gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Προσωπικά για μένα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ η τύπισσα. Βυζάρες και (υποθέτω) κολάρακαι μια τελευταια
Προσωπικά για μένα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ η τύπισσα. Βυζάρες και (υποθέτω) κολάρακαι μια τελευταια
ζεμάνοβα θεά
είναι μαύρη οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πλάκα μπροστά κ η μούρη ίσως σκατά *P
ava laurenΠροσωπικά για μένα είναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ η τύπισσα. Βυζάρες και (υποθέτω) κολάρα
μονο γαλλικο και κοκκινο τα βαφουν οι κοκονες?!
δεν υπαρχει λογος.χωριο που φαινεται...
στα @@ μας μανδαμ.καλοκαιρι ειναι!!!!!!!!!!!!εγώ μόνο γαλλικό αλλά δεκτά είναι κ το κόκκινο το μαύρο το καφέ σκούρο το κοραλί πιο πάλ όχι φλούο το μωβ σκούρο ... οτιδήποτε άλλο συνήθως απλά σκοτώνει την αισθητική μ ..
εγώ μόνο γαλλικό αλλά δεκτά είναι κ το κόκκινο το μαύρο το καφέ σκούρο το κοραλί πιο πάλ όχι φλούο το μωβ σκούρο ... οτιδήποτε άλλο συνήθως απλά σκοτώνει την αισθητική μ ..
Δηλαδή όλα ή τίποτα ε;;;ναι.αλλα το ερωτημα σου εξαρχης ηταν αν τις ζηλευω.οχι δε ζηλευω το ισογειο εφοσον υπαρχει το ρετιρε.
προφανως!!!!!!!!!!!!!!τα ημιμετρα με αφηνουν αδιαφορη σε ολους τους τομεις...Δηλαδή όλα ή τίποτα ε;;;
Ρετιρέ ή υπόγα....μάλιστα.
δε φαινεται να ειναι πλακα....
στα @@ μας μανδαμ.καλοκαιρι ειναι!!!!!!!!!!!!
το μαυρο στα νυχια αν δεν εισαι μεταλ/γκοθ η κατω απο 14 το θεωρω μεγαλο φαουλ.
σε κοντα νυχια....σε κοντα νυχια....σε κοντα νυχια....ειναι αηδια το 2 μετρα νυχι κατακοκκινο ή μαυρο ή κατι αλλα χρωματα που βλεπω...
Φασούλι,το φασούλι κ τέτοια λέει ο θυμόσοφος λαός μας.προφανως!!!!!!!!!!!!!!τα ημιμετρα με αφηνουν αδιαφορη σε ολους τους τομεις...
από 2κ κάτω είναι πλάκα ...
πφφ έχεις κ φάσιον τβ είπαμε ?
ανάλογα πόσο κοντό :/
κ ανάλογα τι βάση έχεις :-
*βάλτε γκόμενες με ωραίο στήθος κ ποδααααάρεεςςς
τους λαικισμους κρατα τους για καμια συγκεντρωση.Φασούλι,το φασούλι κ τέτοια λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Τελοσπάντων εσύ γίνε Σκάρλετ Γιόχανσον με την μία.
Δηλαδή ρε μαλάκα αν περάσει από μπρος σου κάποια τόπλες εσύ θα την κοιτάξεις στα δάχτυλα των ποδιών;;;εγώ πρώτα κοιτάω τα δάχτυλα ποδιών...ειδικά τώρα το καλοκαίρι...
Ντάξει αν σου ζητήσει μην της κάτσεις.δε μαρεσει η σκαρλετ.