Νέα

Τί κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι κοιτάτε πρώτα σε μία γυναίκα

• Πρόσωπο

Ψήφοι: 77 29,2%
  • Στήθος

Ψήφοι: 46 17,4%
  • Κώλος

Ψήφοι: 69 26,1%
  • Κοιλιά

Ψήφοι: 1 0,4%
  • Πόδια

Ψήφοι: 36 13,6%
  • Στύλ

Ψήφοι: 24 9,1%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 11 4,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    264

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
προσωπικα το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει αυτο το υφακι το δηθεν της τσουλας στην ψυχη που εχουνε οι περισσοτερες...ειναι για κλωτσιες...εχουν χαθει τα κοριτσακια που βγαζουν μια αγνοτητα στην συμπεριφορα,μια γλυκητητα,μια ανθρωπια...ο κωλος κ τα βυζια για μενα περνανε δευτερα,εκτος αν με ενδιαφερει ενα απλο γαμησι κ οχι κατι παραπανω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
προσωπικα το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει αυτο το υφακι το δηθεν της τσουλας στην ψυχη που εχουνε οι περισσοτερες...ειναι για κλωτσιες...εχουν χαθει τα κοριτσακια που βγαζουν μια αγνοτητα στην συμπεριφορα,μια γλυκητητα,μια ανθρωπια...ο κωλος κ τα βυζια για μενα περνανε δευτερα,εκτος αν με ενδιαφερει ενα απλο γαμησι κ οχι κατι παραπανω
Συμφωνο :rockon: τυπε μου  Απλα ανεφερα βυζια κτλ..Διοτι σε μια μονιμη σχεση ισως και με σκεψει εγκαμου βιου μελοντικα..θα πρεπει να σαρεσι αυτο που γαμας να το γαμας καλας και να νιοθις μετα πληροτητα...Ελπιζο να με πιανεις.. :rockon:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ναι,σιγουρα καλα ειναι κ τα βυζια...για να ευχαριστιεσαι το κρεβατι πρεπει να σε ελκυει καποια...αλλα πιστεψε με απο προσωπικη εμπειρια κ γκομεναρα να ειναι μετα απο χρονια τη συνηθιζεις...αλλα πραγματα σε δενουν μετα...αυτο δεν εχουν καταλαβει οι μαλακισμενες...κ το μονο που τις νοιαζει ειναι να επενδυουν στα φρου φρου κ τα αρωματα κ οχι σε πιο ουσιαστικα πραγματα...ειναι τραγικο κ προκλητικο ακομα κ σε μερες κρισης κ πεινας να βλεπεις εξω κατι καριολες να κυκλοφορουν με υφος ντιβας σαν να μην συμβαινει τιποτα,σαν να μην τις αγγιζει τιποτα...αλλα το χω ξαναπει εκτος απο αυτες,φταινε κ κατι αντρες μαλακες που τις κανουν γκομενες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ναι,σιγουρα καλα ειναι κ τα βυζια...για να ευχαριστιεσαι το κρεβατι πρεπει να σε ελκυει καποια...αλλα πιστεψε με απο προσωπικη εμπειρια κ γκομεναρα να ειναι μετα απο χρονια τη συνηθιζεις...αλλα πραγματα σε δενουν μετα
Ετσι ειναι τυπε  μου  :rockon:

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από τις εμπειρίες σας, πόσο πιστευετε πως βοηθαει ενα καλο σωμα ή/και ένα καλό ύψος ώστε να σας κάτσει μια γκόμενα; Προσφατα συζητούσα με μια μουναρα κοπελα που γνωρισα και τα ειχε πρηγουμενως με αθλητή και όταν την ειπα πως φανταζομαι οτι δινει μεγαλη βαση στο σωμα, μου είπε ότι δεν της ενδιαφερει το σωμα αλλά το ύψος ενος ανδρα και ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει και την ελκυει. Εχοντας βεβαια 1,90 υψος αλλα και αθλητικο σωμα, την καταφερα, αλλά η αληθεια ειναι οτι δεν μου συμβαινει ετσι ευκολα τοσο συχνα (δεν ειμαι και ιδιαιτερα ομορφος στο προσωπο).  :grin:
Εσεις απο τις εμπειριες σας (περα απο λεφτα και αλλα σχετικα, δηλαδη καθαρα εμφανισιακα) πιστευετε μετραει το σωμα, το υψος κλπ αρκετά;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Υποκειμενικά είναι αυτά ρε τύπε.....σε άλλες αρέσει, σε άλλες όχι.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Από τις εμπειρίες σας, πόσο πιστευετε πως βοηθαει ενα καλο σωμα ή/και ένα καλό ύψος ώστε να σας κάτσει μια γκόμενα; Προσφατα συζητούσα με μια μουναρα κοπελα που γνωρισα και τα ειχε πρηγουμενως με αθλητή και όταν την ειπα πως φανταζομαι οτι δινει μεγαλη βαση στο σωμα, μου είπε ότι δεν της ενδιαφερει το σωμα αλλά το ύψος ενος ανδρα και ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταει και την ελκυει. Εχοντας βεβαια 1,90 υψος αλλα και αθλητικο σωμα, την καταφερα, αλλά η αληθεια ειναι οτι δεν μου συμβαινει ετσι ευκολα τοσο συχνα (δεν ειμαι και ιδιαιτερα ομορφος στο προσωπο).  :grin:
Αρκετα,ειδικα το σωμα.Ρωτα τον λαιον7 που δεν ειναι και πολυ ψηλος αλλα εχει μεγαλες επιτυχιες λογω σωματοδομης. :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σιγουρα... ρωταω για την πλειοψηφια... τι πιστευετε πως τους αρεσει;
Δεν νομίζω.....να τις καλύπτεις συναισθηματικά θέλουν και να τις δίνεις σημασία (ή να κάνεις οτι τις δίνεις σημασία)

