Νέα

Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Oι γυναικείες συζητήσεις έχουν ευρεία γκάμα θεμάτων και αντοχών.
Oτιδήποτε ερεθίζει το οπτικοακουστικό πεδίο του θηλυκού μετατρέπεται αυτομάτως
σε θέμα υψηλής «επικινδυνότητας» χρήζοντας άμεσης ανάλυσης και κατεπείγουσας επίλυσης.
Tο γυναικείο τρίπτυχο «άνδρες-δουλειά-ρούχα» δεν απέχει πολύ από το ανδρικό «γυναίκες-δουλειά-αθλητικά».
Mε τη σειρά να διαφέρει ανάλογα με την καλή ή μη επικρατούσα χρονική περίοδο κάθε τομέα, αλλά τον βασικό κορμό να μην επηρεάζεται.
Aυτό που ίσως διαφέρει μεταξύ των δύο «ειδών» προσέγγισης είναι ο τρόπος.
Mε τις γυναίκες να διατηρούν την ευγένεια των οικογενειακών τους καταβολών επιστρατεύοντας κεκαλυμμένους τρόπους ανάλυσης.
Mε τη συζήτηση να ολοκληρώνεται εστιάζοντας στο μείζον θέμα-πρόβλημα του συντρόφου που αδιαφορεί για τις ανησυχίες της, παραμελεί τα θέλω της και βάζει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της.
Για τον ανδρικo εγκέφαλο τίποτα δεν φαντάζει τόσο γαργαλιστικό όσο το αδιάκριτο κοίταγμα μέσα από την ξεκλείδωτη κλειδαρότρυπα μιας γυναικείας «εξομολόγησης».
Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι ο κάθε σύντροφος θα ήθελε να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον τρόπο που τον βλέπει η καλή του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Aγχωθήκατε λιγάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ψυχραιμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με αγχωνειs τωρα........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Oι γυναικείες συζητήσεις έχουν ευρεία γκάμα θεμάτων και αντοχών.
Oτιδήποτε ερεθίζει το οπτικοακουστικό πεδίο του θηλυκού μετατρέπεται αυτομάτως
σε θέμα υψηλής «επικινδυνότητας» χρήζοντας άμεσης ανάλυσης και κατεπείγουσας επίλυσης.
Tο γυναικείο τρίπτυχο «άνδρες-δουλειά-ρούχα» δεν απέχει πολύ από το ανδρικό «γυναίκες-δουλειά-αθλητικά».
Mε τη σειρά να διαφέρει ανάλογα με την καλή ή μη επικρατούσα χρονική περίοδο κάθε τομέα, αλλά τον βασικό κορμό να μην επηρεάζεται.
Aυτό που ίσως διαφέρει μεταξύ των δύο «ειδών» προσέγγισης είναι ο τρόπος.
Mε τις γυναίκες να διατηρούν την ευγένεια των οικογενειακών τους καταβολών επιστρατεύοντας κεκαλυμμένους τρόπους ανάλυσης.
Mε τη συζήτηση να ολοκληρώνεται εστιάζοντας στο μείζον θέμα-πρόβλημα του συντρόφου που αδιαφορεί για τις ανησυχίες της, παραμελεί τα θέλω της και βάζει σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες της.
Για τον ανδρικo εγκέφαλο τίποτα δεν φαντάζει τόσο γαργαλιστικό όσο το αδιάκριτο κοίταγμα μέσα από την ξεκλείδωτη κλειδαρότρυπα μιας γυναικείας «εξομολόγησης».
Πόσο σίγουρο είναι όμως ότι ο κάθε σύντροφος θα ήθελε να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον τρόπο που τον βλέπει η καλή του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Aγχωθήκατε λιγάκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ψυχραιμία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι οιστρο εχεις σημερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Περιεργο....χτεs στην ταβερνα ητανε μουγκη...Το κρασι μαλλον...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Για μένα λένε  :headbang2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επιβεβαιώνω  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αχα!!!!!!!!!  Τωρα εξηγειται :grin: :grin:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Nαι αλλα τις γυναικες τις ενδιαφερει τι δουλεια κανει ο αντρας ενω τους αντρες τι δουλεια θα κανουν οι ιδιοι.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Nαι αλλα τις γυναικες τις ενδιαφερει τι δουλεια κανει ο αντρας ενω τους αντρες τι δουλεια θα κανουν οι ιδιοι.

οπωςτα χαλασμενα ρολογια 2 φορες τη μερα δειχνουν σωστα την ωρα ετσι κι εσυ ειπες κατι που εχει αρκετη δοση αληθειας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Περιεργο....χτεs στην ταβερνα ητανε μουγκη...Το κρασι μαλλον...

Το φτερωτό τερατάκι (ο έρωτας) συνήθως δεν κοιτά ηλικίες,χρώμα,εμφάνιση κ.λ......

Χτυπά τις καρδιές αλύπητα και τις κάνει να βρίσκουν άλλους ρυθμούς,ξένους προς τους κανονικούς.
Το αν είναι ωραίος κάποιος στα μάτια του άλλου,είναι υποκειμενικό........................
Ωραίοι είναι όλοι οι άνθρωποι,αρκεί να βγαίνει από μέσα τους η ομορφιά της ψυχής τους μέσα από ένα χαμόγελο,μια ματιά.
Οι περισσότεροι από εμάς (νομίζω) πως είμαστε αρνητικοί στο θέμα "Νέα σχέση" γιατί η προηγούμενη άσχημη εμπειρία μας κάνει να τους βάζουμε όλους/ες στο ίδιο καζάνι,και να βράζουν όλοι μαζί κάνοντας ένα γευστικότατο τουρλού...............
Δεν είναι έτσι όμως και κάπου στο βάθος το γνωρίζουμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ προσωπικά,και σχέση με μικρότερή μου έχω κάνει (παλιότερα),γιατί η ηλικία δεν είναι ανατρεπτική προϋπόθεση για να νιώσω ερωτευμένος,και κακάσχημο εξωτερικά (κατά τη γνώμη των άλλων πάντα) ερωτεύτηκα και πέρασα υπέροχα 3 χρόνια από τη ζωή μου και με όμορφο έμπλεξα και έφαγα τα μούτρα μου στα 4 χρόνια της συνύπαρξης...... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:tits2: :tits2: :tits2: :cum: :cum: :cum: :cum:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Fffanatic σε είπε χαλασμένο ρολόι αν δεν το κατάλαβες  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Fffanatic σε είπε χαλασμένο ρολόι αν δεν το κατάλαβες  :2funny:

απλα κολλημενο....

σαν το γνωστο ανεκδοτο με τον τοτο

"Η κυρία βάζει τα παιδιά να γράψουν έκθεση με θέμα το μήλο.Ο Τοτός όμως διάβασε για το σκουλήκι έτσι γράφει:
Το μήλο βγαίνει από ένα δέντρο, τη μηλιά. Όταν ωριμάζει το μήλο πέφτει από τη μηλιά και το μαζεύουμε από κάτω. Αν δεν το μαζεύουμε και το αφήνουμε κάτω, τότε θα βγάλει σκουλήκια. Το σκουλήκι είναι...
Η δασκάλα θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. Η επόμενη έκθεση που βάζει στα παιδιά έχει θέμα το σπίτι.
Το σπίτι είναι το μέρος που μένουμε. Το σπίτι έχει τοίχους, ταβάνι, πόρτες και παράθυρα. Τα παράθυρα είναι φτιαγμένα από ξύλο. Το ξύλο θέλει περιποίηση,γιατί αν δεν το περιποιηθούμε θα βγάλει σκουλήκια. Το σκουλήκι είναι...
Αγανακτισμένει η δασκάλα ψάχνει να βρει ένα θέμα που να μην μπορεί να πάει ο Τοτος στο σκουλήκι. Και βάζει έκθεση με θέμα: Το φεγγάρι.
Η έκθεση του Τοτού:
Χθες το απόγευμα καθόμουνα στον κήπο μας. Κάθισα μέχρι που βράδιασε και βγήκε το φεγγάρι. Άρχισα να χαζεύω το φεγγάρι και πόσο όμορφο είναι ήταν. Ξαφνικά,εκεί που κοιτούσα το φεγγάρι, σκύβω κάτω και τι να δω; Στα πόδια μου ήταν ένα σκουλήκι. Το σκουλήκι είναι.."

απλα σε  καθε μα ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ λεει τη (σεβαστη κατα τα αλλα) άποψη του οτι οι ελληνιδες ειναι απαισιες και οι ξενες κλασεις ανώτερες...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
απλα κολλημενο....

