Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

Επισκέπτης
Δείτε να μαθαίνετε κορίτσια :rockon:

dsc02417_small.jpg

Επισκέπτης
Ρε πουστοκιθαρε μου βγάζει αυτόματη ορθογραφία και λέξεις τι κινητο μου

Άντε βρες το πουστικο μαντολίνο να κάνετε χωριό

Άκου πουστικη κιθάρα για νικ

Ρε βλήτο,έχεις φάει σκάλωμα με το νικ μου ή μου φαίνεται; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και χθες τα ίδια έλεγες,και αν δε γουστάρεις τόσο πολύ το νικ,πες στον άντμιν να μου το αλλάξει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φίλε τα αθλητικά είναι τα πιο ωραία παπούτσια,και σε άνδρα και σε γυναίκα.......εγώ πάντα αθλητικά φοράω χειμώνα-καλοκαίρι :rockon:
Ανάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως τα αθλητικά της φωτό που έβαλες με το καναρινί χρώμα ΟΥΤΕ για να πάω στο τσίρκο δε τα φοράω (θα με περάσουν για κλόουν)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ανάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως τα αθλητικά της φωτό που έβαλες με το καναρινί χρώμα ΟΥΤΕ για να πάω στο τσίρκο δε τα φοράω (θα με περάσουν για κλόουν)
.....Ιδιωs  μαλιστα καθωs απ οτι λενε.....τα θηλεα που κοιτανε προs τα κατω ......σταμπαρουνε τι παπουτσια φοραs.....Ετσι λενε δλδ :rockon: :rockon:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε βλήτο,έχεις φάει σκάλωμα με το νικ μου ή μου φαίνεται; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και χθες τα ίδια έλεγες,και αν δε γουστάρεις τόσο πολύ το νικ,πες στον άντμιν να μου το αλλάξει
Χαλαρουα
Πλακα κανω και το νικ σου ειναι ασυνηθιστο και ευθυμο, μου αρεσει μπορω να πω
Πω πω πω ολοι στην τσιτα εισαστε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
.....Ιδιωs  μαλιστα καθωs απ οτι λενε.....τα θηλεα που κοιτανε προs τα κατω ......σταμπαρουνε τι παπουτσια φοραs.....Ετσι λενε δλδ :rockon: :rockon:
Σε αθλητικό παπούτσι (δε μιλάμε για μποτάκι ΚΑΝ εκτός και αν είναι να πας να παίξεις μπάσκετ με τον Γκάλη) η βάση πρέπει να είναι ή το μαύρο ή το άσπρο...Σε άλλα χρώματα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός για να μη πάρεις παπούτσι λατέρνα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σε αθλητικό παπούτσι (δε μιλάμε για μποτάκι ΚΑΝ εκτός και αν είναι να πας να παίξεις μπάσκετ με τον Γκάλη) η βάση πρέπει να είναι ή το μαύρο ή το άσπρο...Σε άλλα χρώματα πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ προσεκτικός για να μη πάρεις παπούτσι λατέρνα....
Αυτη ειναι και η διαφορα του αρρενοs φερυπειν......Εμειs αι ανδραι θα στοχοποιησωμεν
αυτο καθ εαυτο το τεμαχιον και ουχι εαν αι σταρενιαι γοβαι ειναι τσι μοδοs....Σωστοs???

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
sta αθλητικα μαρεσει το μαυρο με μια λεπτομερεια μωβ(λεπτομερεια ειπα μη μου κοτσαρετε καμμια υπερβολη)

Επισκέπτης
Ανάλογα με την περίσταση τύπε...Αν έχεις να πας σε κανένα γάμο ή καμία κοινωνική εκδήλωση είναι άκυρο να φορέσεις αθλητικά...Επίσης φαντάζεσαι τις γκόμενες στις μπουζουκερί με μίνι ως το μουνί και από κάτω σταράκι;;;;;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1) Δε τα γουστάρω τα μπουζούκια.....πιο απαίσιος τρόπος διασκέδασης δεν υπάρχει....καλύτερα να βγεις στο πάρκο και να κάτσεις στο παγκάκι με την πρέα σου να τρώτε πασατέμπο και να ταΐζετε τα περιστέρια....παρά να πας σε μπουζούκια,χώρια που δεν είμαι του λαϊκού,και άπο ΄άποψη μουσικής και γενικά....οπότε αας φοράνε και το βρακί τους ανα΄ποδα :2funny:

2) Σε γάμο με αθλητικό έχω πάει....στα παπάρια μου κιόλας.

