....γνωσική-συμπεριφοριστική θεραπεία....
καταρχας μου βγηκε η γλωσσα να το πω.
Εχεις κανει τετοια θεραπεια??
....γνωσική-συμπεριφοριστική θεραπεία....
...ρωτα 2-3 αν μπορεις να διασταυρωσεις αποψεις...
Εχεις κανει τετοια θεραπεια??
Μαιστα...Μορφωθηκαμε παλι
Δεν έχω κάνει τέτοια θεραπεία...
Αλλά έχω πιο σοβαρά προβλήματα ( ) και πάω σε ψυχολόγο και με έχει βοηθήσει. Αυτό το λέω γιατί ουσιαστικά και ο ψυχολόγος βρίσκει τις αιτίες των προβλημάτων όπως η συγκεκριμένη θεραπεία, απλά ο ψυχολόγος πάει πιο γενικά και πιο βαθιά. Αυτή η θεραπεία είναι πιο στοχευμένη.
να πατε μαζι να σας κανει καλυτερες τιμες...
για να δουμε τι θα βγει
Ρε εσύ, με τόσες γραμμές που κάνεις που να κλείσεις μάτι;
Παρασύρεις και τους άλλους που έχουν πρόβλημα έτσι και αλλοιώς δηλαδή.
μαλιστα!!!φιλε αυτα δεν κανουνεε τιποτα σε αυτο το προβλημα. Ειναι φυτικο προιον.
Να σου δωσω να καταλαβεις. Ειναι σαν να εχεις 2 μηνες πονοκεφαλο απο ιχμοριτιδα κ να παιρνεις ασπιρινη.
Το hipnosedon ειναι η προσορινη λυση
Σωτόστ!φιλε ρωτα και τον παθολογο σου να σε κατευθυνει...ρωτα 2-3 αν μπορεις να διασταυρωσεις αποψεις. παλια που ειχα παει σε πολλυ γνωστο ψυχολογο μου εδωσε κατι χαπια ladose να φευγει το αγχος ειπε.αλλα τα ψιλοφοβηθηκα και επινα κανα whisky να ζαλιζομαι. ο παθολογος σου θα σε κατευθυνει μαλλον πιο σωστα ομως σε ποια ειδικοτητα να απευθυνθεις
αν οι αυπνιες προερχονται απο ερωτικη απογοητευση κατευθιαν σε πολυ ΚΑΛΟ ψυχιατρο.Σωτόστ!
Προτιμάς δηλαδή να καταλήξει κάποιος αλκοολικός; Μη σου φανει αστέιο οι περισσότεροι έτσι ξεκίησαν.
Από όσο ξέρω τα ladose είναι ήπιο αντικαταθλιπτικο που δεν προκαλεί εξάρτηση. Είναι μάλιστα τόσο ήπιο που πρόσφατα ανακοινώθηκαν μελέτες που αναρωτιούνται αν υπάρχει λόγος ύπαρξης όχι μόνο του συγκεκριμέμνου αλλά ολόκληρης της φαρμακολογικής κατηγορίας στην οποία ανήκει.
Για τους ψυχολόγους έχω επιφυλάξεις ... μπορεί να σε τραβολογάει για χρόνια χωρίς αποτέλεσμα για να γεμίζει την τσέπη του.
Δια τάυτα, ξεκινάς από τον γενικό γιατρο και ανάλγοα τι θα σου πει. Ή κατευθείαν σε ψυχίατρο.
συμφωνω με τον analprison...........hipnosedon χαρα και υγειαhipnosedon ειναι η λυση