σαν το γνωστο ανεκδοτο με τον τοτο

"Η κυρία βάζει τα παιδιά να γράψουν έκθεση με θέμα το μήλο.Ο Τοτός όμως διάβασε για το σκουλήκι έτσι γράφει:
Το μήλο βγαίνει από ένα δέντρο, τη μηλιά. Όταν ωριμάζει το μήλο πέφτει από τη μηλιά και το μαζεύουμε από κάτω. Αν δεν το μαζεύουμε και το αφήνουμε κάτω, τότε θα βγάλει σκουλήκια. Το σκουλήκι είναι...
Η δασκάλα θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. Η επόμενη έκθεση που βάζει στα παιδιά έχει θέμα το σπίτι.
Το σπίτι είναι το μέρος που μένουμε. Το σπίτι έχει τοίχους, ταβάνι, πόρτες και παράθυρα. Τα παράθυρα είναι φτιαγμένα από ξύλο. Το ξύλο θέλει περιποίηση,γιατί αν δεν το περιποιηθούμε θα βγάλει σκουλήκια. Το σκουλήκι είναι...
Αγανακτισμένει η δασκάλα ψάχνει να βρει ένα θέμα που να μην μπορεί να πάει ο Τοτος στο σκουλήκι. Και βάζει έκθεση με θέμα: Το φεγγάρι.
Η έκθεση του Τοτού:
Χθες το απόγευμα καθόμουνα στον κήπο μας. Κάθισα μέχρι που βράδιασε και βγήκε το φεγγάρι. Άρχισα να χαζεύω το φεγγάρι και πόσο όμορφο είναι ήταν. Ξαφνικά,εκεί που κοιτούσα το φεγγάρι, σκύβω κάτω και τι να δω; Στα πόδια μου ήταν ένα σκουλήκι. Το σκουλήκι είναι.."

απλα σε  καθε μα ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ λεει τη (σεβαστη κατα τα αλλα) άποψη του οτι οι ελληνιδες ειναι απαισιες και οι ξενες κλασεις ανώτερες...

:-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Το φτερωτό τερατάκι (ο έρωτας) συνήθως δεν κοιτά ηλικίες,χρώμα,εμφάνιση κ.λ......

Χτυπά τις καρδιές αλύπητα και τις κάνει να βρίσκουν άλλους ρυθμούς,ξένους προς τους κανονικούς.
Το αν είναι ωραίος κάποιος στα μάτια του άλλου,είναι υποκειμενικό........................
Ωραίοι είναι όλοι οι άνθρωποι,αρκεί να βγαίνει από μέσα τους η ομορφιά της ψυχής τους μέσα από ένα χαμόγελο,μια ματιά.
Οι περισσότεροι από εμάς (νομίζω) πως είμαστε αρνητικοί στο θέμα "Νέα σχέση" γιατί η προηγούμενη άσχημη εμπειρία μας κάνει να τους βάζουμε όλους/ες στο ίδιο καζάνι,και να βράζουν όλοι μαζί κάνοντας ένα γευστικότατο τουρλού...............
Δεν είναι έτσι όμως και κάπου στο βάθος το γνωρίζουμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ προσωπικά,και σχέση με μικρότερή μου έχω κάνει (παλιότερα),γιατί η ηλικία δεν είναι ανατρεπτική προϋπόθεση για να νιώσω ερωτευμένος,και κακάσχημο εξωτερικά (κατά τη γνώμη των άλλων πάντα) ερωτεύτηκα και πέρασα υπέροχα 3 χρόνια από τη ζωή μου και με όμορφο έμπλεξα και έφαγα τα μούτρα μου στα 4 χρόνια της συνύπαρξης...... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:tits2: :tits2: :tits2: :cum: :cum: :cum: :cum:

Και μονοs σου το ομολογεισ.........

Υπαρχει η προκαταληψη...επειδη το προηγουμενο ητανε ασχημο.........οποτε συμφωνω για το καζανι........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και μονοs σου το ομολογεισ.........

Υπαρχει η προκαταληψη...επειδη το προηγουμενο ητανε ασχημο.........οποτε συμφωνω για το καζανι........

ναι αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό περνάει μετά από λίγο καιρό...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό περνάει μετά από λίγο καιρό...
Το.....λιγο καιρο..........ειναι παντα σχετικο για τον καθενα/μια.....
Απο μια ημερα.....ωs ενα τερμινο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μεχρι νά περάση ΟΜΩΣ;;;;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ :headbang: :headbang:

.......μεχρι να περασει εδω στο "μπου"  εχουμε καποιεs εναλλακτικεs προτασειs......Πχ.....Σ αρεσει ο .....σωληνο-χουροs????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom