Ούτε αδερφή έχω ούτε ξαδέλφες και γενικά κύκλο με κοπέλες για να έχει πάρει το αυτί μου τι λένε.Όμως απο κάποιες συζητήσεις που έχω προσωπικά τύχει να ακούσω και να δω και από εμπειρίες γνωστών μου έχω καταλήξει ότι αν ακούσεις μια συζήτηση μεταξύ γυναικών δύο τινά μπορεί να σου συμβούν. 1 - Στην περίπτωση που μιλάνε για άνδρες σχέσεις και όλα αυτά όσοι έχουμε μαλλιά να μας πέσουν και όσοι δεν έχουν να τους φυτρώσουν.Και δεν το λέω μόνο για το σεξουαλικό τομέα όπου λέγονται πράγματα που κάνουν τις μουνοσυζητήσεις που έχουμε μεταξύ ανδρών να είναι παιχνίδι με πλαστελίνες στο νηπιαγωγείο.Βγάζεις και συμπεράσματα για το πόσο συμφεροντολογικό και υποκριτικό χαρακτήρα έχουν οι γυναίκες γενικά.Αλλά και πόσο ικανές είναι να καμουφλάρονται και να παρουσιάζουν προς τα έξω το προφίλ που θέλουν να παρουσιάσουν. 2- Στην περίπτωση που δεν μιλάνε για σεξουαλικά να μην αντέξεις πάνω απο μερικά λεπτά να ακούς τι λένε.Αυτό είναι και λογικό καθώς κάθε φύλο έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία και ασχολίες.
Εμάς θα μας νοιάξει το μουνί αλλά θα βγούμε με τους φίλους μας να περάσουμε ωραία και να κάνουμε κέφι, να πούμε για ομάδες να κάνοπυμε καζούρα να πούμε καμιά παπαριά και ότι άλλο είναι να πούμε.Αυτές όταν βγαίνουν το μυαλό τους πάλι εκεί είναι πως θα προκαλέσουν τα βλέμματα, πως θα φανούν, συγκρινόμενες η κάθε μία στο μυαλό της με την φιλενάδα της.Για αυτό πραγματικές και γνήσεις φιλίες μεταξύ γυναικών τουλάχιστον μέχρι κάποια ηλικία δεν υπάρχουν.Τρώει η μία την άλλη.Μετά την κλιμακτήριο αλλάζουν τα πράγματα.Στα 21 έτη μου αυτά είναι τα συμπεράσματα για την γυναικέια συμπεριφορά.