3) Εγώ τα  βρίσκω συμπθητικά

Χαλαρουα
Πλακα κανω και το νικ σου ειναι ασυνηθιστο και ευθυμο, μου αρεσει μπορω να πω
Πω πω πω ολοι στην τσιτα εισαστε

4) Αυτό δεν είναι τίποτα....δε με έχεις δει να ουρλιάζω πάντως........ :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Για γυναικία μιλάς ή για αντρικά;
για γυναικεια.
στα αντρικα μαρεσει το απλο μαυρο δερματινο. εκτος αν ειναι κανενα πολυ ωραιο σχεδιο χωρις κιτσ συνδυασμο χρωματων.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1) Δε τα γουστάρω τα μπουζούκια.....πιο απαίσιος τρόπος διασκέδασης δεν υπάρχει....καλύτερα να βγεις στο πάρκο και να κάτσεις στο παγκάκι με την πρέα σου να τρώτε πασατέμπο και να ταΐζετε τα περιστέρια....παρά να πας σε μπουζούκια,χώρια που δεν είμαι του λαϊκού,και άπο ΄άποψη μουσικής και γενικά....οπότε αας φοράνε και το βρακί τους ανα΄ποδα :2funny:

2) Σε γάμο με αθλητικό έχω πάει....στα παπάρια μου κιόλας.

3) Εγώ τα  βρίσκω συμπθητικά

4) Αυτό δεν είναι τίποτα....δε με έχεις δει να ουρλιάζω πάντως........ :2funny:
1) Καλά τότε φαντάσου να πας Ριο Ντε Ζανέρο στο καρναβάλι και οι γκόμενες να χορεύουν φορόντας σταράκια (θα με περιλάβει η λούκρη που κακολογό τα σταράκια)  :2funny: :2funny:

2) Σαν απλός καλεσμένος; Ή σα κουμπάρος πχ....Υπάρχει διαφορά ξέρεις

3) Άλλο το "τα βρίσκω συμπαθητικά" και άλλο "τα φοράω και πετάω"....Και εγώ το Beetle συμπαθητικό το βρίσκω (λεμε τώρα) αλλά θα προτιμούσαν να πάω από την Κίνα στην ελλάδα με τα πόδια παρά να με δουν να το οδηγάω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για γυναικεια.
στα αντρικα μαρεσει το απλο μαυρο δερματινο. εκτος αν ειναι κανενα πολυ ωραιο σχεδιο χωρις κιτσ συνδυασμο χρωματων.
για τα ποδοδφαιρικα μου τι εχεις να πεις
adidas+Predator+PS+Firm+Ground+Power+Soccer+Cleat+2.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για γυναικεια.
Για γυναικία μια χαρά είναι αν και το μωβάκι που λες μαζί με το μαύρο (ή καλύτερα το μαύρο μαζί με το μωβάκι) μπορεί να κάνει και λίγο μακαβριο...Πρέπει να έχει ελααααααααααααααααααααααχιστο μωβ.

Σε αντρικά προτιμώ (και παίρνω σχεδόν πάντα) βάση μαύρη και μετά ανάλογα. Στα ΝΙΚΕ σοξ έχω πάρει με ασημί λεπτομέρια, ALL BLACK, με κόκκινη λεπτομέρεια και τέλος με ξεθωριασμένη κίτρινη.

Υ.Γ Κέρδισα κανέναν πόντο ή ακόμα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom