Νέα

Τι να κανω για ευκολο γαμησι??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_dan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η ισχύουσα πλειοψηφούσα σεξουαλική ηθική περιλαμβάνει την νόμιμη , μόνιμη και κατ'αποκλειστικότητα μονογαμία
Αν δεν υπηρχε αυτη η ηθικη εσυ δεν θα ειχες γεννηθει,να μας ζαλιζεις τωρα τα παπαρια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν δεν υπηρχε αυτη η ηθικη εσυ δεν θα ειχες γεννηθει,να μας ζαλιζεις τωρα τα παπαρια.

γεννιέσαι 2 φορές , η πρώτη οδηγεί στην απλή ύπαρξη , η δεύτερη στην πραγματική ζωή

(αν και δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς γράφω , είσαι πολύ πιο βλάκας απο το όριο συνεννόησης, το
πολύ πολύ να ξαναβάλεις το thread με τα sms , για να πειστείς ότι δήθεν με απαξίωσες...)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε rigor morti λύσε μου την απορία.Αυτές τις πίπες τις λες και στον κύκλο σου;
Μεγαλύτερος σπαζαρχίδας από εσένα δεν νομίζω να υπάρχει,μίζερος και δεσποτικός.
Ναι ρε φίλε γουστάρουμε να είμαστε πιρφόροι εσένα τι σε νοιάζει;Αει τράβα και στείλε κανένα sms ( ξέρεις εσύ  ;) ) εσύ ο μη πιρφόρος  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γεννιέσαι 2 φορές , η πρώτη οδηγεί στην απλή ύπαρξη , η δεύτερη στην πραγματική ζωή

(αν και δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς γράφω , είσαι πολύ πιο βλάκας απο το όριο συνεννόησης, το
πολύ πολύ να ξαναβάλεις το thread με τα sms , για να πειστείς ότι δήθεν με απαξίωσες...)
Ρε αδελφε,δεν νομιζω να χρειαζεται να σε απαξιωσω,το κανεις και μονος σου.Φτανει να διαβασει καποιος λογικος τις βλακειες
που γραφεις.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ξέρεις τι πιστεύω;

ότι η κοινωνική αγέλη είναι έτσι φτιαγμένη που να συντηρείται μέσω της πιρφορικής μονογαμίας
ώστε τα μέλη της να συσσωρεύουν μάρκες και να στρέφονται στις καταναλωτικές μαλακίες του αστείου
κοινωνικού luna park.

αν ήταν όλοι πορνιστές , αφενός δεν θα αναπαραγώταν η κοινωνία
και αφετέρου η δομή της θα είχε διαλυθεί.

οπότε είμαι ικανοποιημένος με το σύστημα ότι οι μαλάκες πρέπει να είναι περισσότεροι
και εμείς μια μικρή μειοψηφία που να απολαμβάνουμε παράταιρα απο την συντεταγμένη αγέλη

δεν θεωρώ ότι ο πορνισμός πρέπει να εξαπλωθεί μαζικά , πρέπει να παραμείνει στο μειοψηφικό περιθώριο
και άσε τους μαλάκες στην πλειοψηφία!
η ισχύουσα πλειοψηφούσα σεξουαλική ηθική περιλαμβάνει την νόμιμη , μόνιμη και κατ'αποκλειστικότητα μονογαμία
συμφωνω στα περισσοτερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ρε rigor morti λύσε μου την απορία.Αυτές τις πίπες τις λες και στον κύκλο σου;
Μεγαλύτερος σπαζαρχίδας από εσένα δεν νομίζω να υπάρχει,μίζερος και δεσποτικός.
Ναι ρε φίλε γουστάρουμε να είμαστε πιρφόροι εσένα τι σε νοιάζει;Αει τράβα και στείλε κανένα sms ( ξέρεις εσύ  ;) ) εσύ ο μη πιρφόρος  :2funny: :2funny: :2funny:

απλά με ψυχαγωγεί να διαπομπεύω τους πιρφόρους και την κοινωνία γενικότερα...!

Ρε αδελφε,δεν νομιζω να χρειαζεται να σε απαξιωσω,το κανεις και μονος σου.Φτανει να διαβασει καποιος λογικος τις βλακειες
που γραφεις.

