Νέα

Τι να κανω για ευκολο γαμησι??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_dan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είπε αυτά ο κύριος Μπόκολος και έπειτα πήγε να πηδήξει τις τοξικομανείς επί της οδού Ξούθου (πράγμα καθ'αυτό τίμιο μιας και δεν εκμεταλεύτηκε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται) χαρούμενος μιας και τα λεφτά του δεν θα τα έτρωγε μια κάργια ελεινίδα αλλά μια στην πρέζα ή στον νταβά της  :-*
με το σκεπτικο το δικο σου θα πρεπει να μην αγοραζουμαι υπηρεσιες απο κανενα ατομο αφου μπορει να ειναι ολοι θυματα καποιου.φτωχη αντιληψη της ηθικης εχεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Είπε αυτά ο κύριος Μπόκολος και έπειτα πήγε να πηδήξει τις τοξικομανείς επί της οδού Ξούθου (πράγμα καθ'αυτό τίμιο μιας και δεν εκμεταλεύτηκε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται) χαρούμενος μιας και τα λεφτά του δεν θα τα έτρωγε μια κάργια ελεινίδα αλλά μια στην πρέζα ή στον νταβά της  :-*
Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις. Στην Ξούθου δεν υπάρχουν πια πρεζούδες, μετά την ασφαλτόστρωσή της. Τις πρεζούδες τις αποφεύγω λόγω του ότι στο κρεββάτι κάθονται σαν νεκρές, έχουν πιθανότατα ηπατίτιδα και ίσως aids. Γιατί είσαι σίγουρος ότι παίρνω πρεζούδες? Τα λεφτά που δίνω σε κάποια έχει δικαίωμα να τα φάει όπως γουστάρει, δούλεψε σκληρά γι αυτά. Αν επιλέξει να τα δίνει σε νταβά, δικαίωμά της. εσύ γιατί νοιάζεσαι? Σύμβουλος επενδύσεων είσαι?

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
με το σκεπτικο το δικο σου θα πρεπει να μην αγοραζουμαι υπηρεσιες απο κανενα ατομο αφου μπορει να ειναι ολοι θυματα καποιου.φτωχη αντιληψη της ηθικης εχεις
Αληταρόνι κάτι τέτοιες κοτσάνες τις κοπάναγε και ο ζατοίτσι και ένας Μένιος με αυτοκτονικές τάσεις,δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά σύμφνα με εσένα το να αγοράζεις μια τυρόπιτα από μια πρεζού είναι το ίδιο πράγμα με το να την πηδάς και να τη χύνεις στα μούτρα.Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να είναι θύμα ένας υποχθόνιου φούρναρη ή νταβατζή.
Ok το λύσαμε και αυτό,το μπου είναι μαγικό  :2funny:

Όσο για εσένα Μπόκολε σου σφίγγω το χέρι γιατί κατάλαβες τι δουλειά κάνω και με ξεσκέπασες δημοσίως  :'(

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε κωλόβυσμα σε ξεσκέπασα;
Πως σκατά γίνεται να λες πως υπηρετείς και να είσαι κάθε μέρα έξω για να πηγαίνεις Μετάξι;
Άρχισε τις κωλοτούμπες τώρα και τις υπεκφυγές.
Σήμερα έχω καύλες θα σας γλεντήσω όλους για να μάθει και το παιδί που άνοιξε το θέμα τι να κάνει για να ΓΑΜΑΕΙ εύκολα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
[

Όσο για εσένα Μπόκολε σου σφίγγω το χέρι γιατί κατάλαβες τι δουλειά κάνω και με ξεσκέπασες δημοσίως  :'(
[/quote]
Τελικά είμαι τυχερός. Έχω 20.000 € και θέλω να τα επενδύσω σε παράγωγα, αλλά διστάζω. Ποιά είναι η γνώμη σου? Η απόδοση που υπόσχονται αξίζει το ρίσκο? Αν κάτι πάει στραβά από ποιό ποσό και πέρα ενεργοποιούνται τα ασφάλιστρα κινδύνου? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ.

