erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
πήγαινε την για μπάνακι η βόλτα όπως ο φίλοςΤι θα κανουμε εμείς οι μη έχοντες???![]()
πήγαινε την για μπάνακι η βόλτα όπως ο φίλοςΤι θα κανουμε εμείς οι μη έχοντες???![]()
ωραίο μαγαζί πήγα. Και τις κοκτέιλάρες τις ακούω. Μόνο που την ακούς λίγο..Εξαρτάται πάντα την περίπτωση αλλά λόγω εποχής προτείνω moorings στην βουλιαγμένη για φαγητό και μετά για κοκτειλάρες
σεβαστό για νεκροφιλους. Εγώ αποφεύγω τα νεκροταφείαΤο νεκροταφείο, το έχετε κατά νου ως μέρος;
Υπάρχουν πολλοί γύπες που κάμνουν εκεί το πρώτο τους ραντεβού με χήρες, προσποιούμενοι ότι έχουν χάσει και αυτοί πρόσφατα τον σύντροφό τους.![]()
πες μου οτι πρωτη φορας το ακους και οτι πεφτεις απο τα συννεφα κιολας.γιατί φτιασιδωνεστε και εσείς;
δεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωίπες μου οτι πρωτη φορας το ακους και οτι πεφτεις απο τα συννεφα κιολας.
εγω προσωπικα οχι, αλλα εχω δει τα απιστευτα και απο τους "αντρακλες" να κανουν.
γι'αυτο σου λεω, πανε παραλια και θα με θυμηθεις...
δεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωί
ε;που ακριβώς αναφέρεσαι?![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωί
το βραδυ ειναι τελειως αλλιως η φαση.
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???
μιλαμε για ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εντελως.
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).
ναι παίζουν αύτα στάνταρ. Αλλά αυτή η φάση να είναι κάποιος εξαιρετικά όμορφος και να μην το καταλάβω το βράδυ ειλικρινά με προβλημάτισε. Υποτίθεται με το ποτό βλέπεις τον άλλο πιο καλό από ότι είναι χαχαχατο βραδυ ειναι τελειως αλλιως η φαση.
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???
μιλαμε για ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εντελως.
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).
όποιος νύχτα περπατεί κλπ...
καλύτερα στο φως!
ναι παίζουν αύτα στάνταρ. Αλλά αυτή η φάση να είναι κάποιος εξαιρετικά όμορφος και να μην το καταλάβω το βράδυ ειλικρινά με προβλημάτισε. Υποτίθεται με το ποτό βλέπεις τον άλλο πιο καλό από ότι είναι χαχαχα
ναι παίζουν αύτα στάνταρ. Αλλά αυτή η φάση να είναι κάποιος εξαιρετικά όμορφος και να μην το καταλάβω το βράδυ ειλικρινά με προβλημάτισε. Υποτίθεται με το ποτό βλέπεις τον άλλο πιο καλό από ότι είναι χαχαχα
σιγά μην τον είδα έτσι από ξαφνική μυωπία. Χαχαχα απλά ώρες ώρες είμαι στο κόσμο μου και μάλλον δεν τον παρατηρούσα οσο μου μιλούσε. Το πρωί που ήμουν ξεκούραστη τον είδα τον άνθρωπο και παρατήρησα το σωμα τα χαρακτηριστικά μάλλον και συνειδητοποίησα. Αλλιώς τι να σου πω είμαι γκαβη χαχαχακαι αν τον βλέπεις έτσι από (ξαφνικό) έρωτα?![]()
παραλία ραντεβού πρώτο δεν θα πήγαινα. Μετά από κάποια ραντεβού οκ. Η με παρέα.αρα σιγα σιγα ερχεσαι προς το μερος μου και την αποψη μου να υποθεσω![]()
παραλία ραντεβού πρώτο δεν θα πήγαινα. Μετά από κάποια ραντεβού οκ. Η με παρέα.
όπως γουστάρεις κάνε μην μασσαςμπααααα έχω και λιγούρες...