έτσι μπράβο μαστεράκη ,
για πές μου κάτι λογικό να με απαξιώσεις

αν και δε νομίζω ότι μπορείς να αρθρώσεις λόγο , εκτός απο τον μυρηκασμό κοινοτυπιών

πές μου κάτι δικό σου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

που γραφεις.

ο μαστεράκης μόλις απαξίωσε τον βολταίρο , δεν ήταν δική μου προφανώς η ρήση :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
αν και δε νομίζω ότι μπορείς να αρθρώσεις λόγο , εκτός απο τον μυρηκασμό κοινοτυπιών

πές μου κάτι δικό σου
Άσε τον μαστεράκι τον εύκολο στόχο.Ένας απλός μούτσος είναι άλλωστε ενώ εσύ μεγαλογιατρός  :2funny:
Πιρφόρος-ξεπιρφόρος όταν βγαίνεις από τις τρώγλες του Μεταξουργείου έχοντας φάει φόλα και κινείσαι προς τη συγκοινωνία πάντα θα ζηλεύεις το ζευγαράκι που θα είναι αγκαλιασμένοι και θα φιλιούνται.Μέσα σου η ζήλια και το μίσος κοχλάζουν σαν δηλητήριο μιας και στάθηκες ανίκανος να κάνεις μια νορμάλ σχέση σαν και αυτούς και αντ'αυτού κάνεις πλούσιους γύφτους και Αλβανούς.
Και σε πονάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είσαι καλύτερος από τους άλλους και ευτυχισμένος.
Μόνο που αν όντως ήσουν ευτυχισμένος δεν θα ασχολιόσουν συνέχεια με τους ''πιρφόρους'' αλλά θα κοίταζες τη δουλεία σου.
''Φιλαράκι'' θα τα βρεις αγγούρια,άλλαξε μυαλά γιατί το μίσος δεν οδηγεί πουθενά  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο μαστεράκης μόλις απαξίωσε τον βολταίρο , δεν ήταν δική μου προφανώς η ρήση :2funny:
Τι σχεση εχει ο Αρουε με αυτα που λες. :think:
Τες πα θα σε απαντησω αυριο γιατι πρεπει να βγω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άσε τον μαστεράκι τον εύκολο στόχο.Ένας απλός μούτσος είναι άλλωστε ενώ εσύ μεγαλογιατρός  :2funny:
Πιρφόρος-ξεπιρφόρος όταν βγαίνεις από τις τρώγλες του Μεταξουργείου έχοντας φάει φόλα και κινείσαι προς τη συγκοινωνία πάντα θα ζηλεύεις το ζευγαράκι που θα είναι αγκαλιασμένοι και θα φιλιούνται.Μέσα σου η ζήλια και το μίσος κοχλάζουν σαν δηλητήριο μιας και στάθηκες ανίκανος να κάνεις μια νορμάλ σχέση σαν και αυτούς και αντ'αυτού κάνεις πλούσιους γύφτους και Αλβανούς.
Και σε πονάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είσαι καλύτερος από τους άλλους και ευτυχισμένος.
Μόνο που αν όντως ήσουν ευτυχισμένος δεν θα ασχολιόσουν συνέχεια με τους ''πιρφόρους'' αλλά θα κοίταζες τη δουλεία σου.
''Φιλαράκι'' θα τα βρεις αγγούρια,άλλαξε μυαλά γιατί το μίσος δεν οδηγεί πουθενά  ;)
σχεσει=καλος μαλακας.να μας λειπει το βυσινο.ολες μαλακες με χρημα ψαχνουν να τους κανουν οτι θελουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
οι γκομενες βγαινουν ακριβοτερα μεγαλε.
οντας
Συμφωνώ. Είπα την άποψή μου στον συνάδελφο, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Εγώ ψωνίζω σταθερά από το τρίγωνο και μου στοιχίζουν γύρω στα 20€, κάποιες φορές φτηνότερα. Στην ηλικία του όμως δεν πήγαινα σε πόρνες, πήγαινα σε ντισκοτέκ, καφετέριες, μπαράκια και έτσι την έβγαζα. Τώρα έχω αποφασίσει ότι δεν πληρώνω καμιά ελεηνίδα (οι 8 στις 10 που έχω βγει θεωρούν υποχρέωσή μου να τις κερνάω), προτιμώ να τα καταθέτω στα κορίτσια του δρόμου. Για το δικό μου ηθικό κώδικα είναι πιο τίμιες, αφού φεύγοντας παίρνουν όσα είχατε συμφωνήσει. Οι τάχα τίμιες προσπαθούν να σου αποσπάσουν όσο περισσότερα μπορούν,καλλιεργώντας σου την ελπίδα ότι θα σου κάτσουν.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
εγω εχω απορια γιατι δεν εχει μιλησει ακομα ο boldemort :)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
οντας
Συμφωνώ. Είπα την άποψή μου στον συνάδελφο, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Εγώ ψωνίζω σταθερά από το τρίγωνο και μου στοιχίζουν γύρω στα 20€, κάποιες φορές φτηνότερα. Στην ηλικία του όμως δεν πήγαινα σε πόρνες, πήγαινα σε ντισκοτέκ, καφετέριες, μπαράκια και έτσι την έβγαζα. Τώρα έχω αποφασίσει ότι δεν πληρώνω καμιά ελεηνίδα (οι 8 στις 10 που έχω βγει θεωρούν υποχρέωσή μου να τις κερνάω), προτιμώ να τα καταθέτω στα κορίτσια του δρόμου. Για το δικό μου ηθικό κώδικα είναι πιο τίμιες, αφού φεύγοντας παίρνουν όσα είχατε συμφωνήσει. Οι τάχα τίμιες προσπαθούν να σου αποσπάσουν όσο περισσότερα μπορούν,καλλιεργώντας σου την ελπίδα ότι θα σου κάτσουν.
Είπε αυτά ο κύριος Μπόκολος και έπειτα πήγε να πηδήξει τις τοξικομανείς επί της οδού Ξούθου (πράγμα καθ'αυτό τίμιο μιας και δεν εκμεταλεύτηκε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται) χαρούμενος μιας και τα λεφτά του δεν θα τα έτρωγε μια κάργια ελεινίδα αλλά μια στην πρέζα ή στον νταβά της  :-*

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

αυτό το επιχείρημα ότι δήθεν , νιώθουμε ενοχές , ζήλεια , ή είμαστε ανίκανοι να προσαρμοστούμε στην κοινωνική νόρμα
είναι πιο προβλέψιμο και απο το να βγαίνει ο ήλιος απ'την ανατολή και να πέφτει στη δύση.
και όχι μόνο δεν ισχύει , αλλά θα έλεγα ότι προσωπικά με ψυχαγωγεί, όσο οι κοινωνικοί θα προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους , ότι όλες οι αποκλίσεις νιώθουν αυτά τα άσχημα συναισθήματα κατωτερότητας που τους αποδίδουν οι ομοιομορφοι, και όσο διαψεύδονται τόσο θα τους καίει , θα αναρωτιούνται μήπως όντως είμαι μαλάκας μες την κοινωνία μου;
τι σκατά μου βρίσκει και με γελοιοποιεί έτσι, ακόμα και σε στιγμές ξεκούρασης σε ένα site μπουρδέλων;

και πάντα αυτή η υποψία θα διαολίζει τους κοινωνικούς και θα ψυχαγωγεί κάποιες αποκλίσεις πχ σε φάσεις αϋπνίας ή ρέκλας  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οντας
εζησες καλες εποχες τυπε.οι τακτικες που χρησιμοποιουσαν δεν θα πιανουν σε λιγο.και αυτο γιατι ολο και περισσοτεροι αντρες καταλαβαν οτι κουβαλανε πουτσα και οχι μουνι.η εκδικηση εχει αρχισει ηδη απο πολυ μικρες ηλικιες.εμενα πλεον με κοιταζουν στο μετρο και ουτε βλεμα δεν τους ριχνω

Επισκέπτης

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
και πάντα αυτή η υποψία θα διαολίζει τους κοινωνικούς και θα ψυχαγωγεί κάποιες αποκλίσεις πχ σε φάσεις αϋπνίας ή ρέκλας  :grin:
Εμ αϋπνία έχεις αφού όλη μέρα κάθεσαι.Μέχρι και στρατό που πήγες απ'ότι κατάλαβα σε βυζμάτωσαν (ω θεοί μα γίνεται αυτός ο αδέκαστος γαμίας να  είναι διεφθαρμένος και να έγινε μέλος της σάπιας κοινωνίας) και όλη την ημέρα θα τα ξύνεις σε κανά 401 και το βράδυ θα ξεχύνεσαι στους μεταξένιους δρόμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom