rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
χρειάζεται για την διαφύλαξη της κοινωνίαςΚανε μου την χάρη και μιλα καλα για τον στρατό.
προσωπικά αδιαφορώ παντελώς
χρειάζεται για την διαφύλαξη της κοινωνίαςΚανε μου την χάρη και μιλα καλα για τον στρατό.
Βασικά στη μουνάρα τους σε γράφουν, διότι με το που βγαίνεις από το δωμάτιο σε έχουν ήδη ξεχάσει έχοντας μπει ο επόμενος πελάτης μέσα για να τις πηδήσει κι αυτός με τη σειρά του...
Στα αρχίδια μας αν μας γράφουν. Το γαμήσι τους πάντως το τρώνε κανονικά.
εισαι στον σωστο δρομο με λαθος φατσα
παντως τα σκεφτεσαι σωστα....το μελλον ποτε δεν ηταν στα γαμησαδικα ...απλα ειναι αναγκαιο κακο για να μην χασεις την επαφη με τ αλλο φυλλο οσο εισαι μπακουρας
Κανε μου την χάρη και μιλα καλα για τον στρατό.
τα πες ολα.Μιλαμε για τραγικους τυπους,ΜΠΑΖΟΦΙΛΟΥΣ κατα 99,9% + σχεσακηδες,αγαπουληδες-μπουληδες......
Που δινουν και.....συμβουλες.
Το στημενο παιχνιδι-απατη των σχεσεων κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Φιλε θα χασεις τα λεφτα σου,τον χρονο σου,την αξιοπρεπεια σου και τον ανδρισμο σου!
Ισως παθεις και καταθλιψη!
Μην ασχοληθεις με τις μαλακιες που σου λενε οι τραγικοι τυποι που παρακαλανε για να γαμησουν το καθε μπαζο.
Και δεν στα λεω αυτα επειδη εχω παθει τιποτα απο αυτα,δεν εχω παρακαλεσει ποτε για να γαμησω σαν ζητιανος οποτε δεν εχω κανενα απωθημενο οπως θα πουνε οι βλακες....
Αν εχεις λιγο μυαλο και δεν εισαι προβατο θα τα καταλαβεις και μονο σου.....
τα πες ολα.
δεν ισχυει κατι τετοιο.και αν ισχυει θα ισχυει μονο για χορηγους.Να πας στο "Τhe Μall" σαββάτο βράδυ αργά έχει πιτσιρίκα ξέμπαρκα που ψάχνονται..
να ριξει και κανα χορο τυπε?Να πας στο "Τhe Μall" σαββάτο βράδυ αργά έχει πιτσιρίκα ξέμπαρκα που ψάχνονται..
δεν ψαχνουν ολες τα λεφτα ρε καμμενεδεν ισχυει κατι τετοιο.και αν ισχυει θα ισχυει μονο για χορηγους.
αποψη σου.αποψη μου ειναι οτι ολες τα φραγκα ψαχνουν.25 χρονων ειμαι και τις εχω ζησει σχεδον ολες.τα ιδια λενε και οι γνωστοι μουδεν ψαχνουν ολες τα λεφτα ρε καμμενε
δηλαδή για σενα δεν αξιζει ουτε ένα 10%;αποψη σου.αποψη μου ειναι οτι ολες τα φραγκα ψαχνουν.25 χρονων ειμαι και τις εχω ζησει σχεδον ολες.τα ιδια λενε και οι γνωστοι μου
κοιτα σαφως και δεν μαρεσει να κανω ακραιες γενικευσεις.γιαυτο θα ελεγα το 99, 9% μαλλον θα ειναι ετσιδηλαδή για σενα δεν αξιζει ουτε ένα 10%;
κοιτα σαφως και δεν μαρεσει να κανω ακραιες γενικευσεις.γιαυτο θα ελεγα το 99, 9% μαλλον θα ειναι ετσι