Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.070
- Πόντοι
- 2.606
ούτε εγώ από εσάς αλλά δεν βαριέσαι![]()
![]()
Τι έχει συμβεί δεν έχω καταλάβει...
ούτε εγώ από εσάς αλλά δεν βαριέσαι![]()
![]()
πες για τις δύο περιπτώσεις
το βραδυ ειναι τελειως αλλιως η φαση.
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???
μιλαμε για ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εντελως.
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).
Της νύχτας τα καμώματα,τα βλέπει η μέρα και γελάτο βραδυ ειναι τελειως αλλιως η φαση.
εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο (και κλασσικο πιστευω σε πολλους) να δω βραδυ μια και να πω τι ωραια γκομενα, να μιλησουμε κτλπ και να τη βλεπω το πρωι και να λεω... ρε c, εσυ εισαι ??? μα πως ειναι δυνατον ???? τοσο χαλια ημουν ???
μιλαμε για ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εντελως.
επισης παιζει ρολο και η διαθεση που εχεις το βραδυ και ιδιως οταν εισαι για ποτο ηδη η' πας (σκοταδι-φωτα-μουσικη-κλιμα γενικο, ολα παιζουν ρολο).
Κόψε τις σαχλαμάρες Ερι.Διομηδακο μου δεν νομίζω πουλί μου. Εμένα με ξέρεις αν ταιριαζω κάπου οκ αν όχι πάλι οκ.
ισχύει είμαστε βλαμμένες. Οι κύριοι που κινούνται στις ασφαλείς κινήσεις του ποτού του φαγητού είναι οκ νομίζω.Το αναφέρω διότι προσωπικά στις περισσότερες περιπτώσεις που γνώριζα εκείνη την στιγμή την κοπέλα και επειδή έχω κάνει πράξη το 80% απ'τις επιλογές της ψηφοφορίας ήταν καθαρά θέμα ρίσκου!
Πουθενά ΔΕΝ μπορείς να πιάσεις μια γυναίκα που ΔΕΝ γνωρίζεις έστω και για μικρό χρονικό διάστημα...
τώρα που το σκέφτομαι αν αυτός που είπε πριν ο Τζον 1000 με πάει για σουβλάκια αλλά μου φέρει κ ένα γατουδι... Σίγουρα θα ξεχάσω τα σουβλάκια κ την άτυχη επιλογή χαχαχαΚόψε τις σαχλαμάρες Ερι.
Αν δεν γυρίσεις πίσω θα γεμίζω με γατο-gifakia τα θρεντ που γράφεις![]()
ουτε εγω..Τι έχει συμβεί δεν έχω καταλάβει...
παντως για το πρωτο ραντεβου αν θες σου λεω μια συνταγη για να μεινει αξεχαστο.τώρα που το σκέφτομαι αν αυτός που είπε πριν ο Τζον 1000 με πάει για σουβλάκια αλλά μου φέρει κ ένα γατουδι... Σίγουρα θα ξεχάσω τα σουβλάκια κ την άτυχη επιλογή χαχαχα
και είναι κ το τελευταίο :-*παντως για το πρωτο ραντεβου αν θες σου λεω μια συνταγη για να μεινει αξεχαστο.
πινετε τον κωλο σας και βγαζετε τα ματια σας!
:-*
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα σωστά. Σε αύξησα(μου λείπουν 9 κλώνοι)
Πρωτο ραντεβου, για ποτα και μονο. Σε ενα νορμαλ μπαρακι με καλη μουσικη και διακοσμηση.
μου είναι άρρωστος να ξες αυτές τις μέρες ο Πιλάτοθ. Μην μου το θυμίζεις..
εχεις νευρα νομιζωκαι είναι κ το τελευταίο :-*
Πάντως εγώ θα έβρισκα ενδιαφέρον και σε μια πρόσκληση σε δείπνο σπίτι του. Αλλά πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει
παπαριες καμαρωτες.Πάντως εγώ θα έβρισκα ενδιαφέρον και σε μια πρόσκληση σε δείπνο σπίτι του. Αλλά πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει
γιατί επειδή λεω την κατάληξη μιας τέτοιας κατάστασης κατά 99%? Καλά είναι κι αυτά αλλά μιλάμε για πρώτα ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει όχι για ξεπεταεχεις νευρα νομιζω![]()
τι είναι το σφολι; σφολιάτα; χαχαχαπαπαριες καμαρωτες.
αυτες τις μαλακιες γουσταρετε και μετα τρωτε το σφολι ναπουμε..![]()