Νέα

Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα

• Πρόσωπο

Ψήφοι: 77 29,2%
  • Στήθος

Ψήφοι: 46 17,4%
  • Κώλος

Ψήφοι: 69 26,1%
  • Κοιλιά

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Πόδια

Ψήφοι: 36 13,6%
  • Στύλ

Ψήφοι: 24 9,1%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 11 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    264

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Όσο ψηλότερος τόσο καλύτερα
Ακόμα και αν είναι 1.50 η άλλη θα φαντασιώνεται κάποιον άνω του 1,90 κι όχι έναν στα μέτρα της
Για να παίρνουν πίπες όρθιες χωρίς να χρειάζεται να γονατίζουν?
Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούν να παρκάρουν ούτε σμαρτ αλλά φιλοδοξούν να οδηγήσουν τζιπ?
Ούτε οι ίδιες ξέρουν
εχεις δικιο αλλα οταν εισαι πολυ ψηλος μοιραια θελεις αρκετα ψηλη γυναικα  για να κανεις τα γουστα σου σωστα...και κατι αλλο οι ψηλες μοιραια θα πανε στους ψηλους οτι και να πιστευετε. ....μια διαφορα 5 εκ δεν δημιουργει θεμα αλλα 15-20 εκ δεν βοηθαει.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αν και εχω μια υποψια οτι καβαλαρης=μπολντης θα του απαντησω.οχι παιχτη δεν παιζει καμια σημασια το σωμα και το υψος γιατι οι περισσοτερες ελλεηνιδες ειναι κουκουρουκου στο μυαλο και δεν ξερουν τι θελουν.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι αν εισαι 1 και ενα μιλκο η χοντρος εχεις πιθανοτητες να γαμησεις μουναρες

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εχεις δικιο αλλα οταν εισαι πολυ ψηλος μοιραια θελεις αρκετα ψηλη γυναικα  για να κανεις τα γουστα σου σωστα...και κατι αλλο οι ψηλες μοιραια θα πανε στους ψηλους οτι και να πιστευετε. ....μια διαφορα 5 εκ δεν δημιουργει θεμα αλλα 15-20 εκ δεν βοηθαει.
ε τυπε ουτε εγω θελω μια που να με περναει 15-20 εκατοστα!!μιλαμε τοτε για θηριο της φυσης 1,95 και βαλε περιπου!!τετοια υψη αλλωστε δεν μου αρεσουν.μεχρι 1,85 ειναι τελεια...καπου εκει τεσπα.α μια τενιστρια διμετρη δεν θυμαμαι πως την λενε ειναι παντρεμενη νομιζω με εναν πολυ κοντοτερο της.μουναρα πολυ γνωστη.μπορει να κανω λαθος ομως γιατι δεν το ξερω σιγουρα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Από τις εμπειρίες σας, πόσο πιστευετε πως βοηθαει ενα καλο σωμα ή/και ένα καλό ύψος ώστε να σας κάτσει μια γκόμενα; Προσφατα συζητούσα με μια μουναρα κοπελα που γνωρισα και τα ειχε πρηγουμενως με αθλητή και όταν την ειπα πως φανταζομαι οτι δινει μεγαλη βαση στο σωμα, μου είπε ότι δεν της ενδιαφερει το σωμα αλλά το ύψος ενος ανδρα και ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει και την ελκυει. Εχοντας βεβαια 1,90 υψος αλλα και αθλητικο σωμα, την καταφερα, αλλά η αληθεια ειναι οτι δεν μου συμβαινει ετσι ευκολα τοσο συχνα (δεν ειμαι και ιδιαιτερα ομορφος στο προσωπο).  :grin:
Εσεις απο τις εμπειριες σας (περα απο λεφτα και αλλα σχετικα, δηλαδη καθαρα εμφανισιακα) πιστευετε μετραει το σωμα, το υψος κλπ αρκετά;

