Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Φίλε τι λένε τα Γκράβαρα, όλα καλά εκεί Πάνω?
Πρέπει να κατέβηκες πρόσφατα....
Εδώ πάντως στο κλεινόν άστυ μπαίνουμε στο 2019 όπου να'ναι....
Φίλε τι λένε τα Γκράβαρα, όλα καλά εκεί Πάνω?
Πρέπει να κατέβηκες πρόσφατα....
Εδώ πάντως στο κλεινόν άστυ μπαίνουμε στο 2019 όπου να'ναι....
να τις φτυνει όταν αυτές τον θελουν
Ενα μεγαλο χοντρο πεος και να γαμαει αγρια κ δυνατα με πολυ ξυλο τις καριολες....
Αυτο ειναι αντρας κατα τη γνωμη μου! Και αυτο ειμαι κι εγω!
τυπε μπορει να εκανε προφορικη εξασκηση ανακαφουζιντας κοσμο :S :S :SΠρεπει να μην εχεις γαμησει ποτε στη ζωη σου τυπε...τουλαχιστον κατι που να ανεπνεε.
Η απαντηση ειναι απλουστατη. Να εμπνεει ασφαλεια. Τελεία, παραγραφος.Τελικα τι είναι αυτό που κανει έναν αντρα, "Αντρα"? Οι γυναικες δεν μπορουν να δωσουν μια ικανοποιητικη απαντηση .Τα μελη του bou μπορουν καλυτερα...
Τωρα που εισαι ακομη εφηβος δικαιολογεισαι να λες τετοια. Φανταζομαι μετα τα 18 θα αρχισει να ωριμαζει η σκεψη σου.Ενα μεγαλο χοντρο πεος και να γαμαει αγρια κ δυνατα με πολυ ξυλο τις καριολες....
τυπε ειναι γνωστο οτι ολα τα μελη του σαι ειναι ευφυεις με σωμα μοντελου και προικισμενοι,η γκαντεμια ειναι οτι δεν ειναι ετσι και στην κανονικη ζωηΟπου διαβαζεις τυπε στην ιδια προταση ειμαι ψωλαρας και τις πλακωνω στο ξυλο αυτοματα μεταφραζεται σε ειμαι τυρογαριδακης και εχω γινει 200 κιλα απο τις χυλοπιτες....
τυπε μπορει να εκανε προφορικη εξασκηση ανακαφουζιντας κοσμο :S :S :S
τυπε τωρα που το ειπες ειδα οτι εχει ψηφοφορια σαινι ειμαι :S :S :S αναφερεσαι σε λατρεις ψαριωνΤυπε αν κρινω απο τη ψηφοφορια εχουμε 3 Γκλετσους στο σαι.... :S :S :S
τυπε ειναι γνωστο οτι ολα τα μελη του σαι ειναι ευφυεις με σωμα μοντελου και προικισμενοι,η γκαντεμια ειναι οτι δεν ειναι ετσι και στην κανονικη ζωη
Ενα μεγαλο χοντρο πεος και να γαμαει αγρια κ δυνατα με πολυ ξυλο τις καριολες....
τυπε τωρα που το ειπες ειδα οτι εχει ψηφοφορια σαινι ειμαι :S :S :S αναφερεσαι σε λατρεις ψαριων
μετριοφρων τυπε,ενταξει ειμαι ακομα :S :S :SΣε λατρεις ψησιματος ψαριων για την ακριβεια τυπε....αμα χρειαζεσαι οφθαλμιατρο ξερω εναν καλο να σου προτεινω.
τυπε ισως περιγραφει τι ψαχνει σε εναν αντρα ο τυπος :S :S :Sε ναι, χωρις βαρβατη πουτσα δεν πας πουθενα
......αν ειναι να κατεβαζεις το παντελονι κ να γελανε οι γυναικες με το γαριδακι
τυπε μπαινω και κατεβαινω αμεσως να δω τι ποσταρατε για να αρχισω μπαχαλεμα τυπε δεν βλεπω τα πολλα λεφτα που εχω γυρω μου και τα μουνετα που βρισκονται τριγυρω μου :S :S :S υπαρχει θεραπειαΤυπε και μια αλλη φορα δεν ειχες δει δημοσκοπηση αν θυμαμαι καλα...μηπως εχεις καμμια απωλεια οπτικου πεδιου; :-
μετριοφρων τυπε,ενταξει ειμαι ακομα :S :S :S
Δεν υπάρχουν τύπε γι'αυτό δεν τα βλέπεις... :S :Sτυπε μπαινω και κατεβαινω αμεσως να δω τι ποσταρατε για να αρχισω μπαχαλεμα τυπε δεν βλεπω τα πολλα λεφτα που εχω γυρω μου και τα μουνετα που βρισκονται τριγυρω μου :S :S :S υπαρχει θεραπεια
τυπε ηταν σκληρο αυτο που ειπες :'( μηπως δεν υπαρχει και 3ο :S στο ποσταρισμα σουΔεν υπάρχουν τύπε γι'αυτό δεν τα βλέπεις... :S :S
τον συμπαθουσε πολυ ο κασπαροφ, δες βλεμμαυγ καρποβ απ τους καλυτερους
Οπου διαβαζεις τυπε στην ιδια προταση ειμαι ψωλαρας και τις πλακωνω στο ξυλο αυτοματα μεταφραζεται σε ειμαι τυρογαριδακης και εχω γινει 200 κιλα απο τις χυλοπιτες....
τυπε ειναι γνωστο οτι ολα τα μελη του σαι ειναι ευφυεις με σωμα μοντελου και προικισμενοι,η γκαντεμια ειναι οτι δεν ειναι ετσι και στην κανονικη ζωη