Νέα

Tί μάρκα TV να επιλέξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kitsos44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
εκει που εχουν φτασει οι τιμες γενικα των tv δεν θεωρω καμια μαρκα αξιοπιστη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μονο sony

jpower

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλε philips,παρα πολυ καλη εικονα και το βασικοτερο φοβερο service, ακομη και με 1 πιξελ αλλαγη display.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μπραβό !! ωραίο θέμα !!
αλλή μια φορά βλέπουμε το καναλωτικό στυλ του μέσου έλληνα !!

δεν μας ενδιαφερει το ratio value for money ούτε τα επιμέρους χαρακτηριστικά αλλά απλώς τι είναι πιο ακριβο να πάμε να το αγοράσουμε για να πουλήσουμε και μούρη.

ακου Bang & Olufsen

γι άυτο μην παραξενευομάστε που ο καφές και η μπύρα είναι 3 φορές επανω απο την υπολοιπη Ευρώπη και ολα τα προιοντα 2 φορές επάνω.

Σας αξίζει να σας πιάνουν το γκωλο μην γκρινιαζεται τουλάχιστον!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ξέρω τι λέτε - εγώ ή Samsung ή LG θα πάρω πάντως. Το πρόβλημά μου είναι ότι δε χωράει 40άρα στο έπιπλο - την πουτάνα μου μέσα! :headbang:

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η καλύτερη value for money αυτή την στιγμή είναι η SAMSUNG LE40B650...

Στις 40 ίντσες μιλάμε...

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η 40W5500 της Sony που είναι λίγο καλύτερη και η 40Β750 της Samsung πάλι που είναι ακόμα καλύτερη.
Τέλος, υπάρχουν και οι LED όπου όμως βλέπεις αλλά όχι τεράστια διαφορά ακόμα, γιατί είναι side και όχι backlight led ενώ δεν έχουν και local dimming...

Μιλάμε για LCD γιατί οι Plasma έχουν μεν καλύτερο μαύρο, αλλά έχουν άλλα μειονεκτήματα...

Ποιος άσχετος από πάνω είπε ότι οι Samsung έχουν δύσκολο χειρισμό και δεν είναι καλές;;; Φίλε μιλάμε για τις καλύτερες LCD της αγοράς, όχι για τις μπακατέλες κινητά που έβγαζε κάποτε!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μετά από ενάμισι χρόνο συμβίωσης με plasma (Philips 42PFP5532), το μόνο αρνητικό που μπορώ να προσάψω στις plasma είναι η υψηλή κατανάλωση και η θερμοκρασία που εκπέμπουν (σαν να έχεις ένα μικρο καλοριφέρ αναμμένο χειμώνα - καλοκαίρι :) ). Κατά τα άλλα, τα χρώματα και την κίνησή τους πρέπει να πληρώσεις πολλά λεφτά για να τα δεις σε LCD (και αν...).

Κρίμα που αυτή η τεχνολογία παραγκωνίζεται για λόγους marketing (και οικονομίας ρεύματος, είναι αλήθεια).

Αν αγόραζα TV σήμερα, θα κοιτούσα κυρίως τις plasma της Panasonic.
Εξαιρετικό VFM.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Kαλημέρα σε όλους σας. Για το σχετικό θέμα εχω να καταθέσω τα εξής.
Επείδή γενικά σε όλες τις συσκευές τις ψάχνω από ποιοτικής πλευράς και όχι κόστους χωρίς να μου τρέχουν από τα μπατζάκια Αλλαξα πρόσφατα την LG που είχα με μια Philips 42 Lcd. H ποιότητα εικόνας είναι αρίστη  εκεί που διαφέρει όμως είναι η ποιότητα του ήχου. Είχα την ατυχία να μου χαλάσει ο αισθητήρας του τηλεχειρηστηρίου και έτσι δανείσθηκα απο ένα φίλο μια 42 LG LCD την οποία βρίσκω πολύ μέτρια σε όλα της.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
No comment !!!

2970-tv.jpg

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι γενικά απλά. Αν έχεις τα χρήματα πας σε Kuro Pioneer. Απλά η καλύτερες αν και πλάσμα. Μετά αναρωτιέσαι τι θα βλέπεις περισσότερο στην τηλεόραση. Αν είσαι περισσότερο του DVD και της παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε πλάσμα. Αρκετά καλές και value for money είναι οι καινούριες οι Panasonic. Νομίζω μπορείς να βρεις την Ε8 με περίπου 750 ευρώ ίσως και λιγότερα πλέον. Αν ανέβεις σε λεφτά (ψιλοαρκετά) πάλι πήγαινε για την Ε10. Τώρα αν θες για gaming καλύτερη επιλογή και γενικότερα άριστη τηλεόραση είναι η Sony η W5500. Αν ενδιαφέρεσαι για HD υλικό (Blu-ray, ματρόσκες κτλ) Κοίτα κάτι σε LCD με την προαναφερθείσα Sony και κάποιοες Samsung να είναι η πρώτη σου επιλογή. Οι LG έχουν πολλά προβλήματα με την αναπαραγωγή HD υλικού, τουλάχιστον το προηγούμενο μοντελο και ενώ για τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι αρκετά καλές, σε αυτό τον τομέα χάνουν πολύ. Βέβαια επειδή το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν αρκετά χοντρό οι περισσότερες έχουν αποσυρθεί και έχει βγει καινούρια σειρά για την οποία όμως δεν έχω αποψη αν έχει διορθωθεί ή όχι το πρόβλημα. Να ξέρεις ότι οι πλασμα γενικά έχουν πολυ καλύτερη κίνηση από τις LCD αλλά οι LCD υπερτερούν σε αναγλυφη εικόνα και κατανάλωση και φυσικά σε HD υλικό.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ακούγεται σε διάφορα πιο εξειδικευμένα φόρουμ ήχου και εικόνας, που κοιτάω κατά καιρούς,
ότι σε μερικά χρόνια LG και SAMSUNG θα έχουν το 80% της αγοράς.
Δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστες....
Έχω μια philips 32 και προς το παρόν είμαι ΟΚ.
Για την επόμενη θα δούμε.
Αν σας τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια η Kyro θεωρείται κομμάτι αναφοράς.

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ακούγεται σε διάφορα πιο εξειδικευμένα φόρουμ ήχου και εικόνας, που κοιτάω κατά καιρούς,
ότι σε μερικά χρόνια LG και SAMSUNG θα έχουν το 80% της αγοράς.
Δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστες....
Έχω μια philips 32 και προς το παρόν είμαι ΟΚ.
Για την επόμενη θα δούμε.
Αν σας τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια η Kyro θεωρείται κομμάτι αναφοράς.

Αυτό που λες ισχύει λόγω κατασκευής πάνελ. Για να μειωθεί το κόστος των τηλεοράσεων, κάποιες εταιρείες αντί να τα ρίχνουν σε έρευνα απλά αγοράζουν έτοιμα πάνελ από τις δύο αυτές εταιρείες και γλυτώνουν κάποια δις ευρώ. Μακροπρόθεσμα μεν θα γλύτωναν λεφτά αν κάνανε δικιά τους έρευνα αλλά σιγά μην ασχοληθούν...

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εχω μια LOEWE 32' και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της τοσο κατασκευαστικα οσο και λειτουργικα ισως να την εχετε ακουσει δεν εχει σαν τηλεοραση και τοσο μεγαλο μεριδιο αγορας εδω στην Ελλαδα αλλα τοτε μου την συστησαν ως μια πολυ καλη ποιοτικα TV.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Εχω ακούσει οτι απο 50+ ίντσες απο τις καλύτερες είναι η SHARP και πολλές εταιρίες δανείζονται τεχνολογία απο αυτήν.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
υπαρχει καποια καινουργια  αγορα TV ή καποια νέα άποψη ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom