Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εξαρτάται πάντα την περίπτωση αλλά λόγω εποχής προτείνω moorings στην βουλιαγμένη για φαγητό και μετά για κοκτειλάρες
ωραίο μαγαζί πήγα. Και τις κοκτέιλάρες τις ακούω. Μόνο που την ακούς λίγο..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467
Το νεκροταφείο, το έχετε κατά νου ως μέρος;

Υπάρχουν πολλοί γύπες που κάμνουν εκεί  το πρώτο τους ραντεβού με χήρες, προσποιούμενοι ότι έχουν χάσει και αυτοί πρόσφατα τον σύντροφό τους. :)

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το νεκροταφείο, το έχετε κατά νου ως μέρος;

Υπάρχουν πολλοί γύπες που κάμνουν εκεί  το πρώτο τους ραντεβού με χήρες, προσποιούμενοι ότι έχουν χάσει και αυτοί πρόσφατα τον σύντροφό τους. :)
σεβαστό για νεκροφιλους. Εγώ αποφεύγω τα νεκροταφεία

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.015
Πόντοι
27.261
γιατί φτιασιδωνεστε και εσείς;
πες μου οτι πρωτη φορας το ακους και οτι πεφτεις απο τα συννεφα κιολας.
εγω προσωπικα οχι, αλλα εχω δει τα απιστευτα και απο τους "αντρακλες" να κανουν.
γι'αυτο σου λεω, πανε παραλια και θα με θυμηθεις...

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πες μου οτι πρωτη φορας το ακους και οτι πεφτεις απο τα συννεφα κιολας.
εγω προσωπικα οχι, αλλα εχω δει τα απιστευτα και απο τους "αντρακλες" να κανουν.
γι'αυτο σου λεω, πανε παραλια και θα με θυμηθεις...
δεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωί

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
δεν μου έχει τύχει αλήθεια. Αλλά δεν μου έχει τύχει να δω κάποιο βράδυ και να μου αρέσει κ το πρωί να τον δω και να απορησω. Μην σου πω μου έχει τύχει το αντίθετο.τον είδα το βράδυ είπα οκ καλός και τον βλέπω το πρωί κ έπαθα σοκ γιατί ήταν θεός. Εντωμεταξύ να πεις ότι δεν μιλούσαμε από κοντά το βράδυ; ακόμα και πιο ψηλός μου φάνηκε το πρωί

που ακριβώς αναφέρεσαι? :coffee: :coffee: :coffee: :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.015
Πόντοι
27.261

το βραδυ ειναι τελειως αλλιως η φαση.
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???  :tooth:
μιλαμε για ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εντελως.
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???  :tooth:
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).

όποιος νύχτα περπατεί κλπ... :grin:

καλύτερα στο φως!

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι παίζουν αύτα στάνταρ. Αλλά αυτή η φάση να είναι κάποιος εξαιρετικά όμορφος και να μην το καταλάβω το βράδυ ειλικρινά με προβλημάτισε. Υποτίθεται με το ποτό βλέπεις τον άλλο πιο καλό από ότι είναι χαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.015
Πόντοι
27.261
όποιος νύχτα περπατεί κλπ... :grin:

καλύτερα στο φως!

εμ αυτο της λεω τοση ωρα.
ειναι καραcheckαρισμενο μακραν.
πας παραλια και βλεπεις τι προκειται να "παρεις" καθαρα και χωρις τα βραδυνα accesoires που σε μπερδευουν  :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.015
Πόντοι
27.261
ναι παίζουν αύτα στάνταρ. Αλλά αυτή η φάση να είναι κάποιος εξαιρετικά όμορφος και να μην το καταλάβω το βράδυ ειλικρινά με προβλημάτισε. Υποτίθεται με το ποτό βλέπεις τον άλλο πιο καλό από ότι είναι χαχαχα

αρα σιγα σιγα ερχεσαι προς το μερος μου και την αποψη μου να υποθεσω  :tooth:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606

και αν τον βλέπεις έτσι από (ξαφνικό) έρωτα?  :grin:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και αν τον βλέπεις έτσι από (ξαφνικό) έρωτα?  :grin:
σιγά μην τον είδα έτσι από ξαφνική μυωπία. Χαχαχα απλά ώρες ώρες είμαι στο κόσμο μου και μάλλον δεν τον παρατηρούσα οσο μου μιλούσε. Το πρωί που ήμουν ξεκούραστη τον είδα τον άνθρωπο και παρατήρησα το σωμα τα χαρακτηριστικά μάλλον και συνειδητοποίησα. Αλλιώς τι να σου πω είμαι γκαβη χαχαχα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.819
Πόντοι
2.646
Σε γκουρμέ εστιατόριο για χαλαρό δείπνο και κρασί, γιατί μπορώ και γιατί θέλω να την  :takethis: :takethis: :takethis: χωρίς πολλά πολλά

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.015
Πόντοι
27.261
παραλία ραντεβού πρώτο δεν θα πήγαινα. Μετά από κάποια ραντεβού οκ. Η με παρέα.

ααα και καποια ραντεβου μετα (καθυστερηση δηλαδη)... και με παρεα.
πανακυρο για μενα, αλλα οκ... σεβαστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom