erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με βεβαιότητα ναι.αλήθεια θα απέρριπτες το σουβλατζίδικο?
ακόμα κι αν σου άρεσε ο άλλος?
με βεβαιότητα ναι.αλήθεια θα απέρριπτες το σουβλατζίδικο?
ακόμα κι αν σου άρεσε ο άλλος?
θα πήγαινα με παρέα κ την επόμενη μέρα. Μόνη μου δεν θα πήγαινα.ααα και καποια ραντεβου μετα (καθυστερηση δηλαδη)... και με παρεα.
πανακυρο για μενα, αλλα οκ... σεβαστον.
ως επιλογή που δείχνει χαρακτήρατο απορρίπτεις ως λάθος η επιλογή του=λάθος άτομο για σένα, ή ως αγένεια στο πρόσωπό σου?
ή ως κάτι άλλο?
ναι κσι πήγα δεν θέμα και πέρασα και καλά φυσικά αλλά δεν βγήκα πάλι.σου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο?![]()
θα πήγαινα με παρέα κ την επόμενη μέρα. Μόνη μου δεν θα πήγαινα.
γιαυτό δεν θα έβγαινα παραλία. Μα δεν το εξήγησα;δηλαδη 1ο ραντεβου με παρεα ????
χαχαχα καλο... πολυ καλο βασικα![]()
πες για τις δύο περιπτώσειςΤο γνωρίζεις το πρόσωπο ή τον βλέπεις πρώτη φορά;;;;![]()
μα ας με πάει για ποτόαν είναι μονόδρομος (ως επιλογή) λόγω οικονομικής κατάστασης?
(ας πούμε ότι έχετε πει για φαγητο)
για να μη γραφεις διπλα,ξεπεσες να γραφεις μπουρδες για το πρωτο ραντεβουμα ας με πάει για ποτό
Διομηδακο μου δεν νομίζω πουλί μου. Εμένα με ξέρεις αν ταιριαζω κάπου οκ αν όχι πάλι οκ.![]()
Γύρνα σπίτι σου.
γιατί ειναι μπούρδες το πρώτο ραντεβού; χρειάζομαι την γνώμη σαςγια να μη γραφεις διπλα,ξεπεσες να γραφεις μπουρδες για το πρωτο ραντεβου![]()
εσυ το ανοιξες..τωρα το ειδαΔιομηδακο μου δεν νομίζω πουλί μου. Εμένα με ξέρεις αν ταιριαζω κάπου οκ αν όχι πάλι οκ. γιατί ειναι μπούρδες το πρώτο ραντεβού; χρειάζομαι την γνώμη σας
Διομηδακο μου δεν νομίζω πουλί μου. Εμένα με ξέρεις αν ταιριαζω κάπου οκ αν όχι πάλι οκ. γιατί ειναι μπούρδες το πρώτο ραντεβού; χρειάζομαι την γνώμη σας
προτιμώ να μην μου τύχει τίποτα από τα δύο. Γιατί δεν θα πάω σε κανένα από τα δύο. Στο β γιατί δεν τρελενομαι στο α γιατί όταν βγαίνεις πρώτο ραντεβού δρν βγαίνεις να πιεις η να φας βγαίνεις να γνωρίσεις τον άλλο και να τον ρίξεις. Η επιλογή του μέρους δείχνει κάτι πως αλλιώς να το πωμε γνωρίζεις, σου κινώ το ενδιαφέρον, κανονίζουμε φαγητό.
α. δεν έχω μία και σε πηγαίνω στον καραγκιόζη. σουβλάκι-πατάτα σε λαδόκολλα.
αλλά η παρέα μου σου αρέσει πολύ, έστω και μες στην τσίκνα.
β. σε πάω βαρούλκο, ιθάκη, galaxy, κάπου γκλαμουρατα - όμορφα τέλος πάντων.
καλή παρέα, μια χαρά αλλά χωρίς να τρελαίνεσαι κιόλας.
τι προτιμάς να σου τύχει?
τετριμμένο αλλά πάντα με σημασία η απάντηση.
αλλά μπέσα, οχι παπαριές.
(κι αλλη ερώτηση από μενα δεν έχει)
ούτε εγώ από εσάς αλλά δεν βαριέσαιεσυ το ανοιξες..τωρα το ειδα
κλειστο κ ελα διπλα γιατι δεν τα περιμενα αυτα τα χαλια απο εσενα![]()