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετα,ειδικα το σωμα.Ρωτα τον λαιον7 που δεν ειναι και πολυ ψηλος αλλα εχει μεγαλες επιτυχιες λογω σωματοδομης. :grin:
Ισως το υψος παιζει ρολο στην 1η εντυπωση, ότι δινει ανεση στο να σταθεις διπλα σε μια ψηλη(-οτερη) γυναικα. Παντως αυτη που μου το ειπε αυτο για το υψος οτι την ελκυει ήταν δεν ηταν 1,65 .

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω.....να τις καλύπτεις συναισθηματικά θέλουν και να τις δίνεις σημασία (ή να κάνεις οτι τις δίνεις σημασία)
κοιτα για σχεση ναι. παιζουν και αλλα πραγματα ρολο οπως το συναισθημα. ρωταω κυριως ομως για πηδημα  :2funny:

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν είσαι Κουασιμόδος 1.90 και κοινωνικός-δημοφιλής μπορείς να καμακώσεις καλές γκόμενες στην Ελλάδα.
κουασιμοδος δεν ειμαι, σχετικα μετριος ή και λιγο ανω του μετριου στο προσωπο. Κοινωνικος ναι, ομως οχι δημοφιλης... παντως ναι αυτο με τη φημη το πιστευω πως παιζει παρα πολυ ρολο! το χω δει σε αλλους... να εισαι και λιγο αλητακος, θα τρεξουν τα σαλια (και οχι μονο... :grin:) της γκομενας!

kavalaris89

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
λαιον7; ααα ναι ο λαιον7!! Φιλαρακι απο τα λιγα!! Λαιον7 που εισαι αγορινα μου, κολληταρι μου τρελο εσυ;;; ποτε θα παμε για κανα καφεδακι; ;) ;) ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω ειμαι 1.64 και εχω πολλες γκομενες

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Όσο ψηλότερος τόσο καλύτερα
Ακόμα και αν είναι 1.50 η άλλη θα φαντασιώνεται κάποιον άνω του 1,90 κι όχι έναν στα μέτρα της
Για να παίρνουν πίπες όρθιες χωρίς να χρειάζεται να γονατίζουν?
Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούν να παρκάρουν ούτε σμαρτ αλλά φιλοδοξούν να οδηγήσουν τζιπ?
Ούτε οι ίδιες ξέρουν

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
κουασιμοδος δεν ειμαι, σχετικα μετριος ή και λιγο ανω του μετριου στο προσωπο. Κοινωνικος ναι, ομως οχι δημοφιλης... παντως ναι αυτο με τη φημη το πιστευω πως παιζει παρα πολυ ρολο! το χω δει σε αλλους... να εισαι και λιγο αλητακος, θα τρεξουν τα σαλια (και οχι μονο... :grin:) της γκομενας!

Η φήμη είναι το σημαντικότερο. Ο ένας επηρεάζεται από τον άλλο. Αν δεν είσαι αρεστός στον περίγυρο κάποιας τότε γάμησε το, δε θα φας. Το ύψος ίσως είναι το σημαντικότερο στην εμφάνιση σου. Τραγικό αλλά δεν ειρωνεύομαι. Υποθέτω ότι είσαι φοιτητής ή εκεί κοντά ηλικιακά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
λαιον7; ααα ναι ο λαιον7!! Φιλαρακι απο τα λιγα!! Λαιον7 που εισαι αγορινα μου, κολληταρι μου τρελο εσυ;;; ποτε θα παμε για κανα καφεδακι; ;) ;) ;)

Είσαι 1,90 και θες και να κάνουμε και παρέα; Όξω ρε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom