erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το περπατημα το λετε πολλοι.. ενδιαφερονΓια φαγητο η ποτο κοντα στην παραλια.
μετα θα πατε για περπατημα διπλα στην παραλια.
το περπατημα το λετε πολλοι.. ενδιαφερονΓια φαγητο η ποτο κοντα στην παραλια.
τυπε ειναι χοντρη η γκομενα βλεπω να βυθιστουν αυτανδροιΓια φαγητο η ποτο κοντα στην παραλια.
τυπε δεν εχει βρει τον γκομενο ακομη απλα θελει να ειναι προετοιμασμενη![]()
δεν ξερω θειοενδιαφέρον...![]()
![]()
θείο, ποιος λες να είναι?
ειναι το μονο τζαμπα γιαυτοτο περπατημα το λετε πολλοι.. ενδιαφερον
θέλω να σου πω κστι υπάρχουν αποκριάτικα comfort και πολλά ααα καλλυντικά και για παραλία. Είναι όμως μυστικό μην το πεις πουθενά ναι;μπανιο στην παραλια, για να δεις πως πραγματικα ειναι χωρις σοβαδες, φιλτρα και αλλα αποκριατικα comfort.
θέλω να σου πω κστι υπάρχουν αποκριάτικα comfort και πολλά ααα καλλυντικά και για παραλία. Είναι όμως μυστικό μην το πεις πουθενά ναι;
να την ακούς την Έρι.. Το μοναδικό που σε μπερδεύει το βράδυ είναι που πίνεις.σαν τα νυχτερινα δεν ειναι με την καμια.
να την ακούς την Έρι.. Το μοναδικό που σε μπερδεύει το βράδυ είναι που πίνεις.
κι αν την γνωρίσεις χειμώνα;προσωπικα δε με μπερδευει το ποτο, αλλα οι σοβαδες, τα αποκριατικα και ψευτικα comfort.
νυχτα δουλευω απο το 1995, επομενως δε μπορεις να φανταστεις τι εχω δει.
παραλια μπανακι και εχεις το κεφαλακι σου ησυχοτατο. δε με εχει φολεψει ποτε αυτη η τακτικη.
κι αν την γνωρίσεις χειμώνα;
Ε στο φαγητό παίζει και το σουβλάκι. Τρατζικχάνεις και θερμίδες....
σας είπα βάλτε σουβλακι
ρισπεκταναγκαστικα πας 50-50 μετα χαχαχαχαχαχα
δεν ειναι τυχαιο που μεχρι στιγμης ολες μου οι σχεσεις ειχαν ξεκινησει καλοκαιρι
σχεσεις κανονικες και οχι για καθαρα sex-onenightstand εννοω.
Ε στο φαγητό παίζει και το σουβλάκι. Τρατζικ
αν ο άλλος έχει καημό να φάει τυροκαυτερη στο πρώτο ραντεβού στον ένα μήνα θα ροχαλίζει στη πολυθρόνα κατά τις οκτώ μέρα τους γύρους. Δεν το λες κ τρομερά ερωτικόπρωτο ραντεβού με τζατζίκια και τυροκαυτερή δε λέει δλδ?![]()
![]()
ρισπεκτ
γιατί φτιασιδωνεστε και εσείς;δε ξερω σε τι φαση εισαι αυτον τον καιρο, αλλα στο προτεινω να το δοκιμασεις καποια στιγμη και θα με θυμηθεις (που λενε).
![]()