Επισκέπτης
Προς rigormortis και chris33:

Μην ασχολείστε με σχεσάκηδες που δεν αντέχουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά.   :tired:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τελικά είμαι τυχερός. Έχω 20.000 € και θέλω να τα επενδύσω σε παράγωγα, αλλά διστάζω. Ποιά είναι η γνώμη σου? Η απόδοση που υπόσχονται αξίζει το ρίσκο? Αν κάτι πάει στραβά από ποιό ποσό και πέρα ενεργοποιούνται τα ασφάλιστρα κινδύνου? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ.
Φάτα όλα στο τρίγωνο,άλλωστε στην ηλικία σου πόσο ακόμα να ζήσεις,γλέντα όσο μπορείς  :tooth:
Κάντε τόπο στα νιάτα γερόντια:boldemortides,pickerides,rigomortides κτλπ που είναι έτοιμα να χτίσουν την Ελλάδα του μέλλοντος που όλοι ονειρευόμαστε με συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό τα αφγανοπάκια και τις Ρουμούνες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αληταρόνι κάτι τέτοιες κοτσάνες τις κοπάναγε και ο ζατοίτσι και ένας Μένιος με αυτοκτονικές τάσεις,δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά σύμφνα με εσένα το να αγοράζεις μια τυρόπιτα από μια πρεζού είναι το ίδιο πράγμα με το να την πηδάς και να τη χύνεις στα μούτρα.Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να είναι θύμα ένας υποχθόνιου φούρναρη ή νταβατζή.
Ok το λύσαμε και αυτό,το μπου είναι μαγικό  :2funny:

ερωτα κανω μεγαλε με ολες τις κοπελες.και ολες τις σεβομαι οπως με σεβονται και αυτες.οσο για τα αλλα που λες οποιος καταλαβε καταλαβε.δυστηχως οι γυναικες με τις συμπεριφορες τους συντηρουν την πορνεια.οταν θελουν ο καθε τυπος να εχει ενα ματσο λεφτα για να κανει σχεσει μαζι του θα βλεπουμε παντα την πορνεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Φάτα όλα στο τρίγωνο,άλλωστε στην ηλικία σου πόσο ακόμα να ζήσεις,γλέντα όσο μπορείς  :tooth:
Κάντε τόπο στα νιάτα γερόντια:boldemortides,pickerides,rigomortides κτλπ που είναι έτοιμα να χτίσουν την Ελλάδα του μέλλοντος που όλοι ονειρευόμαστε με συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό τα αφγανοπάκια και τις Ρουμούνες.

Τσ Τσ Τσ, μα είναι συμβουλές αυτές από ένα σύμβουλο επενδύσεων? Αν ήθελα να τα φάω θα μετανάστευα στην Κούβα και θα πέρναγα κάποια χρόνια. Εδώ θέλω να τα επενδύσω, στην πατρίδα μου, να βοηθήσω την ανάπτυξή της. Δεν μου δίνεις όμως τη γνώμη σου, θα ήθελα να με διαφωτήσεις πάνω σε όσα σε ρώτησα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε κωλόβυσμα σε ξεσκέπασα;
Πως σκατά γίνεται να λες πως υπηρετείς και να είσαι κάθε μέρα έξω για να πηγαίνεις Μετάξι;
Άρχισε τις κωλοτούμπες τώρα και τις υπεκφυγές.
Σήμερα έχω καύλες θα σας γλεντήσω όλους για να μάθει και το παιδί που άνοιξε το θέμα τι να κάνει για να ΓΑΜΑΕΙ εύκολα.
σε προσωπικές πληροφορίες δεν μπαίνω

ωστόσο , η κοινωνία  το στρατιωτικό της κομμάτι , η σεξουαλική ηθική της , και γενικότερα όλες της
οι πτυχές , είναι όλα εγγεγραμμένα στους τέστεις μου , και η διαπόμπευσή της μου προκαλεί ψυχαγωγία

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το γαμήσατε το θέμα παίδες
Το παλικάρι ρώτησε πως θα τον βάλει με τον ποιο εύκολο τρόπο και εσείς την λέτε ο ένας στον άλλο  για κάνα δυο τρεις σελίδες   :headbang:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
chris33 Είσαι ωραίος ρε φίλε... αν όλοι ακολουθούσαμε την τακτική σου θα μας παρακαλούσαν οι καριόλες για λίγη πούτσα. Αλλά σε ποιόν να τα πεις και ποιός να καταλάβει... έχουν γίνει τόσο μουνόδουλοι και ανεβάζουν τη μύτη ακόμη και μέτριων γυναικών στα ουράνια. Οι Ελληνίδες πρώτα ευνουχίζουν τους άντρες και μετά αναρωτιούνται ''μα καλά πού πήγαν όλοι οι άντρες? Δεν υπάρχουν άντρες πια τους πάτησε το τραίνο... τσ τσ τσ''

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ερωτα κανω μεγαλε με ολες τις κοπελες.και ολες τις σεβομαι οπως με σεβονται και αυτες.οσο για τα αλλα που λες οποιος καταλαβε καταλαβε.δυστηχως οι γυναικες με τις συμπεριφορες τους συντηρουν την πορνεια.οταν θελουν ο καθε τυπος να εχει ενα ματσο λεφτα για να κανει σχεσει μαζι του θα βλεπουμε παντα την πορνεια

Μπορεί και απλά να ήθελαν να έγραφες το δυστυχώς με δύο ύψιλον και το σχέση με ήτα.
Δεν εννοώ απλά να είσαι ορθογράφος, αλλά να έχεις κάποιο επίπεδο.

Τώρα αν σέβεσαι τις πουτάνες του κάθε μπουρδέλου καλά κάνεις, αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος πως κι αυτές σε σέβονται. Βασικά στη μουνάρα τους σε γράφουν, διότι με το που βγαίνεις από το δωμάτιο σε έχουν ήδη ξεχάσει έχοντας μπει ο επόμενος πελάτης μέσα για να τις πηδήσει κι αυτός με τη σειρά του...

Επισκέπτης
chris33 Είσαι ωραίος ρε φίλε... αν όλοι ακολουθούσαμε την τακτική σου θα μας παρακαλούσαν οι καριόλες για λίγη πούτσα.

Και αν ακολουθήσεις το νόμο του Picker δεν θα σε νοιάζει καθόλου να γαμήσεις τις καριόλες γιατί θα είσαι χορτάτος με τα 182-183 γαμήσια το χρόνο που θα ρίχνεις στις πουτάνες.  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Βασικά στη μουνάρα τους σε γράφουν, διότι με το που βγαίνεις από το δωμάτιο σε έχουν ήδη ξεχάσει έχοντας μπει ο επόμενος

αυτός είναι ο στόχος , πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις οποιαδήποτε σχέση με το σκεύος απόλαυσης

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μπορεί και απλά να ήθελαν να έγραφες το δυστυχώς με δύο ύψιλον και το σχέση με ήτα.
Δεν εννοώ απλά να είσαι ορθογράφος, αλλά να έχεις κάποιο επίπεδο.

Τώρα αν σέβεσαι τις πουτάνες του κάθε μπουρδέλου καλά κάνεις, αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος πως κι αυτές σε σέβονται. Βασικά στη μουνάρα τους σε γράφουν, διότι με το που βγαίνεις από το δωμάτιο σε έχουν ήδη ξεχάσει έχοντας μπει ο επόμενος πελάτης μέσα για να τις πηδήσει κι αυτός με τη σειρά του...
πολυ σιγουρος εισαι για το που με γραφουν ρε φιλε και αν με εχουν ξεχασει.ειμαι ανορθογραφος και το ξερω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε προσωπικές πληροφορίες δεν μπαίνω

ωστόσο , η κοινωνία  το στρατιωτικό της κομμάτι , η σεξουαλική ηθική της , και γενικότερα όλες της
οι πτυχές , είναι όλα εγγεγραμμένα στους τέστεις μου , και η διαπόμπευσή της μου προκαλεί ψυχαγωγία

Κανε μου την χάρη και μιλα καλα για τον στρατό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom