gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ρε πουστοκιθαρε μου βγάζει αυτόματη ορθογραφία και λέξεις τι κινητο μου
Ρε πουστοκιθαρε μου βγάζει αυτόματη ορθογραφία και λέξεις τι κινητο μου
Άντε βρες το πουστικο μαντολίνο να κάνετε χωριό
Άκου πουστικη κιθάρα για νικ
Για το τι παπούτσια να βάλουν όταν είναι να ντυθούν κλόουν;Δείτε να μαθαίνετε κορίτσια
Για το τι παπούτσια να βάλουν όταν είναι να ντυθούν κλόουν;
Ανάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;Φίλε τα αθλητικά είναι τα πιο ωραία παπούτσια,και σε άνδρα και σε γυναίκα.......εγώ πάντα αθλητικά φοράω χειμώνα-καλοκαίρι
.....Ιδιωs μαλιστα καθωs απ οτι λενε.....τα θηλεα που κοιτανε προs τα κατω ......σταμπαρουνε τι παπουτσια φοραs.....Ετσι λενε δλδΑνάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;
Πάντως τα αθλητικά της φωτό που έβαλες με το καναρινί χρώμα ΟΥΤΕ για να πάω στο τσίρκο δε τα φοράω (θα με περάσουν για κλόουν)
ΧαλαρουαΡε βλήτο,έχεις φάει σκάλωμα με το νικ μου ή μου φαίνεται;
Και χθες τα ίδια έλεγες,και αν δε γουστάρεις τόσο πολύ το νικ,πες στον άντμιν να μου το αλλάξει
Σε αθλητικό παπούτσι (δε μιλάμε για μποτάκι ΚΑΝ εκτός και αν είναι να πας να παίξεις μπάσκετ με τον Γκάλη) η βάση πρέπει να είναι ή το μαύρο ή το άσπρο...Σε άλλα χρώματα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός για να μη πάρεις παπούτσι λατέρνα.........Ιδιωs μαλιστα καθωs απ οτι λενε.....τα θηλεα που κοιτανε προs τα κατω ......σταμπαρουνε τι παπουτσια φοραs.....Ετσι λενε δλδ
Αυτη ειναι και η διαφορα του αρρενοs φερυπειν......Εμειs αι ανδραι θα στοχοποιησωμενΣε αθλητικό παπούτσι (δε μιλάμε για μποτάκι ΚΑΝ εκτός και αν είναι να πας να παίξεις μπάσκετ με τον Γκάλη) η βάση πρέπει να είναι ή το μαύρο ή το άσπρο...Σε άλλα χρώματα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός για να μη πάρεις παπούτσι λατέρνα....
sta αθλητικα μαρεσει το μαυρο με μια λεπτομερεια μωβ(λεπτομερεια ειπα μη μου κοτσαρετε καμμια υπερβολη)Σε αθλητικό παπούτσι (δε μιλάμε για μποτάκι ΚΑΝ εκτός και αν είναι να πας να παίξεις μπάσκετ με τον Γκάλη) η βάση πρέπει να είναι ή το μαύρο ή το άσπρο...Σε άλλα χρώματα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός για να μη πάρεις παπούτσι λατέρνα....
Για γυναικία μιλάς ή για αντρικά;sta αθλητικα μαρεσει το μαυρο με μια λεπτομερεια μωβ(λεπτομερεια ειπα μη μου κοτσαρετε καμμια υπερβολη)
Ανάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;
Πάντως τα αθλητικά της φωτό που έβαλες με το καναρινί χρώμα ΟΥΤΕ για να πάω στο τσίρκο δε τα φοράω (θα με περάσουν για κλόουν)
Χαλαρουα
Πλακα κανω και το νικ σου ειναι ασυνηθιστο και ευθυμο, μου αρεσει μπορω να πω
Πω πω πω ολοι στην τσιτα εισαστε
1) Δε τα γουστάρω τα μπουζούκια.....
για γυναικεια.Για γυναικία μιλάς ή για αντρικά;
1) Καλά τότε φαντάσου να πας Ριο Ντε Ζανέρο στο καρναβάλι και οι γκόμενες να χορεύουν φορόντας σταράκια (θα με περιλάβει η λούκρη που κακολογό τα σταράκια)1) Δε τα γουστάρω τα μπουζούκια.....πιο απαίσιος τρόπος διασκέδασης δεν υπάρχει....καλύτερα να βγεις στο πάρκο και να κάτσεις στο παγκάκι με την πρέα σου να τρώτε πασατέμπο και να ταΐζετε τα περιστέρια....παρά να πας σε μπουζούκια,χώρια που δεν είμαι του λαϊκού,και άπο ΄άποψη μουσικής και γενικά....οπότε αας φοράνε και το βρακί τους ανα΄ποδα
2) Σε γάμο με αθλητικό έχω πάει....στα παπάρια μου κιόλας.
3) Εγώ τα βρίσκω συμπθητικά
4) Αυτό δεν είναι τίποτα....δε με έχεις δει να ουρλιάζω πάντως........
για τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πειςγια γυναικεια.
στα αντρικα μαρεσει το απλο μαυρο δερματινο. εκτος αν ειναι κανενα πολυ ωραιο σχεδιο χωρις κιτσ συνδυασμο χρωματων.
ε στα ποδοσφαιρικα δεν υπαρχει περιορισμος βαλε και φουξια με λαχανι.για τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πεις
Για γυναικία μια χαρά είναι αν και το μωβάκι που λες μαζί με το μαύρο (ή καλύτερα το μαύρο μαζί με το μωβάκι) μπορεί να κάνει και λίγο μακαβριο...Πρέπει να έχει ελααααααααααααααααααααααχιστο μωβ.για γυναικεια.
στα αντρικα μαρεσει το απλο μαυρο δερματινο. εκτος αν ειναι κανενα πολυ ωραιο σχεδιο χωρις κιτσ συνδυασμο χρωματων.