Στο μαγαζί είχα πάει 1-2 φορές όταν πρωτοάνοιξε, τέλη του '80. Είναι το μαγαζί από το οποίο είχε φύγει με παρέα ο τότε βουλευτής Σάμου (ΝΔ, δε θυμάμαι όνομα), στούκαρε στην Καισαριανή, σκοτώθηκε η επιβαίνουσα και αυτός εξαφανίστηκε. Η υπόθεση νομίζω πως έκλεισε με "συμβιβασμό".
Το μαγαζί το είχε η παρέα που είχε το Paradise (τώρα Μαντείο) και to Scala στην Ο. Πάλμε στου Ζωγράφου (Γέρος, Καρβέλας, Βαμβακούλας, Βασίλης). Μόνο το Βασίλης είναι το πραγματικό όνομα ( έχει τώρα το VR (Βασίλης -Ρίτσα) στην Παπάγου στου Ζωγράφου, μαζί με τη Ρίτσα (γυναίκα του Γέρου)).
Τo VR είναι αυστηρά ελληνάδικο, μαζεύει και πολλούς Αλβανούς. Το στυλ προσέγγισης είναι στυλ κωλόμπαρου και οι πελάτες κάτι μπορεί να κάνουν. Τα άλλα μαγαζιά πρέπει να είναι το ίδιο στυλ. Αυτές τις πληροφορίες μπορώ να δώσω.
(Μου έχουν πει ότι οι ίδιοι έχουν και ένα ελληνάδικο (δε θυμάμαι όνομα...Athens?) κάπου στους Αμπελόκηπους/Μιχαλακοπούλου, αλλά δεν έχω πάει. Στο συγκεκριμμένο ξέρω σίγουρα πως κέρναγαν συνέχεια (μέχρι πριν 1 χρόνο σίγουρα) ότι γυναικοπαρέα έμπαινε, έτσι ώστε να γίνεται τζόγος συνέχεια με τους σόλο τυπάδες.)
Δοκιμάστε όμως, δεν τρώνε οι άνθρωποι. Πάρτε μπύρα για σίγουρα. Και πείτε μας αν αυτά ισχύπυν ακόμα.