A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βυζα-ντας μεγαρων
και
κολο-κολο![]()
Με σέντερ φόρ το Μουνί-τις
βυζα-ντας μεγαρων
και
κολο-κολο![]()
εναν αμυντικο ζμπουτσαμ τον θυμασαι;Με σέντερ φόρ το Μουνί-τις
Εφόσον γνωρίζεις ότι πηγαίνω στο Κούκλες θα το ξέρεις προφανώς από αυτά που έγραψα για το συγκεκριμένο μαγαζί και τα οποία δεν ήταν και τα καλύτερα που θα μπορούσα να πω(και ένας λόγος βέβαια είναι και οι αρκετές μαύρες που έχει).Πηγαίνω όμως διότι είναι αρκετά κοντά σε μένα το Κούκλες και δεύτερον όταν βρίσκομαι εκεί κάνω απλά πως δεν υπάρχουν.Και πας Κούκλες ?
Ένα κόντρα φιλέτο μαύρης μάμπα Μποοτσουάνα και φύκια Ατλαντικού σωτέ στο 4 !
Έφτασεεεεεεεεεε !
ιεν καλο μαγαζι ο καστορασΕφόσον γνωρίζεις ότι πηγαίνω στο Κούκλες θα το ξέρεις προφανώς από αυτά που έγραψα για το συγκεκριμένο μαγαζί και τα οποία δεν ήταν και τα καλύτερα που θα μπορούσα να πω(και ένας λόγος βέβαια είναι και οι αρκετές μαύρες που έχει).Πηγαίνω όμως διότι είναι αρκετά κοντά σε μένα το Κούκλες και δεύτερον όταν βρίσκομαι εκεί κάνω απλά πως δεν υπάρχουν.
Ρε το Ντεμίνιο πέρασει που έχει.....πάντως με αυτό που είπες μου θύμισες το συνθηματάκι που φωνάζαμε στη σκεπαστή.....Μια Αγγλίδα που γνώρισα 2 χρόνια πριν σε διακοπές και μου είπε ότι ήταν stripper, ήξερε σπαστά Ελληνικά από πρώην γκόμενο Κύπριο και μου δήλωσε μόνη της ΑΕΚάρα. Είχε και μπλουζάκι Ντέμης και μου είπε ότι έχυνε όταν τον έβλεπε.
Ήταν από το Leeds και φυσικά Leeds United.![]()
15 κε καλα 16Ρε το Ντεμίνιο πέρασει που έχει.....πάντως με αυτό που είπες μου θύμισες το συνθηματάκι που φωνάζαμε στη σκεπαστή.....
"σε βλέπει ο Ελευθερόπουλος και τρέμει......γεια σου Ντέμη!!!!"
Κάστορας ε.......φαντάζομαι λόγω της οδού κάστοροςιεν καλο μαγαζι ο καστορασ
ινε αδερφοσ του πολιδεφκιΚάστορας ε.......φαντάζομαι λόγω της οδού κάστορος
Ευχαριστούμε πολύ αλλά δε μας πτοούν όλα αυτά.....και 115 να γίνουν πάλι στις επάλξεις θα 'μαστε για την ιδέα που αγαπάμε και πιστεύουμε αλλά οι υπόλοιποι (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ)δε μπορούν να καταλάβουν ότι μπορείς να υποστηρίζεις μια ομάδα ασχέτως αν αυτή κερδίζει ή όχι τίτλους!!!15 κε καλα 16
θριλοσ γενιεσε δε γινεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε πολύ αλλά δε μας πτοούν όλα αυτά.....και 115 να γίνουν πάλι στις επάλξεις θα 'μαστε για την ιδέα που αγαπάμε και πιστεύουμε αλλά οι υπόλοιποι (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ)δε μπορούν να καταλάβουν ότι μπορείς να υποστηρίζεις μια ομάδα ασχέτως αν αυτή κερδίζει ή όχι τίτλους!!!
Κάστωρ και Πολυδεύκης ήταν δίδυμα αδέλφια και πατέρας τους ήταν ο Δίας σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία,ενώ αναφέρονται και ως Διόσκουροιινε αδερφοσ του πολιδεφκι
διλαδι ιεν το μαγαζι τον διο φορον σκουρον ο καστορασ ,γιαφτο απο κε γο ιεμ σκουροσΚάστωρ και Πολυδεύκης ήταν δίδυμα αδέλφια και πατέρας τους ήταν ο Δίας σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία,ενώ αναφέρονται και ως Διόσκουροι
Ναι αλλά την πρωταθλήτρια Ρούμπιν Καζάν(για όσες έχουν μογγολο-τατάρικες ρίζες) ή την κάποτε κυπελλούχο του Ουέφα Ζενίτ(όσες είναι απο Αγία Πετρούπολη τουλάχιστον)????Υποθέτω Ντιναμό Μόσχας ή έστω Σπάρτακ Μόσχας![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S
παίζει και αυτό που λεςδιλαδι ιεν το μαγαζι τον διο φορον σκουρον ο καστορασ ,γιαφτο απο κε γο ιεμ σκουροσ
ινε μαγαζι με χροματογραφοπαίζει και αυτό που λες
δε σήμαινε δηλαδή πως ήταν κι οι δυο σκούροι? που είναι και της μόδας πλέον λόγω Ωμπάμια!!!Κάστωρ και Πολυδεύκης ήταν δίδυμα αδέλφια και πατέρας τους ήταν ο Δίας σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία,ενώ αναφέρονται και ως Διόσκουροι
Να σου πω την αλήθεια....και μένα με έχει προβληματίσει κάπως αυτό.Πάντως σε ζωγραφιές που τους έχω δει μοιάζουν λίγο με Πακιστανοί και αμέσως μετά έπεται φυσιολογικά το εξής ερώτημα:δε σήμαινε δηλαδή πως ήταν κι οι δυο σκούροι? που είναι και της μόδας πλέον λόγω Ωμπάμια!!!![]()
![]()
μπα στην ουσία για τα Δαρδανέλια έγινεΝα σου πω την αλήθεια....και μένα με έχει προβληματίσει κάπως αυτό.Πάντως σε ζωγραφιές που τους έχω δει μοιάζουν λίγο με Πακιστανοί και αμέσως μετά έπεται φυσιολογικά το εξής ερώτημα:
και για την αδελφή(ωραία Ελένη) δύο Πακιστανών ξέσπασε ένας ολόκληρός πόλεμος που κράτησε κάπου 10 χρόνια?????
Οι μαύρες πάντως λένε ότι είναι Καλαματιανές οπότε Μαύρη Θύελλα κάργα.![]()