Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.383
- Πόντοι
- 25.186
ΒΥΖΑΡΕΣ
Χαχα Η αλήθεια είναι ότι έχει ιδιαίτερο χιούμορ άρα και ευφυία (και αυτός)....τέλος πάντων...Ο raopau δεν κοιτάζει μόνο...κάνει εγκεφαλο/ψυχογραφημα.Λιγα δευτερόλεπτα αρκούν....
εψες το βραδυ που γυρνουσα σπιτι συναντησα μια τυπισσα με μια ολοστογγυλη προσωπικοτητα αλλο πραγμα ναπουμε...σαν πανσεληνος ηταν....Όντως τώρα;;;
Αι σιχτίρ και το πίστεψαεψες το βραδυ που γυρνουσα σπιτι συναντησα μια τυπισσα με μια ολοστογγυλη προσωπικοτητα αλλο πραγμα ναπουμε...σαν πανσεληνος ηταν....
σπανιζουν τετοιες προσωπικοτητες στις μερες μας...
Να και ένας που με καταλαβαίνει!Ολα γενικα τα κοιταω αλλα εχω απορρψει γκομενες για λεπτομερειες.
Μια ειχε στραβα δοντια,αλλη ειχε δυο μαυρα δοντια πισω τραπεζιτες,αλλη ειχε μια ελια στο πηγουνι,αλλη ειχε στραβα δαχτυλα στα ποδια
Πρόσωπο και μετά όλα τα άλλαΝα και ένας που με καταλαβαίνει!
εχει ξαναπαιξει το εργο αυτο.Ισως να εχει συζητηθει αυτο το θεμα. Εαν εχει συζητηθει τοτε ας κλειδωσουν οι διαχειριστες το νημα..
Απο εκει και περα τι σας ελκυει οταν βλεπετε γενικα μια γυναικα?
Εγω το ανοιξα αυτο το θεμα διοτι καθως εψαχνα δεν βρηκα κατι παρομοιο.. Αν υπαρχει και εχει συζητηθει τοτε οπως εγραψα ποιο πανω οι διαχειρηστες αν θελουν μπορουν να κλειδωσουν το θεμα.. Εγω παντως το αφηνω ανοιχτοεχει ξαναπαιξει το εργο αυτο.
τι πατησες ρε παιχτη και δε βρηκες εσυ, που βρηκα εγω δηλαδη σε 1 νανοσεκουνδο ?Εγω το ανοιξα αυτο το θεμα διοτι καθως εψαχνα δεν βρηκα κατι παρομοιο.. Αν υπαρχει και εχει συζητηθει τοτε οπως εγραψα ποιο πανω οι διαχειρηστες αν θελουν μπορουν να κλειδωσουν το θεμα.. Εγω παντως το αφηνω ανοιχτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επισης παιδια αν εχω ξεχασει κατι στην ψηφοφορια πειτε το να το προσθεσω αν ειναι
κριμα το πολλ ρε παιχτηΟκ παω πασο..
Παντως φιλε να ξερεις δεν ειμαι ουτε παλιος ουτε τοσο καμενος με το site για να ψαξω με τοση λεπτομερια.. Απο εκει και περα οποιος θελει συμμετεχει και οποιος θελει δεν συμμετεχει. Επισης οπως ειπα αν οι διαχειριστες θελουν το αφηνουν και αν θελουν ας το κλεισουν. Δεν νομιζω να χρειαζεται περισοτερη αναλυση
Γιατι κριμα? Ειπαμε οποιος θελει συμμετεχει και οποιος θελει δεν συμμετεχεικριμα το πολλ ρε παιχτη
γιατι εβαλες την ιδια βαση, αλλα το εκανες πιο εκλεπτυσμενοΓιατι κριμα? Ειπαμε οποιος θελει συμμετεχει και οποιος θελει δεν συμμετεχει
Ισως εχεις δικιο, το αποτελεσμα παντως δεν αλλαζει, εγω το αφηνω ως εχει εκτος και αν θελουν να το κλειδωσουν οι διαχειρηστες. Απο εκει και περα επαναλμβανω οτι οποιος θελει ψηφιζει και οποιος θελει απλα δεν ασχολειταιγιατι εβαλες την ιδια βαση, αλλα το εκανες πιο εκλεπτυσμενο
ναι μωρε δεν πειραζει.Ισως εχεις δικιο, το αποτελεσμα παντως δεν αλλαζει, εγω το αφηνω ως εκτος και αν το κλειδωσουν οι διαχειρηστες. Απο εκει και περα επαναλμβανω οτι οποιος θελει ψηφιζει και οποιος θελει απλα δεν ασχολειται
Νομιζω συναγωνιστη οτι κακως το συνεχιζουμε.. οκ ?