Νέα

Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Σίγουρα πάντως κάτι ανιαρό και ανούσιο

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εμένα πάλι που στο λεωφορείο γνωστές μου (και όχι φίλες εννοείται) που καθόταν στα μπροστινά καθίσματα γυρισμένες φάτσα κάρτα σε μένα αναπαριστούσαν το μήκος της πούτσας που έφαγαν (η μία από τις δύο)!!! Έλεος ρε τα πουτανάκια.παιδιά οι γκόμενες είναι πιό χυδαίες από μας σ'αυτά που συζητάνε μεταξύ τους. Και αυτή που τον έφαγε ήταν και κολόμπαζο. Μα καλά δεν ντρέπονται ορισμένες?  :uglystupid: :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εμένα πάλι που στο λεωφορείο γνωστές μου (και όχι φίλες εννοείται) που καθόταν στα μπροστινά καθίσματα γυρισμένες φάτσα κάρτα σε μένα αναπαριστούσαν το μήκος της πούτσας που έφαγαν (η μία από τις δύο)!!! Έλεος ρε τα πουτανάκια.παιδιά οι γκόμενες είναι πιό χυδαίες από μας σ'αυτά που συζητάνε μεταξύ τους. Και αυτή που τον έφαγε ήταν και κολόμπαζο. Μα καλά δεν ντρέπονται ορισμένες?  :uglystupid: :uglystupid:

μα άμα ήταν κάνα εντυπωσιακό μέγεθος να μην εκφράσουν την έκπληξη και το θαυμασμό τους?  :boobies:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
μα άμα ήταν κάνα εντυπωσιακό μέγεθος να μην εκφράσουν την έκπληξη και το θαυμασμό τους?  :boobies:

Σιγα ρε τα μπαζακια που ειναι και για εντυπωσιακα μεγεθη.. :headbang:.5 ποντοι και πολλοι τους

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παπαριες λενε...αν δεν ειχαν βυζια και κωλους δεν θα τις εκανε παρεα κανενας!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πωπω μάγκες "γράψατε" πραγματικά με αυτά που είπατε παραπάνω....μεγάλες αλήθειες.....respect!!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δυστηχώς φίλε μου μπαζογάμηδες υπάρχουν πολλοί και τους δίνουν κι αέρα

πες το ψέμματα ξέρεις πόσες έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ.Γιατί κάποιοι χαλάνε την πιάτσα όταν γαμάνε ότι σαβούρα κινείται.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πες το ψέμματα ξέρεις πόσες έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ.Γιατί κάποιοι χαλάνε την πιάτσα όταν γαμάνε ότι σαβούρα κινείται.

Έτσι! Αντί να επιλέξουν τον πατροπαράδοτο δρόμο του κόκκινου οικήματος :fuck2: πάνε με ότι βρούνε πρόχειρο. :jerking:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
όλα κινούνται γύρω από το μέγεθος αυτό κάνει την διαφορά :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Να σου πω κι εγώ το πιστεύω. Απλά είναι κάτι που η αλλη δεν μπρεί να καταλάβει εξ'αρχής. Πάντως ακόμα και κοπέλες που λένε οτι δεν τις νοιάζει, πιστεύω οτι νοιάζει και παρανοιάζει..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να σου πω κι εγώ το πιστεύω. Απλά είναι κάτι που η αλλη δεν μπρεί να καταλάβει εξ'αρχής. Πάντως ακόμα και κοπέλες που λένε οτι δεν τις νοιάζει, πιστεύω οτι νοιάζει και παρανοιάζει..

φυσικά και τις νοιάζει. Απλώς δεν είναι τα πάντα το μέγεθος  :sunglasses:

edit: όπως και εσάς πχ σας νοιάζουν τα βυζιά αλλά δεν σημαίνει πως ευχαριστιέστε γαμήσι μόνο αν έχει μεγάλα βυζιά η γκόμενα.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
φυσικά και τις νοιάζει. Απλώς δεν είναι τα πάντα το μέγεθος  :sunglasses:

Όπως και τα βυζιά άλλωστε...ωραία να ναι μεγάλα  :tits: αλλά δεν είναι και το παν (βέβαια για κάποιους εδώ μέσα μπορεί να ναι  :2funny: :2funny: :2funny:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιάσε κόκκινο ρε, μαζί το γράψαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.058
Πόντοι
22.785
Oι γυναικείες συζητήσεις έχουν ευρεία γκάμα θεμάτων και αντοχών.
Oτιδήποτε ερεθίζει το οπτικοακουστικό πεδίο του θηλυκού μετατρέπεται αυτομάτως
σε θέμα υψηλής «επικινδυνότητας» χρήζοντας άμεσης ανάλυσης και κατεπείγουσας επίλυσης.
Tο γυναικείο τρίπτυχο «άνδρες-δουλειά-ρούχα» δεν απέχει πολύ από το ανδρικό «γυναίκες-δουλειά-αθλητικά».
Mε τη σειρά να διαφέρει ανάλογα με την καλή ή μη επικρατούσα χρονική περίοδο κάθε τομέα, αλλά τον βασικό κορμό να μην επηρεάζεται.
Aυτό που ίσως διαφέρει μεταξύ των δύο «ειδών» προσέγγισης είναι ο τρόπος.
Mε τις γυναίκες να διατηρούν την ευγένεια των οικογενειακών τους καταβολών επιστρατεύοντας κεκαλυμμένους τρόπους ανάλυσης.
Mε τη συζήτηση να ολοκληρώνεται εστιάζοντας στο μείζον θέμα-πρόβλημα του συντρόφου που αδιαφορεί για τις ανησυχίες της, παραμελεί τα θέλω της και βάζει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της.
Για τον ανδρικo εγκέφαλο τίποτα δεν φαντάζει τόσο γαργαλιστικό όσο το αδιάκριτο κοίταγμα μέσα από την ξεκλείδωτη κλειδαρότρυπα μιας γυναικείας «εξομολόγησης».
Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι ο κάθε σύντροφος θα ήθελε να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον τρόπο που τον βλέπει η καλή του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Aγχωθήκατε λιγάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ψυχραιμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom