Νέα

Τι κάνουμε όταν οι γονείς της γκόμενάς σου δεν θέλουν να σε γνωρίσουν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Οι γονείς της γκόμενας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να με γνωρίσουν. Είμαι 6 μήνες μαζί της και ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έχουν ζητήσει να συναντηθούμε (για να γνωριστούμε καλύτερα). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

τι κανεις ? χαιρεσαι φιλε μου....αυτο κανεις.

Και 6 μηνες ειναι Πολυ λιγος καιρος για να το σκεφτεσα.

Επισης παιζει ρολο ποσο ετων εισαι εσυ και ποσο το μουνι και ποσο καιρο ειστε μαζι κ μπλα μπλα μπλα ... πολλα....

Γι αυτο σου λεω , χαιρεσαι και τελος .

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
τους γραφεις στα αρχιδια σου

Επισκέπτης
Οι γονείς της γκόμενας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να με γνωρίσουν. Είμαι 6 μήνες μαζί της και ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έχουν ζητήσει να συναντηθούμε (για να γνωριστούμε καλύτερα). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

θα παρεις μια ανθοδεσμη και θα πας τσαμπουκαλε στους γονεις της να την ζητησεις και αν δεν στη δωσουν την περνεις με το ζορι και φευγεις ετσι ξηγιουντε οι αντρες φιλε :rockon:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μου εχει τυχει εμενα φιλε μου...2,5 χρονια ημουν με τη δικια μου κ η μανα της δεν ηθελε να με δει μπροστα της.Ολο πολεμο της εκανε κ μου ερχοταν μες στα νευρα η δικια μου κ φαγωνομασταν μεταξυ μας...Ηταν επειδη ηταν μικροτερη μου κ επειδη την ξεπαρθενιασα εγω...Στο τελος χωρισαμε...Ενα μεγαλο φταιξιμο ηταν η μανα της κ ο πολεμος που μας εκανε...

giovannisilva

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα ανυσηχουσα αν ηθελαν να με γνωρισουν.

giovannisilva

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί απλά να βαριούνται....η ζουζουνίτσα μου είχε αρκετούς πριν από μένα.......
Ισως βαρεθηκαν τις γνωριμιες.
Ισως σκεφτονται "Ποιο μαλακα θα μας κουβαλησει παλι αυτη η γαμιολα?"

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καλα δεν ντρεπεστε οσοι γραφετε μαλακιες κ ιδιαιτερα αυτος που ανοιξε το θεμα?φορατε παντελονια?καποτε παρακαλαγανε αυτες να γνωρισουμε τους γονεις τους κ τωρα καταντησατε να παρακαλατε εσεις?τοσο κωλο σκυβετε για ενα πηδημα?

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
βρε δε πατε και οι δυο στους αραβες να κανετε τη τυχη σας!!!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Παει χαλασε ο κοσμοs....Καποτε τρεχαμε να κρυφτουμε απο τετοια και τωρα πανε εθελοντεs !!
Νοθευσανε και τα ποτα....Τι πινειs??

ναι ρε τι κακο ειναι αυτο παλι;μερικοι χωριζουν τις γκομενες γιατι δεν τους παντρευονται.τι καταντημα ειναι αυτο για τους αντρες;

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Αυτες ειναι οι επιπτωσεις της Ελληνικης τηλεορασης και του αμερικανικου τροπου ζωης στα 18χρονα Ελληνοπουλα.Αν παλι ανοιξες αυτο το θεμα για να κανεις πλακιτσα,σε ενημερωννω οτι το χιουμορ σου ειναι για νηπεια και οχι για εδω μεσα.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μήπως θες να γνωρίσεις τους γονείς της, επειδή φαντάζεσαι ότι η μάνα της γκόμενας θα είναι α-καπέλο με ντριν-ντριν και ανυπομονείς για το σαντουιτσάκι;

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως θες να γνωρίσεις τους γονείς της, επειδή φαντάζεσαι ότι η μάνα της γκόμενας θα είναι α-καπέλο με ντριν-ντριν και ανυπομονείς για το σαντουιτσάκι;

Εσύ , πάντως , τέτοια προβλήματα δεν έχεις .
Πού να σε τρέχει στα νεκροταφεία να σου γνωρίσει τους γονείς της ;;;!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Eισαστε 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ???

ΠΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσςςςςςς!!!!

Μια ζωη ολοκληρη τυπε!
Περασατε πολεμους, κατοχες, κακουχιες, καλα, κακα....

Πρεπει να μπειτε στο βιβλιο Γκινες για τη μακροβιοτερη σχεση!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτες ειναι οι επιπτωσεις της Ελληνικης τηλεορασης και του αμερικανικου τροπου ζωης στα 18χρονα Ελληνοπουλα.Αν παλι ανοιξες αυτο το θεμα για να κανεις πλακιτσα,σε ενημερωννω οτι το χιουμορ σου ειναι για νηπεια και οχι για εδω μεσα.

κάποτε οι  γηραιοί συμβουλεύανε τα αγοράκια :

να μην σε ξέρει καμία απ'το παντελόνι και πάνω

φαίνεται όμως τώρα τα αγοράκια επιδιώκουν το ακριβώς αντίθετο

μόλις είδα το θρεντ και μ'έπιασε μια αναγούλα (σε συνδυασμό με την άνοδο του συριζα)

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
κάποτε οι  γηραιοί συμβουλεύανε τα αγοράκια :

να μην σε ξέρει καμία απ'το παντελόνι και πάνω

φαίνεται όμως τώρα τα αγοράκια επιδιώκουν το ακριβώς αντίθετο

μόλις είδα το θρεντ και μ'έπιασε μια αναγούλα (σε συνδυασμό με την άνοδο του συριζα)
Η ανοδος του συριζα σε συνδιασμο με την πτωση του πασοκ και νδ εμενα με χαροποιησε.Παντα ημουν της αποψης οτι τα ακρα ειναι σεβαστα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η ανοδος του συριζα σε συνδιασμο με την πτωση του πασοκ και νδ εμενα με χαροποιησε.Παντα ημουν της αποψης οτι τα ακρα ειναι σεβαστα.
ναι αλλά δεν κυβερνιέται έτσι όμως το μοναστήρι

τέλοσπάντων για να μην ξεφευγουμε απο το θέμα

βλέπω άνοδο των "σχεσάκηδων" σε νεαρές ηλικίες
αλλά και φανατικών αντι-σχεσάκηδων

τα άκρα που λέγαμε  ;)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
έτσι σε θέλω, βαρύ και ευγενή....
και δεν έχει μουνί, κόλπο έχει κι ας είναι ο κόλπος της Σούδας.

χαχαχαχαχαχαχ πεθαίνω  :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως ο τύπος ας κάνει solarium μπορεί οι δικοί της να θέλουν μελαψά αγόρια  :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναβεις κερι και ευχαριστεις την τυχη σου...

Γουρουνοπουτσι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom