πάλι δε θα το σκεφτόμουνα...Σιγά τη διαφορά κιόλας...Τι να πιστεύεις σε ένα τι σε 12 τι σε 6μύρια, ένα και το αυτό...Και σα κουμπάρος τι θα ήθελες να του πω; "Άντε ρε να ζήσεις, τα λέμε" ;
Όσο για μουσική ένα θα σου πω...Η νυφη και ο γαμπρός μπήκαν με το Baby I love you των Ramones
3)Σκούρα χρώματα ρεεεεεεε....Γαιτί το μαύρο δεν είναι χρώμα, είναι εξουσία (κάπου το είχα διαβάσει αλλά δε θυμάμαι που)
1) Πες μου πόσο κα΄νουν τα εισητήρι,το ξενοδοχείο που θ μείνω,μη μου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι.....
2) Ε ως κουμπάρος δε θα μπορούσες να το πεις αυτό.....αλλά εγώ θα ξεκαθάριζα στον φίλο,που θα ήθελε να γίνω κουμπάρος του,ότι δε τ γουστάρω αυτά και ότι δεν είμαι χριστιανός.....
Ramones στο γάμο;;; Πολύ προχώ βλέπω το ζευγάρι.....νόμιζα ότι θα βάζανε κάτι ρεμπέτικα...
3) Και μαύρο φοράω......αλλά το χειμώνα.....το καλοκαίρι φοράω πιο ανοικτά χρώματα όπως κίτρινο,πορτοκαλί,κτλ