Ρε κόπανε δεν είναι Κυριακή σήμερα......... :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ε τυπε ουτε εγω θελω μια που να περναει 15-20 εκατοστα!!μιλαμε τοτε για θηριο της φυσης!!τετοια υψη αλλωστε δεν μου αρεσουν.μεχρι 1,85 ειναι τελεια...καπου εκει τεσπα.α μια τενιστρια διμετρη δεν θυμαμαι πως την λενε ειναι παντρεμενη νομιζω με εναν νικο ριζο.μπορει να κανω λαθος ομως γιατι δεν το ξερω σιγουρα.
διμετρη???? τη θελω...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
εχεις δικιο αλλα οταν εισαι πολυ ψηλος μοιραια θελεις αρκετα ψηλη γυναικα  για να κανεις τα γουστα σου σωστα...και κατι αλλο οι ψηλες μοιραια θα πανε στους ψηλους οτι και να πιστευετε. ....μια διαφορα 5 εκ δεν δημιουργει θεμα αλλα 15-20 εκ δεν βοηθαει.

Εγω ειμαι 1.93 και σχεδον ολες οι γκομενες που ειχα κσι που περασα τελεια ηταν  απο 1.65-1.70 max
Ειχα και σχεση με 2-3 αλογα 1.75-1.78 αλλα ηταν πραγματικα αγγουρια

Το υψος ειναι το τελευταιο που κοιταω πλεον σε μια γυναικα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Εγω ειμαι 1.93 και σχεδον ολες οι γκομενες που ειχα κσι που περασα τελεια ηταν  απο 1.65-1.70 max
Ειχα και σχεση με 2-3 αλογα 1.75-1.78 αλλα ηταν πραγματικα αγγουρια

Το υψος ειναι το τελευταιο που κοιταω σε μια γυναικα.
ειμαι 2.06 και ειναι το πρωτο που κοιταζω σε βεβαιωνω

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
πολλες παντως εχουνε κολλημα με το υψος...θελουνε και καλα παντα ο αντρας να ειναι ψηλοτερος...
ΥΓ εγω ειμαι 1,87

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διμετρη???? τη θελω...
πηγαινε σε αγωνα μπασκετ και βολευ τυπε.χωσου καπως σε τετοια κυκλωματα και μιας και απο οτι ξερω εισαι 2,05 ορμα.το εχεις πει νομιζω.οποτε για σενα ειναι οκ.βεβαια για μενα καπου η ψηλη χανει σε ομορφια αν και υπαρχουν εξαιρεσεις.υποψην δεν μιλαω για μοντελα 1,80-1,85 αλλα για πραγματικες διμετρες.βεβαια γουστα ειναι αυτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολλες παντως εχουνε κολλημα με το υψος...θελουνε και καλα παντα ο αντρας να ειναι ψηλοτερος...
ΥΓ εγω ειμαι 1,87
Ε ειναι και πιο νορμαλ αυτο ρε τυπε να ειμαστε ψηλοτεροι..Βεβαια βλεπεις και κατι ζευγαρια η γκομενα 1,50
και ο αντρας 2 μετρα..και γελας.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πηγαινε σε αγωνα μπασκετ και βολευ τυπε.χωσου καπως σε τετοια κυκλωματα και μιας και απο οτι ξερω εισαι 2,05 ορμα.το εχεις πει νομιζω.οποτε για σενα ειναι οκ.βεβαια για μενα καπου η ψηλη χανει σε ομορφια αν και υπαρχουν εξαιρεσεις.υποψην δεν μιλαω για μοντελα 1,80-1,85 αλλα για πραγματικες διμετρες.βεβαια γουστα ειναι αυτα...
χωνομαι αγορι οσο μπορω αλλα με τενιστρια δεν εχω παει ακομα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
χωνομαι αγορι οσο μπορω αλλα με τενιστρια δεν εχω παει ακομα...
ρε συ μιλαμε για πολυ γνωστη μοντελο και ετσι.ρωσιδα.μου διαφευγει.νουμερο ενα στον κοσμο αλλα εχασε απο την μαυρη την πρωτη θεση.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε συ μιλαμε για πολυ γνωστη μοντελο και ετσι.ρωσιδα.μου διαφευγει.νουμερο ενα στον κοσμο αλλα εχασε απο την μαυρη την πρωτη θεση.
χασαμε απο τη μαυρουκα ? ονειδος ρε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom