tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Εγώ συνήθως έχω το αντίθετο πρόβλημα, μπορώ αποδεδειγμένα να γαμάω για ώρες χωρίς να χύσω
τα γνωστα!!χυσε ρε καριολη...γαμα με ρε παλιοπουστατι σου ελεγε ρε τυπε δηλαδη?
τυπε σου υπενθυμιζω οτι το θρεντ θα το διαβαζει σιγουρα ο ξενιαςΕγώ συνήθως έχω το αντίθετο πρόβλημα, μπορώ αποδεδειγμένα να γαμάω για ώρες χωρίς να χύσω
την πατησες δικε μου!!!τωρα θα σε μουρλανουν στα pmΕγώ συνήθως έχω το αντίθετο πρόβλημα, μπορώ αποδεδειγμένα να γαμάω για ώρες χωρίς να χύσω
ποιος ειναι παλι αυτος ο ξενιας ρε τυπε?τυπε σου υπενθυμιζω οτι το θρεντ θα το διαβαζει σιγουρα ο ξενιας
προσεχε τι λες δικε μου
σορρυ και για το λαθος εμοτικον.αυτο ηθελα να στειλω.ποιος ειναι παλι αυτος ο ξενιας ρε τυπε?
τι σου ελεγε ρε τυπε δηλαδη?
ενας τυποςποιος ειναι παλι αυτος ο ξενιας ρε τυπε?
ενας τυπος
τρομερη μορφη λεμε
ενα ονειρο ειχε ο ανθρωπος
αλλα ο σφε τον εστειλε στον αχαχουχα και του το γκρεμισε :S
εσενα πως και δεν στον εστειλε κανεις τυπε?
τυπε στην ειπε αγρια :Sοτι δήθεν έξω περίμεναν τρεις πελάτες και οτι πρεπει να ειμαι άχρηστος για μην μπορώ να χύσω μαζι της. Αυτό που είχε πάνω της δεν ήταν κώλος, αλλά κάτι που ακόμα δεν έχω προσδιορισει.
τον ξενια?ειναι πασπαρτου δηλαδη ο τυπος αυτος?εγω μονο τον ξενιο ζευς ξερω παντως.ενας τυπος
τρομερη μορφη λεμε
ενα ονειρο ειχε ο ανθρωπος
αλλα ο σφε τον εστειλε στον αχαχουχα και του το γκρεμισε :S
εσενα πως και δεν στον εστειλε κανεις τυπε?
με καυλωσες τωρα!!!εμενα αμα με προσβαλουν χυνω αμεσωςοτι δήθεν έξω περίμεναν τρεις πελάτες και οτι πρεπει να ειμαι άχρηστος για μην μπορώ να χύσω μαζι της. Αυτό που είχε πάνω της δεν ήταν κώλος, αλλά κάτι που ακόμα δεν έχω προσδιορισει.
γιαυτο ειχες καταχυσει τον αβραμη ανωμαλε τυπεμε καυλωσες τωρα!!!εμενα αμα με προσβαλουν χυνω αμεσως
ναι...με ειπε ηλικιωμενο μια φοραγιαυτο ειχες καταχυσει τον αβραμη ανωμαλε τυπε
ξένιας τυπετον ξενια?ειναι πασπαρτου δηλαδη ο τυπος αυτος?εγω μονο τον ξενιο ζευς ξερω παντως.