Νέα

Τι ώρα κοιμάστε τα βράδια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alitarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Που να κοιμηθεις μετα την ηττα???

Μπορεις???

Αλλο ενα βραδυ insomnia

OP
OP
A

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Οσο μπάλα έπαιξε η Εθνική σήμερα

τόσο και 251 μελη είναι τωρα Online στο site

Οτι να΄ ναι....

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
να σας ρωτησω κατι. Σε τι γιατρο πας εαν εχεις αυπνια??

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αντί για γιατρό, γιατί δεν πας καλύτερα σε υπνωτιστή; :2funny:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν ειναι για μενα κ ειναι σοβαρο το προβλημα.

τι εννοεις με "εργαστήρια ύπνου"

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
τι εννοεις με "εργαστήρια ύπνου"

Ειδικά εργαστήρια ύπνου που εδρεύουν συνήθως σε μεγάλα κρατικά νοσοκομεία όπως είναι ο Ευαγγελισμός διαθέτουν τον τεχνικό εξοπλισμό ώστε να διαπιστώνεται εάν οι διαταραχές του ύπνου οφείλονται σε ωτορινολλαρυγγικά, παθολογικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Ο Μανώλης Βαγιάκης πνευμονολόγος , επιμελής Α, υπεύθυνος εργαστηρίου ύπνου του Ευαγγελισμού, εξηγεί:
«Άγχος, τρέξιμο και ηχορύπανση μετατρέπουν την καθημερινότητά μας σε αγώνα επιβίωσης με αποτέλεσμα να διαταράσσεται με τον καιρό και ο ύπνος μας... Η μοναδική έγκυρη εξέταση για να εντοπίσουμε τους λόγους που προκαλούν το πρόβλημα είναι η εξέταση που γίνεται στα εργαστήρια ύπνου. Ο εξεταζόμενος έρχεται και κοιμάται ένα βράδυ εδώ συνδεδεμένος με μία σειρά καλώδια που μετρούν την αναπνοή, τα εγκεφαλικά κύματα, τους καρδιακού παλμούς…»
Αλλά ποια είναι τα συμπτώματα που οδηγούν έναν άνθρωπο στο ιατρείο ύπνου και ποιας ηλικίας είναι ένας τέτοιος άνθρωπος; Η πνευμονολόγος Ελένη Περράκη από το εργαστήριο ύπνου του «Ευαγγελισμού» μας ενημερώνει:
«Οι άνθρωποι που φτάνουν εδώ είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άνδρες μέσης ηλικίας που παραπονούνται συνήθως ότι ροχαλίσουν. Σημαντικό είναι να πούμε ότι έρχονται εδώ με τις συζύγους τους οι οποίες επίσης υποφέρουν από το πρόβλημα. Άλλα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι η υπνηλία κατά την διάρκεια της ημέρας, η κόπωση, οι πονοκέφαλοι κ.ά»
O ύπνος διαταράσσεται εξαιτίας του άγχους ή η αϋπνία προκαλεί άγχος και ψυχολογικά προβλήματα στους ασθενείς αυτούς; Ο κύριος Βαγιάκης απαντά:
«Οι βαριές περιπτώσεις, ναι, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα επειδή πλήττεται η προσωπική και κοινωνική τους ζωή».
Τελικά μάλλον πρέπει να δούμε το θέμα της αϋπνίας με μία ευρύτερη ματιά διερευνώντας όχι μόνο την παθολογία αλλά και τη ψυχολογία του...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Υπαρχουν κεντρα μελετης υπνου....αν ρωτησεις σε οποιοδηποτε νοσοκομειο θα σε ενημερωσουν.Συνηθως ασχολουνται με ανθρωπους που πασχουν απο απνοια κατα τη διαρκεια του υπνου κ ροχαλιζουν αλλα και για την περιπτωση σου ενδεικνυνται.

Ερωτηση....μηπως παιρνεις τιποτα χαπια αδυνατισματος?Μια παρενεργεια που εχουν τετοια χαπια που υποτιθεται κανουν λιποδιαλυση ειναι η αυπνια...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
59
Like
1.811
Πόντοι
8.245
φιλαρακο δεν θα βγαλεις ακρη εγω εχω παει και σε νευρολογο και σε ψυχιατρο,και οι οι 2 μου λεγαν τα δικα τους και μου προτειναν φαρμακα και σκευασματα τα οποια σε αποχαβνωνουν δεν δεχθηκα και συνεχιζω να μην κοιμαμε ΙΝSOMNIA for ever :rockon: :rockon: :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Υπαρχουν κεντρα μελετης υπνου....

Ερωτηση....μηπως παιρνεις τιποτα χαπια αδυνατισματος?Μια παρενεργεια που εχουν τετοια χαπια που υποτιθεται κανουν λιποδιαλυση ειναι η αυπνια...

Εχει παει κανεις??? Ξερει κανεις τιποτα??

Οχι το ατομο αυτο δεν παιρνει χαπια...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
hipnosedon ειναι η λυση :grin:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
φιλαρακο δεν θα βγαλεις ακρη εγω εχω παει και σε νευρολογο και σε ψυχιατρο,και οι οι 2 μου λεγαν τα δικα τους και μου προτειναν φαρμακα και σκευασματα τα οποια σε αποχαβνωνουν δεν δεχθηκα και συνεχιζω να μην κοιμαμε ΙΝSOMNIA for ever :rockon: :rockon: :rockon:

σε κεντρο μελετης εχεις παει???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Νομίζω δεν υπάρχει συγκεκριμένος γιατρός, ένας απλός παθολόγος μπορεί να σου λύσει το πρόβλημα. Πάντως εγώ λέω μην πας κατευθείαν σε γιατρό γιατί συνήθως δίνουν χάπια αβέρτα και αυτά τα χάπια δεν είναι ό,τι καλύτερο.
Μπορείς να προσπαθήσεις κι εσύ να χαλαρώσεις μόνος σου (ψάξε στο google για την αϋπνία, έχει πολλές συμβουλές) ή μπορείς να κάνεις ειδικό μασάζ (όχι αυτό ρε, το χαλαρωτικό!!)

Edit: Εντάξει, όχι εσύ, αυτός με το προβλημα

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Το hipnosedon ειναι η προσορινη λυση

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
boomb ωραια φωτο εχεις ρε... :headbang: :headbang:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
προσπάθησε καλύτερα να το αντιμετωπίσεις χωρίς φάρμακα. όπως λένε και τα παιδιά σαν φυτό θα είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom